2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

DOKTORLAR ÖNERMİYO BU YÜZDEN ...DOKTORLARIN YALANCISIYIM BENDE GECEN GRİP OLMAMDA İÇMİŞTİM BİRDEN AYAĞA KALKTIM BU SEFER İÇME DEDİLER HALA YATIYORUM
Bilmiyorum cok sacma geldi bundan sonra dikkat ederim.cocuktan sonra icerim olursa tabi.icmemek icin dayandim ama olmadi mecbur ictim.zaten bu ay da bse olucagi yok sikinti yok yani.limonlu su ic etki eder.

Bende inanamamistim ilk ogrendigimde gulum kendine beslenmene dikkat et olurmu taze annisim benim
wusltum benim sağolsun kocişte iyi bakıyo tam yerleşme günlerinde ben 20 kiloluk (10 demişitm ama 20 imiş) damacana kaldırdım yaaa kızdım ona artık edeceğiz bakalım

Ben biraz gec basladim 11.gun basladim 16.gune kadar sabah aksam ictim.yumurtamam varmis bu cumartesi çatlar dedi doktor.onceki yumurta dollendiyse zarar verirmi diye korkuyorum.
Birsey olmaz Allah in izniyle rahat ol nasibi varsa seninle olur bebeğin. Zaten ibrahim saraçoğlu da hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın diyor onun öncesinde birsey olmaz diyor. Akışına bırak hersey olacağına varır. Bak bende kist var diye yapıyorum bu kürleri. Şimdi de Civan percrmli macun aldım kadın hastalıklarına iyi geliyormuş onu yiyorum

wusltum benim sağolsun kocişte iyi bakıyo tam yerleşme günlerinde ben 20 kiloluk (10 demişitm ama 20 imiş) damacana kaldırdım yaaa kızdım ona artık edeceğiz bakalım
innsllh degerinde yuksek cikicak cnm stres yapma hic bebisin seninle olacak

inş o günün uğuru üstündedir de haberin yokturdur diycem de ne ilacı zararlı değil mi ya hamişsen inş sağlıklı bi daha kalacaksın hamiş tatlım batdaşım senle secido diyordum başka 3 kişi hamiş çıktı sizde hiç tık yok inş bebiştendir hayırlısı

Dun olmam gerekti olmadim canim bende yapmak istemiyorum kanda ciksin varsada yoksada
doğru benim testte net çizgi yoktu ama kanda çıkmıştı teste göre olmayadabilrdi haa ateşimde bat günümde 36.9 du ben nu görünce kana koştum bi de lekelenme vardı adet gelmemişti

Amin canım inşallah bizde veririz size hediye. Sen şimdi kendine çook iyi bak annelerin güzeli msjımda yazmıştım isimleri. Sen bahar12umut u duymadın galiba. 4. Hamişimiz oldu
oyy güzelllim teşekkürler bak çok istedin bi haber 4 haber gelmiş 4. kim bilemedim inş herkesin kucağı sağlıklı dolacak seninde öyle hediye alma sırası bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…