ben onu bi çiçek satan yapışkan tipler varya onlara yaptım dayımla beni sevgili sandılar döndüm allah ne verdiyse...kadın arkamdan aaaa ne çirkef karı dediaslında özgüvenin biraz yüksek olacak dönüp kadına bi çığıracaksın gözünden ateş çıkarcasına
Oyy kuşum sizlere çok dua ediyorum... Üzülüyorum...ay nasıl imrendim sana anlatamam maşallah canım 41 kere
İnşallah hayırlı olur morigamicim
Ay ne güzel olur zaten bu ayki listeye bayıldım bir sürü hamiş
okulum, deminos, maysu ses seda yok ne durumdalar acabaArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme ------->
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme -------->
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme -------->
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme --------->
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme --------->
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme --------->
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
valla ankaraya gidince yaşlı bi teyzenin yanında kalıcam ona bol bol yardım ederim artıkbi yaşlıya dula yardım et azda olsa hayrınaa hadi hayırlara olsunnn mogamimmm:)
sağol cnm bnm darısı size inş buarada yeni hbr alan arkadaslrı da tebrik ediyormmmbütü boncuklar sana gelsin kuzum
hayır olsun kuzum.. bizim burda bi abla var korkarım ben ondan yolda falan hiç karşılaşmak istemem öle yani.. gecen karşılaştık selamlaştık hal hatır sorduk falan..tam ben döndüm gidiyodum durdurdu.. sen hamile kalacaksın dert etme ama bi hastane yolun var bi de iğneyle ilgili bi durumun olcak gülüm dedi.. ben şokBacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuan benze bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Oyy kuşum sizlere çok dua ediyorum... Üzülüyorum...
Ben onun yerine çok baş ağrısı çekiyorum , migrenim var canimm...
Sürekli midem bulansada o dönemde hep ogurmekle geçti gitti... Allahim sizlere sabır versin...
hahahay allah iyliğini versin emi....zaten hep biz çirkefben onu bi çiçek satan yapışkan tipler varya onlara yaptım dayımla beni sevgili sandılar döndüm allah ne verdiyse...kadın arkamdan aaaa ne çirkef karı dedi
erleşme sırasında düşer miymiş canm onu bilmiyorum işte..bana da garip geldiYerleşme dususu olabilir mi ki...baya da düşmüş çok ilginç...:/
çok güldüm yaaaa Allah iyiliğini versin emiHiç sorma ya bende paylaştıktan sonra fark ettim dedim bu gene benim adımı yanlış söyledi diyecek diye
valla ankaraya gidince yaşlı bi teyzenin yanında kalıcam ona bol bol yardım ederim artık
amin balım aminAyyy insallah hayirlara ciksin.
Nasil olduğunu anlatsam sana hak verirsin... Biz eşimle önce izmirde bir köye gittik evlenince şartları çok kötüydü... Oraya pek eşya almadık dağ tepesindeydi...velhasıl bir kaç ay sonra tayin çıktı bizim memlekete...eşya alacağız ama tam final zamanim...eşim whats uptan resim gonderdi eşya , hali, perde... Ben begendim öyle aldık :):):)Allah ne etmesin nasıl unuttun kızrüya işte inş gerçek çıkar
bir bilebilsek aaaahhh aahhhhhhhhhhhhhhokulum, deminos, maysu ses seda yok ne durumdalar acaba
benim rüyamın gerçek halihayır olsun kuzum.. bizim burda bi abla var korkarım ben ondan yolda falan hiç karşılaşmak istemem öle yani.. gecen karşılaştık selamlaştık hal hatır sorduk falan..tam ben döndüm gidiyodum durdurdu.. sen hamile kalacaksın dert etme ama bi hastane yolun var bi de iğneyle ilgili bi durumun olcak gülüm dedi.. ben şokdüşüğümü biliyor ama konusmadık öle onla hiç.. tırsarak uzaklaştım ordan ve o gunden beri kafama takılıyo dedikleri.. dedikleri de cıkar yani ne kadar inanmasam da böle şeylere şahit oldum cok kez..
Öyle canim öyle...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Annelik gerçekten zormuş
Benim düşmüştü canim... Ama 0.3 derece...sonra yine yükselmişti...seninki çok düşmüş...y
erleşme sırasında düşer miymiş canm onu bilmiyorum işte..bana da garip geldi
anladım kuşum o zaman normal...eşin zevkliymiş desene halı konusundaNasil olduğunu anlatsam sana hak verirsin... Biz eşimle önce izmirde bir köye gittik evlenince şartları çok kötüydü... Oraya pek eşya almadık dağ tepesindeydi...velhasıl bir kaç ay sonra tayin çıktı bizim memlekete...eşya alacağız ama tam final zamanim...eşim whats uptan resim gonderdi eşya , hali, perde... Ben begendim öyle aldık :):):)
cnm ne zmn yum oldu bilmiym da bnm yüksek devam edr bi gün çok yükselir ertesi gün düşüp gerri yükselirdi yükselmesi yum olacağini düşmesi çatladğnı gösteryo sanırımKIZLAAAR ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ BİLENLER Bİ DEYİVERSİN BENM ATEŞİM KAÇ GÜNDÜR 35.9 LARDA GEZİYODU YUMDAN SONRA.. BU SABAH ÖLÇTÜM 34.9 ÇIKTI BEN ADET Mİ OLCAM ..
benmki kalıcı mı yerleşiyo nedirBenim düşmüştü canim... Ama 0.3 derece...sonra yine yükselmişti...seninki çok düşmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?