olmuyo canm ben ne kadar istesem o kadar içinde buluyorum kendimi.. iş arıyorum yok çocuk istiyorum yok çalışmaya çalışıyorum aklım almıyo boşluktayım resmen ..
Soğan suyu 7. Gün de Maydanozu bilmiyorum bakBENİM ADET BAŞLADIYSA BUGÜNDEN İTİBAREN MAYDONOZ SUYU YAPIYIM MI KENDİME?
Insallah iyi haberlerle gelirsin bende bir sonucu ogrensem belirsizlikten kurtulurdum
Delirme ama simdisu an bende delirmek üzreyim
aslında 19 da bu kadar düşmesine anlam veremedim ki yaaa...belki başka bi sebebi vardır illa adete odaklanmayalımevet canm saat kuruyorum sırf onun için 7ye ve sonuc bu.. o zaman yine erken adet olcam ben bugun 19. günüm gecen sefer de 15.gün oldum düzen diye bişey kalmadı..
iyi yaparsın fıstık bende bi sonraki adette gidicem doktora hem kist durumu için hem hormon içinevet 37.günde gördüm en azından bu ay 40tan önce oldu :) dr yolu yine benimdir rabbim öyle kararlaştırmış ki c tesi gideceğim izin almama gerek kalmadı :)
o nasıl bi tür dilenci yaaaaa....sinir oluyorum bunlaraDilencinin yanından geçerken diyor ki Allah seni sıkıntılara koymasın gelin kızım tabi hiç ona bakmıyorum ve ekliyor teyze gözlere bak aynı yılan gözü...
inşallah değildir canm yani 15 günde olmuşken bile adet olacağımı anlamıştım şu an ne şişlik var ne ağrıaslında 19 da bu kadar düşmesine anlam veremedim ki yaaa...belki başka bi sebebi vardır illa adete odaklanmayalım
Takip et beni bede seni takipteyim :)inşallah canım bakalım seni takipteyimm yarın belli olur inşallah bakalım .:)
su an tek ihtiyacım dayanıp ağlayacak bı omuz ama o da yokkk ölem ben :)Delirme ama simdisakin ol zor tamam ama
keske sen gibi olabilsem kuzumÇok kötü bir boşluk ama zamanla düzelecek o psikoloji hem çok darlandığında gelir bebişin belki kısmet allah bi şey kararlamıştır senin için ne yapalım afroditim illa çalıştık tutacak diye bir şey yok ya madem hayırlısını istiyoruz o zaman sabredeceğiz
yalnızdım bide aldı bana bi gülmek millet deli kendi kendine gülüyor demiştir :)o nasıl bi tür dilenci yaaaaa....sinir oluyorum bunlara
Evet haklısın... Bebislerimiz sağlıkla büyüsün geçecek bulantilar da... Daha rahat olacaksin:)Sağol gülüm en bulantım gebeliği öğrenmeden birkaç gün önce başlamıştı zaten bugün iyice arttı.. Diğer gebeliklerimde hiç olmamıştı böyle şikayetlerim geçer elbet napalım bebişin canı sağolsun :)
acaba hamile kaldında yerleşmeden dolayı mı böyle oldu...bende şaşırdım...bekleyelim bakalıminşallah değildir canm yani 15 günde olmuşken bile adet olacağımı anlamıştım şu an ne şişlik var ne ağrı
Canim aksine çok erken daha... Benim bulantim 8.9.haftada birden pik yaptı... Sonra rahatladim...12.haftada yine pik yaptı ilk defa kustum... Sonra da geçti bulantim...:)canm nasılsın benm sadece 1 gün midem bulandı çok iyiyim arada yanmalarım oluyo. şimdiye kadar bulantı kusma olmadıysa olmaz diyolar ama belli olmaz tabi
böyle saçma insanlara güleceksin tabi...yak
yalnızdım bide aldı bana bi gülmek millet deli kendi kendine gülüyor demiştir :)
keske sen gibi olabilsem kuzum
Allah Allah çok düşmüş kuzum... Kaçıncı günün ?KIZLAAAR ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ BİLENLER Bİ DEYİVERSİN BENM ATEŞİM KAÇ GÜNDÜR 35.9 LARDA GEZİYODU YUMDAN SONRA.. BU SABAH ÖLÇTÜM 34.9 ÇIKTI BEN ADET Mİ OLCAM ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?