2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim kuzum düşündüğün için zaten bi ara gerçekten söylemem ama sonrasında dediklerini de düşünmem lazım gizim sen ilk kaç öğrendin değerini kaçıncı gününde
Adetime 2 3 gün varken 230 çıktı galiba telefonda hemşire dış gebelikte olabilir felan dedi hiç salamadım 2 günde bir 2 3 kez değer ölçüldü sonra 3 4 hafta sonra doktora gittim tabi araya bayram girdi köye gittim vs

MINIKKUS1 m bende de o akıntı oldu hala çok az 1-2 damla geliyor peçeteye sürünce bak şüphelendim şimdi sebebiumutun dediği gibi kanda çıkmamış olmasın

İsyankarlar kaşınmayın ya acımanız lazımdı diyorum eee arsinlim batın yaklaşıyor ?
VALLA ŞU İKİ GÜNDÜR GRİPTEN ÖLÜYORUM BURNUMA TAMPON YAPMIŞ AZ COK EVDE BİŞİ YAPMAYA CALIŞIYORUM İLAÇ DA YİYORUM AMA KORKA KORKA MEYVE FALAN YEMEYE CALIŞIYORUM AMA YAPISTI YAKAMA BIRAKMIYOR BENİ BANYOLARDA DURA DURA BU HALE GELDİM HAFİFTEN DE ÖKSİRİK BAŞLADI MALUMUN BU DURUMDA PEK DE BATI DÜŞÜNEMİYO İNSAN

Canm benm 24 mm kist olmadiysa sennki de olmaz kist degildir merak etme ama bu ay hep sen icime doguyosun nedense hatta inan ruyamda bile gordum yazmadim mi buraya bilmiyorum ama

Ayy gercektenmi ya anlatmadin birtanem insallah temiz yuregine dogan gerceklesir Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar verir

MINIKKUS1 m bende de o akıntı oldu hala çok az 1-2 damla geliyor peçeteye sürünce bak şüphelendim şimdi sebebiumutun dediği gibi kanda çıkmamış olmasın

canım normal akıntımda çok oldu benim ama malum enfeksiyon geçrdim ilaçlarım henüz bitiyor içim temizleniyor olabilir normalde olsa şüphelerim çok çok olurdu çünkü aynı hamişler gibi biliyorum senin gibi :) batdaşlarım hamile ben ne yapsam ki :)

oooo geçmiş olsun arsinlim ne hale gelmişsinn aman ilaç içme zaten öylede böyle de geçmiyo aksınki burnun rahatlasın sinüsler hadi gripten sonra bebiş gelsin inşallah :)

oooo geçmiş olsun arsinlim ne hale gelmişsinn aman ilaç içme zaten öylede böyle de geçmiyo aksınki burnun rahatlasın sinüsler hadi gripten sonra bebiş gelsin inşallah :)
2 GÜNDÜR AKA AKA RAHAT EDEMEDİLER :) O SİNÜSLER YOKMU ONLAR :)İNŞALLAH BİDE BEBİŞ KAHRI ÇEKEYİM ALIŞTI BÜNYE

Neee gercekktenmi nerden duydun bende grip olunca icerim bu ay da ictim bi tane.
DOKTORLAR ÖNERMİYO BU YÜZDEN ...DOKTORLARIN YALANCISIYIM BENDE GECEN GRİP OLMAMDA İÇMİŞTİM BİRDEN AYAĞA KALKTIM BU SEFER İÇME DEDİLER HALA YATIYORUM

2 GÜNDÜR AKA AKA RAHAT EDEMEDİLER :) O SİNÜSLER YOKMU ONLAR :)İNŞALLAH BİDE BEBİŞ KAHRI ÇEKEYİM ALIŞTI BÜNYE

öyle deme dur bebişin kahrını değil sefasını çek :) burnunu banyo lavobosuna bırak aksın dursun hep bu ilişki sıklığı banyolardan bu hallere düştük allah bilir verirse verecektir bile bile ne eziyet ettik bilmiyorum ama dahada beklemem öyle yarım saat 1 saat

HİÇ SORMA YA BU AY NEREDEYSE HERGÜN İLİŞKİ OLDU BELKİ Bİ İKİ KERE GÜN AŞIRI OLMUŞTUR .....NUR TOPU GİBİ BEBEK DEĞİL AMA GRİP OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…