2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim olacammi olmayacammi die takma bu kadar kafana. Söyleye söyleye zorla çağırma kırmızıları. Rahatla biraz düşünme sürekli. İnşallah olmazsın tatlım
mogamım sen bari cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?

insallah cok dua ediyorum ben senin icin :)

maaşallah minik sıpaya

peki bu aylıkta gitsin bakalım madem kist atıyorum diyorsun

mogamım sen cevap ver kimse görmüyo bugun beni..bnm bugune kadar ateşim 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı adet mi olcam ben böle mi yorumlayım?
bi gecede 1 derece düşer mi bi ateş yahu....bütün şartları tam yaptında ölçtün dimi yani iki ölçümü de sabah erken saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçtün dimi canım....eğer ikiside sağlıklı bi ölçümse evet adet olacaksın derim ben

tamam canım gelir o zaman kırmızılar...bende önce kahverengi gördüm ertesi gün geldi kırmızılar

evet 37.günde gördüm en azından bu ay 40tan önce oldu :) dr yolu yine benimdir rabbim öyle kararlaştırmış ki c tesi gideceğim izin almama gerek kalmadı :)

evet canm saat kuruyorum sırf onun için 7ye ve sonuc bu.. o zaman yine erken adet olcam ben bugun 19. günüm gecen sefer de 15.gün oldum düzen diye bişey kalmadı..

A
bilmiyorum bebeem insallah benm de ole olur ama sinirim çok bozuk bugun bi de bunu gördümm üstüne tuz biber oldu..
Gecen ay Delirdim düştüğünü görünce ama sonra cikmaya devam etti bi zaman sonra ölçmeyi bırakmak lazim kafa karıştırıyor

olursada olur ama lütfen şu stresten uzak tut kendini afroditim :)
olmuyo canm ben ne kadar istesem o kadar içinde buluyorum kendimi.. iş arıyorum yok çocuk istiyorum yok çalışmaya çalışıyorum aklım almıyo boşluktayım resmen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…