- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Madem öyle bir şey var devlette zamanınızı kaybetmeyin kuzum... Akıntın yerleşmeye çalıştığı için devam ediyor olabilir... Yada kendini çok yordun...sadece yat hiç bir şey yapma lütfen tatlim...inş esmam akıntım azcık devam ediyooo yaaa burdaki kadın doğumcudan şikayetçiler beğenmiyo hamileleler birinin bebeğine vu pıhtı bebek değil demişi düşünbana derse ya ters bişey yok yere valla eşim diyo istersen özel hastahanenin hangisini dersen götürürüm diyo
Insallah canim her sey kismet iste elinde olmadan endiseleniyon.benim hic sorunum yok adetim duzenli hormonlarda iyi yinede desteklesin diye ictim ama doktor aklimi karistirdi gecen hafta yumurtsm vardi dun tekrar gittim catladimi diye simdi 14mm yumurtan var haftasonu catlar dedi onceki ne oldu belli degil bu ay adetin gecikicek dedi.bekliycem bakalim dedigi gbimi olucak.Birsey olmaz Allah in izniyle rahat ol nasibi varsa seninle olur bebeğin. Zaten ibrahim saraçoğlu da hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın diyor onun öncesinde birsey olmaz diyor. Akışına bırak hersey olacağına varır. Bak bende kist var diye yapıyorum bu kürleri. Şimdi de Civan percrmli macun aldım kadın hastalıklarına iyi geliyormuş onu yiyorum
Insallah tutmuştur da ondan geçilirInsallah canim her sey kismet iste elinde olmadan endiseleniyon.benim hic sorunum yok adetim duzenli hormonlarda iyi yinede desteklesin diye ictim ama doktor aklimi karistirdi gecen hafta yumurtsm vardi dun tekrar gittim catladimi diye simdi 14mm yumurtan var haftasonu catlar dedi onceki ne oldu belli degil bu ay adetin gecikicek dedi.bekliycem bakalim dedigi gbimi olucak.
esmam tam yerleşme gününde kaldırdığım damacanlar da 20 kiloymuş bu arada ben artık evde yatar dinlenir vaziyetteyim ve kayseriye pazartesi gideriz olmadı canım ya da haftasonu da olabilir doktor varsa bi değere bakalım yükseliş var mı diyeMadem öyle bir şey var devlette zamanınızı kaybetmeyin kuzum... Akıntın yerleşmeye çalıştığı için devam ediyor olabilir... Yada kendini çok yordun...sadece yat hiç bir şey yapma lütfen tatlim...
Olabilir kuzum... Betanin tamamen düşmesini bekliyor vücudun anlaşılan... Zor bir süreç hala geçmemesi...dileğim yakında geçsin insaAllaaah kuzum...:)Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
geçmişten baktım gördüm valla 4 tane maşallah test günü falan da değildi topik şenlendi anidenAmin canım inşallah bizde veririz size hediye. Sen şimdi kendine çook iyi bak annelerin güzelimsjımda yazmıştım isimleri. Sen bahar12umut u duymadın galiba. 4. Hamişimiz oldu
Ah canim ahesmam tam yerleşme gününde kaldırdığım damacanlar da 20 kiloymuş bu arada ben artık evde yatar dinlenir vaziyetteyim ve kayseriye pazartesi gideriz olmadı canım ya da haftasonu da olabilir doktor varsa bi değere bakalım yükseliş var mı diye
bi haber de senden gelirse şaşırmam kuzum inşallah güzel haber gelir :)İKİ GÜNDÜR GÖĞÜS UÇLARIM KAŞINIYOR :)
Insallah canim ama sanmiyorum artik imkansiz gbi geliyor bikere teget gecti bidaha olurmu bilmiyorum bir yil oldu bekliyoruzInsallah tutmuştur da ondan geçilir
Canim bence tam sokuldugun gunu 1.gun yap.EVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?
Hmm başladı demek :)Günaydın fıstıklar nasılsınız :) Ben bulantıyla başladım güne ama şimdi daha iyiyim.. Var mı dünkü 4 hamişimizden sonra yenileri
Tatlim akşama yoğunlasirsa 1.gün kabil edersin :) sonunda bir gelişme oldu...rahatlarsin canim benim...EVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?
Rabbim korumus melegini bidaha agir kaldirma egilirken dikkat et bol bol dinlenwusltum benimsağolsun kocişte iyi bakıyo tam yerleşme günlerinde ben 20 kiloluk (10 demişitm ama 20 imiş) damacana kaldırdım yaaa kızdım ona artık edeceğiz bakalım
canm rengi kırmızıya dönmedikçe korkma kahve akıntı bazı hamilelerde doğuma kadar olurmuş..pazartesi gitsem geç mi olur
yarını 1 sayarsın canım ben öyle yapmıştım .....gerci o zaman da pazar a geliyor eğer acılırsa akşama kadar cumartesi gidersin ama bugün böle kahverengi lekelenme olursa sadece pazartesi gidersinEVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?
EVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?
Canim bence tam sokuldugun gunu 1.gun yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?