- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
mogamım sen bari cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?
insallah cok dua ediyorum ben senin icin :)sağolasın kuzum...demek kız geçti içinden...Rabbim hislerini kısa sürede gerçek etsin...hap kullanmıyım ama doktora randevu bulamadım ki yani devlette taaa ocakta veriyo randevu...özelede gidemem madden zorlar şu sıra...kistin durumunu bilmiyorum ki ya gitmediyse ve hapı bırakırsam...2 gündür doktorlara bakıyorum ama randevu yok...dolayısıyla mecburen kullanıcam canım...ama uğuruna inanıyorum bu patiklerin baktıkça yazın hamile kalacakmış gibi hissediyorum niyeyse...bana sınav konusunda da uğur getireceğine inanıyorum...bütün umutların kaynağı oldu yani
ama hep yüksek gitmesi gerekmez mıydı böle iniş cıkış hayır değil ben adet olcam..bundan sonra yükselirse bebişe doğru gidiyor sanırm ben öyle duymuştum :) dur bakalım :)
maaşallah minik sıpayaCanım yatapının baş ucunda tuzlu leblebi, kraker falan bulundur yataktan kalkmadan hemen at ağzına birde mümkün mertebe yavaş hareket et. Bende işe yaradı belki senide rahatlatır. Demir ilacını falanda uyumadan önce al oda bulantı yapıyor.
Bizimki hala çok yaramaz. bugün olan kontrole dün gitmek zorunda kaldık. Şimdi kalçamın üstüne oturamıyorum. İğne yerleri acıyor. sıpanın keyfi yerinde şimdiki hali bu teyzesi
Allah razı olsun canım arkadaşım....bu arada bişey sorucam sana...o patik satan kadın kaç yaşlarında bi saçı açık mı kapalı mı...insallah cok dua ediyorum ben senin icin :)
Benim de düşmüştü bi kere ama pozitifti :) üzülme dur heleama hep yüksek gitmesi gerekmez mıydı böle iniş cıkış hayır değil ben adet olcam..
tamam canım gelir o zaman kırmızılar...bende önce kahverengi gördüm ertesi gün geldi kırmızılarbende bende kahverengileri gördüm batı şimdi demiyorum doktora gideyim öyle derim :):)
doktorların hiçbirinden randevu bulamadım ki....geçen ay hemencik almıştım bu bir işaret bence...bide adetim böyle pıhtılı pıhtılı sanırım hala kist atıyorum canım o yüzden bu ayda böyle gitsin bakalım....inş sende 40 ı görmeden olursun canım yaa
bi gecede 1 derece düşer mi bi ateş yahu....bütün şartları tam yaptında ölçtün dimi yani iki ölçümü de sabah erken saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün dimi canım....eğer ikiside sağlıklı bi ölçümse evet adet olacaksın derim benmogamım sen cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?
ama hep yüksek gitmesi gerekmez mıydı böle iniş cıkış hayır değil ben adet olcam..
tamam canım gelir o zaman kırmızılar...bende önce kahverengi gördüm ertesi gün geldi kırmızılar
öyle bakalım canım acelesi yok valla zamanı gelince ne yaparsam yapayım olacak zatenpeki bu aylıkta gitsin bakalım madem kist atıyorum diyorsun
bilmiyorum bebeem insallah benm de ole olur ama sinirim çok bozuk bugun bi de bunu gördümm üstüne tuz biber oldu..Benim de düşmüştü bi kere ama pozitifti :) üzülme dur hele
evet canm saat kuruyorum sırf onun için 7ye ve sonuc bu.. o zaman yine erken adet olcam ben bugun 19. günüm gecen sefer de 15.gün oldum düzen diye bişey kalmadı..bi gecede 1 derece düşer mi bi ateş yahu....bütün şartları tam yaptında ölçtün dimi yani iki ölçümü de sabah erken saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün dimi canım....eğer ikiside sağlıklı bi ölçümse evet adet olacaksın derim ben
Gecen ay Delirdim düştüğünü görünce ama sonra cikmaya devam etti bi zaman sonra ölçmeyi bırakmak lazim kafa karıştırıyorbilmiyorum bebeem insallah benm de ole olur ama sinirim çok bozuk bugun bi de bunu gördümm üstüne tuz biber oldu..
öyle bakalım canım acelesi yok valla zamanı gelince ne yaparsam yapayım olacak zaten
olmuyo canm ben ne kadar istesem o kadar içinde buluyorum kendimi.. iş arıyorum yok çocuk istiyorum yok çalışmaya çalışıyorum aklım almıyo boşluktayım resmen ..olursada olur ama lütfen şu stresten uzak tut kendini afroditim :)
Insallah iyi haberlerle gelirsin bende bir sonucu ogrensem belirsizlikten kurtulurdumbekliyoruz :) evet bende oldum sanırım yoğunlaşır mı bilmiyorum ama şu an oldum sayıyorum sanırım c tesi doktora gideceğim:)
su an bende delirmek üzreyimA
Gecen ay Delirdim düştüğünü görünce ama sonra cikmaya devam etti bi zaman sonra ölçmeyi bırakmak lazim kafa karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?