19. günüm tatlım..Allah Allah çok düşmüş kuzum... Kaçıncı günün ?
eve gelir gelmez gözlerime baktım ....tıssssböyle saçma insanlara güleceksin tabi...
ben kasım ayında 1 kasım akşamı hafif şekilde 2 kasımda tam olarak söküldüm. Bu sebeple 4 kasımda gittim doktora... Nezaman hastalandın dedi? aynı bu şekilde söyledim... ki ben byle olunca normalde 2 kasım diye başlangıcı hesaplarım ama doktorum 1 kasım olarak yazdı notlarına...EVEEETT TUALETTE KAHVERENGİLERİ GÖRMÜŞ BULUNUYORUM AZ KIRMIZI DA GÖRDÜMM ŞİMDİ BUNU ADETİN BİRİNCİ GÜNÜ SAYIP DOKTORA C TESİ Mİ GİTMELİYİM YOKSA YARIN YOĞUNLAŞIRSA MI 3 GÜNÜ GİTMELİYİM?
eve gelir gelmez gözlerime baktım ....tıssss
:) o yönden mutluyum şimdilik kuzum karar aldım önümüz ay bütün otu çöpü yicem içecem bi de ınofolıc kullancam ..ya ne yapıyım ki üzülsem sıkılsamda bi işe yaramayacak hem iltihaptan kurtulmak çok önemli bir sorun olunca insan önce sağlığına şükrediyor umudumu adeti görene kadar yitirmiyorum sende yitirme ayrıca artık korunmuyoruz o günleri atlattık biz ne sabrettik şimdi deneme şansımız varrr mutlu ollll mutluu :)
Yerleşme dususu olabilir mi ki...baya da düşmüş çok ilginç...:/19. günüm tatlım..
Ayyy yerim ya seniii... O dilenciler çok fena oluyor yaaa...:)eve gelir gelmez gözlerime baktım ....tıssss
ay nasıl imrendim sana anlatamam maşallah canım 41 kereCanim aksine çok erken daha... Benim bulantim 8.9.haftada birden pik yaptı... Sonra rahatladim...12.haftada yine pik yaptı ilk defa kustum... Sonra da geçti bulantim...:)
İnşallah hayırlı olur morigamicimBacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuan benze bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
keske daha önceden de deneseydim o zaman kendimle ilgili bi yorum yapardım ama bekleyip görcem artık bana kırmızı ışık mı yanacak yeşil ışık mıacaba hamile kaldında yerleşmeden dolayı mı böyle oldu...bende şaşırdım...bekleyelim bakalım
bacım ne istiyon sen benim bu nickimden yaaaay nasıl imrendim sana anlatamam maşallah canım 41 kere
İnşallah hayırlı olur morigamicim
Ay ne güzel olur zaten bu ayki listeye bayıldım bir sürü hamiş
aslında özgüvenin biraz yüksek olacak dönüp kadına bi çığıracaksın gözünden ateş çıkarcasınakurban olsun o senin gözlerine
Aamiiin...hayır olsun tatlim benim...ne güzel bir ruya :) beyaz kağıt hi, beyaz hayırdır güzelliktir...hadi bakalim :)Bacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuan benze bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
Bacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuan benze bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
Hiç sorma ya bende paylaştıktan sonra fark ettim dedim bu gene benim adımı yanlış söyledi diyecek diyebacım ne istiyon sen benim bu nickimden yaaaaylardır bi kere düzgün diyemedin haaa liste çok güzel gidiyor evet
Hahahahha çok güldüm ama hakikaten doğru Hahaha :):):):)bacım ne istiyon sen benim bu nickimden yaaaaylardır bi kere düzgün diyemedin haaa liste çok güzel gidiyor evet
suriyelilerde geldiya heryere artılar bayağı allah kimseyi vatansız bırakmasınAyyy yerim ya seniii... O dilenciler çok fena oluyor yaaa...:)
ben kasım ayında 1 kasım akşamı hafif şekilde 2 kasımda tam olarak söküldüm. Bu sebeple 4 kasımda gittim doktora... Nezaman hastalandın dedi? aynı bu şekilde söyledim... ki ben byle olunca normalde 2 kasım diye başlangıcı hesaplarım ama doktorum 1 kasım olarak yazdı notlarına...
Allah ne etmesin nasıl unuttun kızAamiiin...hayır olsun tatlim benim...ne güzel bir ruya :) beyaz kağıt hi, beyaz hayırdır güzelliktir...hadi bakalim :)
Kiz şaka gibi ama halimin markasını unuttum ki ben...altında yaziyor üstünde koltuklarim var :):) ya saray ya istikbal :):):)
Ayyy insallah hayirlara ciksin.Bacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuan benze bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?