2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim bence kafani yorma oyle seylere tutunacagi varsa her sekilde annesine yapisir icini ferahtut.bende spora gittim mekik falan cekmistim ondanmi dustu demistim.ilgisi yok saglikli degildi demisti.sen yinede dinlen ama lutfen stres yapma

Tatlim akşama yoğunlasirsa 1.gün kabil edersin :) sonunda bir gelişme oldu...rahatlarsin canim benim...

evet esmam nihayet bir gelişme oldu yoğunlaşırsa bugünü 1.gün alırım yarın yoğun olursa yarını 1.gün alırım ama pazara denk geliyor 3.gün doktora nasıl giderim bilmiyorum onu doktorlar konuşmam gerekecek

pazartesi gitsem geç mi olur

Bence bugun git ihmal etme zaten ultrasonda bakmaz cok cok eken cnm ama leklenmen için ilac verir vermeside gerek su asamada o yuzden gec kalma derim ben tatlim

Selam kizlar nasilsiniz benim bulantilar 3-4 gun once basladi cok zormus bulanti insallah cabuk gecer kaygilim gelen giden var mi elisa nerelerde hic gormuyorum

canımm yesinler ilk bulantıları inşallah çok fazla olmadan geçer bulantılar :) bende gelen var kahverengiler ama daha yoğunlaşmadı elisada sanırım biraz kafa dinleyip uzak kalacak bebiş konularından bi süre

Nasilsin canim calismalar nasil gidiyor benim minnak daha cok arkadas istiyor insallah yeni yil hediyen olsun minnakin hayirlisiyla
Iyiyim canim calisiyoruz gunasiri.dun doktorum yeni yumurtan var cumartesi catlar dedi.gecen haftaki meçhule gitti belli degil.kismet artik bekleyip gorucez ama umidim yok bu ay da olmadi bi degisiklik yok sadece dun aksam sag tarafim agirdi o kadar.

İnsallah canim gecer hayirlisi olsun insallah son kirmizilarin olur himm elisayi goremeyince merak ettim

Him anladim canim hic belli olmaz supriz yapiverir minnosun beklemedigin anda yumurtlamadan olabilir kasik agrisi bugunleri degerlendir kuzum insallah teyze olucam

doğru benim testte net çizgi yoktu ama kanda çıkmıştı teste göre olmayadabilrdi haa ateşimde bat günümde 36.9 du ben nu görünce kana koştum bi de lekelenme vardı adet gelmemişti
Benimde lekelenne oldu ama atesim oyle cok yuksek degil ondan olmayabilir diyorum bakalim artik ne olacak

Him anladim canim hic belli olmaz supriz yapiverir minnosun beklemedigin anda yumurtlamadan olabilir kasik agrisi bugunleri degerlendir kuzum insallah teyze olucam
Insallah canim yarin bi daha kari koca oluruz diye dusundum madem cumartesi catliycaksa.olursa olur olmazsa diger aylara artik.

O zaman çok iyi benim gebeliğim bilinmediğinden çok ilaç kullandım ilk haftalarında Allah korusun diye dua ediyorum şimdi
evet amaa şu görüntüye değmez mii çok çektin be annesi :)
Valla öyle bazen diyorum RAbbim bu kadar zor mu hamilelik gerçekten yoksa benim özel durumlardan mı böyle diye. Annem kesinlikle başka çocuk doğurma diyor. Sanki bunu yapabileceğim başkasını düşüneyim diye geçiriyorum içimden
bende kaynana tarafın ahemen haber vermek istemem etse onlar nazar eder annemlere de ağzınızı sıkı tutun 1-2 hafta demeyin derim kimseye
Ben kayın validemlere güvenemediğimden söylemedim valla eşimi de sıkı sıkı tembihledim. Biliyorsun ilkini kaybettik. Oda kimseye söylemedi ama sonra benim durum ağırlaşınca annem baksın diye annemlere söylemek zorunda kaldık. Şimdi öğrendiklerinde vereceği tepkileri merak ediyorum. Gerçi neden son biz öğreniyoruz derlerse sizden öğrendim diyeceğim. Biliyorsun nişanı 24 saatten daha az bir süre kaldığından kayınvalidem haber verdi. Düşün beni kaynımın nişanını en son öğrenen eşimle ben olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…