2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Madem öyle bir şey var devlette zamanınızı kaybetmeyin kuzum... Akıntın yerleşmeye çalıştığı için devam ediyor olabilir... Yada kendini çok yordun...sadece yat hiç bir şey yapma lütfen tatlim...

Insallah canim her sey kismet iste elinde olmadan endiseleniyon.benim hic sorunum yok adetim duzenli hormonlarda iyi yinede desteklesin diye ictim ama doktor aklimi karistirdi gecen hafta yumurtsm vardi dun tekrar gittim catladimi diye simdi 14mm yumurtan var haftasonu catlar dedi onceki ne oldu belli degil bu ay adetin gecikicek dedi.bekliycem bakalim dedigi gbimi olucak.

Insallah tutmuştur da ondan geçilir

esmam tam yerleşme gününde kaldırdığım damacanlar da 20 kiloymuş bu arada ben artık evde yatar dinlenir vaziyetteyim ve kayseriye pazartesi gideriz olmadı canım ya da haftasonu da olabilir doktor varsa bi değere bakalım yükseliş var mı diye

Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
Olabilir kuzum... Betanin tamamen düşmesini bekliyor vücudun anlaşılan... Zor bir süreç hala geçmemesi...dileğim yakında geçsin insaAllaaah kuzum...:)

Amin canım inşallah bizde veririz size hediye. Sen şimdi kendine çook iyi bak annelerin güzeli msjımda yazmıştım isimleri. Sen bahar12umut u duymadın galiba. 4. Hamişimiz oldu
geçmişten baktım gördüm valla 4 tane maşallah test günü falan da değildi topik şenlendi aniden az önce aklımdaydın tatlım

Ah canim ah ben hala ağr kaldırmıyorum...nerden kaldırdin damacana illerini
Kuşum progestan bebek tutunacaksa lekelenmeyi kesiyor, aklında bulunsun, devam ederse akıntın gidin doktora tamam mi...

EVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?

Günaydın fıstıklar nasılsınız :) Ben bulantıyla başladım güne ama şimdi daha iyiyim.. Var mı dünkü 4 hamişimizden sonra yenileri
Hmm başladı demek :)
Allahım yardımın olsuunn...tez zamanda geçsin ablam...hamilelik bulantisi gerçekten çok farklıymis...:)

Tatlim akşama yoğunlasirsa 1.gün kabil edersin :) sonunda bir gelişme oldu...rahatlarsin canim benim...

wusltum benim sağolsun kocişte iyi bakıyo tam yerleşme günlerinde ben 20 kiloluk (10 demişitm ama 20 imiş) damacana kaldırdım yaaa kızdım ona artık edeceğiz bakalım
Rabbim korumus melegini bidaha agir kaldirma egilirken dikkat et bol bol dinlen

pazartesi gitsem geç mi olur
canm rengi kırmızıya dönmedikçe korkma kahve akıntı bazı hamilelerde doğuma kadar olurmuş..
kuzum bişi dicem ben ateşimi ölçüyorum ya düne kadar 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı bu nedemek şimdi adet mi olcam ben

yarını 1 sayarsın canım ben öyle yapmıştım .....gerci o zaman da pazar a geliyor eğer acılırsa akşama kadar cumartesi gidersin ama bugün böle kahverengi lekelenme olursa sadece pazartesi gidersin

Cnm hayırlısı olsun bana doktor kırmızıyı gördüğün gün 1. Günü ilk gün kabul et derdi 2. Yad 3. Gün gel derdi sen kendini ayarla artik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…