2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aslında özgüvenin biraz yüksek olacak dönüp kadına bi çığıracaksın gözünden ateş çıkarcasına
ben onu bi çiçek satan yapışkan tipler varya onlara yaptım dayımla beni sevgili sandılar döndüm allah ne verdiyse...kadın arkamdan aaaa ne çirkef karı dedi

ay nasıl imrendim sana anlatamam maşallah canım 41 kere

İnşallah hayırlı olur morigamicim
Ay ne güzel olur zaten bu ayki listeye bayıldım bir sürü hamiş
Oyy kuşum sizlere çok dua ediyorum... Üzülüyorum...
Ben onun yerine çok baş ağrısı çekiyorum , migrenim var canimm...
Sürekli midem bulansada o dönemde hep ogurmekle geçti gitti... Allahim sizlere sabır versin...

okulum, deminos, maysu ses seda yok ne durumdalar acaba

hayır olsun kuzum.. bizim burda bi abla var korkarım ben ondan yolda falan hiç karşılaşmak istemem öle yani.. gecen karşılaştık selamlaştık hal hatır sorduk falan..tam ben döndüm gidiyodum durdurdu.. sen hamile kalacaksın dert etme ama bi hastane yolun var bi de iğneyle ilgili bi durumun olcak gülüm dedi.. ben şok düşüğümü biliyor ama konusmadık öle onla hiç.. tırsarak uzaklaştım ordan ve o gunden beri kafama takılıyo dedikleri.. dedikleri de cıkar yani ne kadar inanmasam da böle şeylere şahit oldum cok kez..

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Annelik gerçekten zormuş

Allah ne etmesin nasıl unuttun kız rüya işte inş gerçek çıkar
Nasil olduğunu anlatsam sana hak verirsin... Biz eşimle önce izmirde bir köye gittik evlenince şartları çok kötüydü... Oraya pek eşya almadık dağ tepesindeydi...velhasıl bir kaç ay sonra tayin çıktı bizim memlekete...eşya alacağız ama tam final zamanim...eşim whats uptan resim gonderdi eşya , hali, perde... Ben begendim öyle aldık :):):)

benim rüyamın gerçek hali hadi inşallah kuşum

anladım kuşum o zaman normal...eşin zevkliymiş desene halı konusunda

c
KIZLAAAR ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ BİLENLER Bİ DEYİVERSİN BENM ATEŞİM KAÇ GÜNDÜR 35.9 LARDA GEZİYODU YUMDAN SONRA.. BU SABAH ÖLÇTÜM 34.9 ÇIKTI BEN ADET Mİ OLCAM ..
cnm ne zmn yum oldu bilmiym da bnm yüksek devam edr bi gün çok yükselir ertesi gün düşüp gerri yükselirdi yükselmesi yum olacağini düşmesi çatladğnı gösteryo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…