2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benım uzulme bır oncesınde calısma olmus ıcerıde sprem var hemen onlar doller zaten ama bugunde calısma yaparsan bence yıne sansın olabılır uzulme lutfen
Cnm tartiştiğimiz seye üzülüyorum alt komsunn kombisi ariza yapmisti gecen ay esimde anlar biras cocuk Üşüyo deyince kadin dayanamadi gitti yapti dün aksam da işten ayni anda geldik bn kac gündür hastayım yemek yiyip dr a gidip calişma olcakti ki alt komsu geldi yine bizim gelmemizi bekliyomş ki hemen geldi bi alttakilernde kombisi bozulmş kadın hamileymiş üşüyomş servis gelmemiş bi bakıver diye esimde beni birakti önce onlarin işini halletti snr da doktor a gidelim dedi bnde bnm önceliğim komsulardn snr mi geliyor istemm bn kendim giderm dedim o da daha da üste cıkmak için birçok laf etti komşularn yüzüne bizim yum gitti

Anladım canım sızın goreve baslayacagınız tarıh bellımı
burdan daha gtceğimiz tarih kesin değil canım burayı alan firma daha gelmedi geldikten sora belli olcak firma da hızlandırdı gelme işlemlerini canım işte onu beklioruz

İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirildim aklima geldikçe ağliyorm :-(

Hım anladım canım bazen böyle durumlar oluyor kuzum bak hastaymıssında uzme kendını lutfen kuzum esın alır gonlunu

burdan daha gtceğimiz tarih kesin değil canım burayı alan firma daha gelmedi geldikten sora belli olcak firma da hızlandırdı gelme işlemlerini canım işte onu beklioruz

Anladım canı hersey senı yormadan yolunda gıder ınsallah

tabiki de var 12 .gün yetmiştir size :):) sen rahat ol canım :)

sağol canım sende durumlar nasıl ? o değil benim adet belirtim yok umarım adetim 35 günü geçirmez

Canım hıc adet sancım falan yok dun zaten eve gıttım banyo yaptım 8.30da uyudum sabah uyandım dokundugmda gogsumhala agrıyoor sabah uyandıgımda esımın elı kasıklarımdaydı ıkı defadır boyle denk gelıyor kendımı bır tuhaf hıssettım ve ben dun calısma yapmak ıstıyordum ama kısmet olmadı dıyorum bundada vardır bır hayır :) ınsallah gecıkmez canım ama gecıktrıcı aldın duzenın bozulmus olabılrmı

ahh ah 3.kişiler yüzünden olan kavgalar çok can sıkıcı yani oda bilememiştir erkekler ince düşünemiyor bizim gibi bir de işe aradığını hissediyor ya koşa koşa gider yaparlar gerekli gereksiz ama olsun bak onlara yapılan sevap çok önemli :) sadece çalışma değil maneviyata da çalışmakta gerek :))

Anladım gulum anladım tam 28 gun once bu saatlerde acayıp adet sancım baslamıstı ve adet olmustum ama bugun sancım falan yok kuzum ınsallah bugunude yarınıda atlatabılırım :)
tatlımmmm sabaha tuhaf uyandın sen demek inş artık 9 ay temiz gezersin

sorma kaygılım geçen ay 14. 15. gün koy idi şimdi koyuya devam ediyoruz bakalım bugün nasıl olacak

ilginç valla benim 32.gün ov testinde silik çizgim var en koyuyu da 3 gün boyunca gördüm 23 mü 26.günlerde mi ne çok ilginç ben bu ov testlerinden bi şey anlamadım

e ne güzel işte bugün yarında bi geçse hayırlısıyla seninkiler sekme yapmaz gelmezler inşallah :) evet bozulmuş olabilir inşallah bozulmamıştır

ilginç valla benim 32.gün ov testinde silik çizgim var en koyuyu da 3 gün boyunca gördüm 23 mü 26.günlerde mi ne çok ilginç ben bu ov testlerinden bi şey anlamadım
bi daha da yapmayacağım tatlım ben sanırım 2 günde bi ilişkiyle zaten tutarsa tutar değil mi kaygılım sende de ne şans var bak bi test alsaydın bizi de meraktan kurtarsaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…