iyi yapıyorsunuz :):) dinlenin iyi günlerinizz :)
O zaman çok iyi benim gebeliğim bilinmediğinden çok ilaç kullandım ilk haftalarında Allah korusun diye dua ediyorum şimdi
Valla öyle bazen diyorum RAbbim bu kadar zor mu hamilelik gerçekten yoksa benim özel durumlardan mı böyle diye. Annem kesinlikle başka çocuk doğurma diyor. Sanki bunu yapabileceğim başkasını düşüneyim diye geçiriyorum içimden
Ben kayın validemlere güvenemediğimden söylemedim valla eşimi de sıkı sıkı tembihledim. Biliyorsun ilkini kaybettik. Oda kimseye söylemedi ama sonra benim durum ağırlaşınca annem baksın diye annemlere söylemek zorunda kaldık. Şimdi öğrendiklerinde vereceği tepkileri merak ediyorum. Gerçi neden son biz öğreniyoruz derlerse sizden öğrendim diyeceğim. Biliyorsun nişanı 24 saatten daha az bir süre kaldığından kayınvalidem haber verdi. Düşün beni kaynımın nişanını en son öğrenen eşimle ben olduk.
Regl oldunmu canim uzulme ama napalim sabretmekten baska caremiz yokBen kurtuldum secidommm :) ama sende bebiş hissediyorum çaktırmadan :)
Sağol gülüm en bulantım gebeliği öğrenmeden birkaç gün önce başlamıştı zaten bugün iyice arttı.. Diğer gebeliklerimde hiç olmamıştı böyle şikayetlerim geçer elbet napalım bebişin canı sağolsun :)Hmm başladı demek :)
Allahım yardımın olsuunn...tez zamanda geçsin ablam...hamilelik bulantisi gerçekten çok farklıymis...:)
canm nasılsın benm sadece 1 gün midem bulandı çok iyiyim arada yanmalarım oluyo. şimdiye kadar bulantı kusma olmadıysa olmaz diyolar ama belli olmaz tabiNasilsin canim calismalar nasil gidiyor benim minnak daha cok arkadas istiyor insallah yeni yil hediyen olsun minnakin hayirlisiyla
Aynen öyle canım şundan bir kurtulayım o zaman kucağıma alınca derim evet 2. düşünülür diye ama bu aşamada tek dileğim bunun sağlıklı olmasıher çocukta aynı olmaz belki ama allah önce bunu hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip etsin sonra ikinciyi düşünürüz :):)
Ay Allah yardımcın olsun. Bir ara işten dolayı dışarı çıkıp geldim Allahım elim ayağım nasıl titriyor anlatamam. Bulantıdan az daha arabada çıkaracaktım 2 tane ilaç almış olmama rağmenSağol gülüm en bulantım gebeliği öğrenmeden birkaç gün önce başlamıştı zaten bugün iyice arttı.. Diğer gebeliklerimde hiç olmamıştı böyle şikayetlerim geçer elbet napalım bebişin canı sağolsun :)
olsun kuzum rahmin dinlenmiş oldu...ekliyorum hemenivvetttt bugun kirmizi kartı yedimmm :) 14 ocak 6.deneme olacak canim ekleyebilirmisin...
canm bugün 1. gün sayılıyo doktorum öyle demiş azıcıkta leke gelse o gün 1. gün demiştiBende öyle yapıcam bakalım bugün yoğunlaşır mı :)
doktorların hiçbirinden randevu bulamadım ki....geçen ay hemencik almıştım bu bir işaret bence...bide adetim böyle pıhtılı pıhtılı sanırım hala kist atıyorum canım o yüzden bu ayda böyle gitsin bakalım....inş sende 40 ı görmeden olursun canım yaaaaa sekmedi desene hay allah onları neyse benimde 37 ben ne yapıyımböyle daha kötü bence sende korunma olursa olur ama kısmet bilemedim ki :)
doktora git....belki gitmişsindir bile geçmişi okumadım daha...muhtemelen progestron verir ...dinlen bide kuzum...streste yapma etkilersin kendinisağol kuzum benim hala azcık 4 damla kadar kahverengi açık renk akıntım var anlamadım niye böyle
Çok şükür o kadar yoğun değil en azından bütün gün sürmüyor sabah çamaşır suyunun kokusundan bulandı midem ve çıkardım üstelik ben kullanmadım alt yada üst komşunun banyosundan geliyordu koku..Allah yardımcın olsun tatlım yaaAynen öyle canım şundan bir kurtulayım o zaman kucağıma alınca derim evet 2. düşünülür diye ama bu aşamada tek dileğim bunun sağlıklı olması
Ay Allah yardımcın olsun. Bir ara işten dolayı dışarı çıkıp geldim Allahım elim ayağım nasıl titriyor anlatamam. Bulantıdan az daha arabada çıkaracaktım 2 tane ilaç almış olmama rağmen
mogamım sen cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?doktorların hiçbirinden randevu bulamadım ki....geçen ay hemencik almıştım bu bir işaret bence...bide adetim böyle pıhtılı pıhtılı sanırım hala kist atıyorum canım o yüzden bu ayda böyle gitsin bakalım....inş sende 40 ı görmeden olursun canım yaa
Regl oldunmu canim uzulme ama napalim sabretmekten baska caremiz yokelbet Rabbim bizede evlat verecek hayirli saglikli ve uzun omurlu evlatlarimiz olsun insallah ben kendimde birsey hissedemiyorum kUsum
mogamım sen cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?
olsun kuzum rahmin dinlenmiş oldu...ekliyorum hemen
İyiyim canim kusma olmadi da bulantim oluyor 3 -4 gunden beri insallah bulantin olmaz canim cikaramiyorum yanma bendede oluyor bendede olmamisti 7. Haftaya girince basladicanm nasılsın benm sadece 1 gün midem bulandı çok iyiyim arada yanmalarım oluyo. şimdiye kadar bulantı kusma olmadıysa olmaz diyolar ama belli olmaz tabi
canm bugün 1. gün sayılıyo doktorum öyle demiş azıcıkta leke gelse o gün 1. gün demişti
arkadaşım 9 ay sanki burnumun dibinde çöp kutusuyla dolaşıyorum diyordu. Yeni yeni anlıyorum ne demek istediğini.Çok şükür o kadar yoğun değil en azından bütün gün sürmüyor sabah çamaşır suyunun kokusundan bulandı midem ve çıkardım üstelik ben kullanmadım alt yada üst komşunun banyosundan geliyordu koku..Allah yardımcın olsun tatlım yaa
hamile kalirsan hep dua et rabbime bebegini korumasi icin..hamile kalıyorum canım zaten de sonrası gelmiyo malesef hayırlısı neyse atlatıcam bunu da inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?