Cnm tartiştiğimiz seye üzülüyorum alt komsunn kombisi ariza yapmisti gecen ay esimde anlar biras cocuk Üşüyo deyince kadin dayanamadi gitti yapti dün aksam da işten ayni anda geldik bn kac gündür hastayım yemek yiyip dr a gidip calişma olcakti ki alt komsu geldi yine bizim gelmemizi bekliyomş ki hemen geldi bi alttakilernde kombisi bozulmş kadın hamileymiş üşüyomş servis gelmemiş bi bakıver diye esimde beni birakti önce onlarin işini halletti snr da doktor a gidelim dedi bnde bnm önceliğim komsulardn snr mi geliyor istemm bn kendim giderm dedim o da daha da üste cıkmak için birçok laf etti komşularn yüzüne bizim yum gittiCanım benım uzulme bır oncesınde calısma olmus ıcerıde sprem var hemen onlar doller zaten ama bugunde calısma yaparsan bence yıne sansın olabılır uzulme lutfen
pakete aldırmayın az deliyimdir nasıl uydurmuşsam şimdi farkettim zaten
burdan daha gtceğimiz tarih kesin değil canım burayı alan firma daha gelmedi geldikten sora belli olcak firma da hızlandırdı gelme işlemlerini canım işte onu beklioruzAnladım canım sızın goreve baslayacagınız tarıh bellımı
İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirildim aklima geldikçe ağliyorm :-(tatlım 12. gün çalışmışsın ya 2 günde bir yapanlarda nasıl tutuyorsa sende de öyle tutacaktır :) bugün öğlen çalışın akşama olursa da olur 12. gün koyu olmuşsa 24 saate çatlayacaktır.. yani aslında şu an yumurtluyorsun sen o da 12 ile 24 saat arası yaşayacak :)
Cnm tartiştiğimiz seye üzülüyorum alt komsunn kombisi ariza yapmisti gecen ay esimde anlar biras cocuk Üşüyo deyince kadin dayanamadi gitti yapti dün aksam da işten ayni anda geldik bn kac gündür hastayım yemek yiyip dr a gidip calişma olcakti ki alt komsu geldi yine bizim gelmemizi bekliyomş ki hemen geldi bi alttakilernde kombisi bozulmş kadın hamileymiş üşüyomş servis gelmemiş bi bakıver diye esimde beni birakti önce onlarin işini halletti snr da doktor a gidelim dedi bnde bnm önceliğim komsulardn snr mi geliyor istemm bn kendim giderm dedim o da daha da üste cıkmak için birçok laf etti komşularn yüzüne bizim yum gitti
burdan daha gtceğimiz tarih kesin değil canım burayı alan firma daha gelmedi geldikten sora belli olcak firma da hızlandırdı gelme işlemlerini canım işte onu beklioruz
Kızlar moralim cooook bozuk 10-11-12 günler caliştik 12.gün pozitif i yakaladim Dün 13.gündü aksam 8 gibi yaptigim ovu testi siliklesmiş gibiydi dün de calişip gün asiriya gecicektik ama esimle tartiştik gece uyuyabilene kdr ağladm en önemli günümüzde böyle oldu yumurtamz bosuna gittihala sol kasığımda agri var bu gece calişma olsa sansimiz var mi ki
Hayırlısı olsun kaygılımm
sorma kaygılım geçen ay 14. 15. gün koy idi şimdi koyuya devam ediyoruz bakalım bugün nasıl olacak14 te 15 ten daha koyu ama sonra yine koyulaşıyor yani ben anlamadım zaten kendim denedim onuda beceremedim :)
sağol canım sende durumlar nasıl ? o değil benim adet belirtim yok umarım adetim 35 günü geçirmez
üzme tatlı canını sen tatlım bugünlerde moralli olman önemli :)İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirildim aklima geldikçe ağliyorm :-(
Cnm tartiştiğimiz seye üzülüyorum alt komsunn kombisi ariza yapmisti gecen ay esimde anlar biras cocuk Üşüyo deyince kadin dayanamadi gitti yapti dün aksam da işten ayni anda geldik bn kac gündür hastayım yemek yiyip dr a gidip calişma olcakti ki alt komsu geldi yine bizim gelmemizi bekliyomş ki hemen geldi bi alttakilernde kombisi bozulmş kadın hamileymiş üşüyomş servis gelmemiş bi bakıver diye esimde beni birakti önce onlarin işini halletti snr da doktor a gidelim dedi bnde bnm önceliğim komsulardn snr mi geliyor istemm bn kendim giderm dedim o da daha da üste cıkmak için birçok laf etti komşularn yüzüne bizim yum gitti
tatlımmmm sabaha tuhaf uyandın sen demekAnladım gulum anladım tam 28 gun once bu saatlerde acayıp adet sancım baslamıstı ve adet olmustum ama bugun sancım falan yok kuzum ınsallah bugunude yarınıda atlatabılırım :)
sorma kaygılım geçen ay 14. 15. gün koy idi şimdi koyuya devam ediyoruz bakalım bugün nasıl olacak
tatlımmmm sabaha tuhaf uyandın sen demekinş artık 9 ay temiz gezersin
Canım hıc adet sancım falan yok dun zaten eve gıttım banyo yaptım 8.30da uyudum sabah uyandım dokundugmda gogsumhala agrıyoor sabah uyandıgımda esımın elı kasıklarımdaydı ıkı defadır boyle denk gelıyor kendımı bır tuhaf hıssettım ve ben dun calısma yapmak ıstıyordum ama kısmet olmadı dıyorum bundada vardır bır hayır :) ınsallah gecıkmez canım ama gecıktrıcı aldın duzenın bozulmus olabılrmı
günaydın kızlarr
bi daha da yapmayacağım tatlım ben sanırım 2 günde bi ilişkiyle zaten tutarsa tutarilginç valla benim 32.gün ov testinde silik çizgim var en koyuyu da 3 gün boyunca gördüm 23 mü 26.günlerde mi ne çok ilginç ben bu ov testlerinden bi şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?