Bende bi olay anlatiyim istanbulda is cikisi eve gidiyorum kadinin biri adami durdurmus yalvariyor cuzdanimi kaybettim telefonum yok eve gidicek para fok utaniyorum ben dilenci degilim falan diyor baya duzgun giyinimli kadin.nerdeyse inanandim yani gecip gittip.sonra 2-3 ay sonra o kadini yine gormemmi ayni yalvariyor ben kadina bi bakis attim orda zor tuttum kendimi kadinda anladi gozlerini cekti benden.cok fenalar insanlarin iyi niyetini boyle kullaniyorlar.sonra da kimseye guvenemiyoruz.ben onu bi çiçek satan yapışkan tipler varya onlara yaptım dayımla beni sevgili sandılar döndüm allah ne verdiyse...kadın arkamdan aaaa ne çirkef karı dedi
Allah hepsini bildiği gibi etsinBende bi olay anlatiyim istanbulda is cikisi eve gidiyorum kadinin biri adami durdurmus yalvariyor cuzdanimi kaybettim telefonum yok eve gidicek para fok utaniyorum ben dilenci degilim falan diyor baya duzgun giyinimli kadin.nerdeyse inanandim yani gecip gittip.sonra 2-3 ay sonra o kadini yine gormemmi ayni yalvariyor ben kadina bi bakis attim orda zor tuttum kendimi kadinda anladi gozlerini cekti benden.cok fenalar insanlarin iyi niyetini boyle kullaniyorlar.sonra da kimseye guvenemiyoruz.
Evet canim benim... 3 hali göndermisti eşyalarimizla uyumlu ben bunu seçmiştim...:) eşyalarimi bu şekilde alacağımi hiç düşünmezdim ama Rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun hemde hiç yorulmadan :):):)anladım kuşum o zaman normal...eşin zevkliymiş desene halı konusunda
Oyyy aglamaaa kiyamam sana... Dur bakalim ne olacak tatlim..benmki kalıcı mı yerleşiyo nediray sinirim bozuld bi gülüyorum bi ağlıyorum
Hepimizin inşallah mogami ( yazarken gene yanlıştı düzelttim göndermeden)çok güldüm yaaaa Allah iyiliğini versin emi
İnan aynısını yaşadım... Saat sorarak yaklaşmışti...inanmış para vermiştim..bir kaç hafta sonra yine yaklaştı arkadan bir bakti ben... O kadar kızdım ki içimden...ama hiç bir şey demeden uzaklaşmistim...birde söylediği bana torunum hastanede yatıyor çok hasta... Nasil vermem hiç bir şey...kiyamam yani...Bende bi olay anlatiyim istanbulda is cikisi eve gidiyorum kadinin biri adami durdurmus yalvariyor cuzdanimi kaybettim telefonum yok eve gidicek para fok utaniyorum ben dilenci degilim falan diyor baya duzgun giyinimli kadin.nerdeyse inanandim yani gecip gittip.sonra 2-3 ay sonra o kadini yine gormemmi ayni yalvariyor ben kadina bi bakis attim orda zor tuttum kendimi kadinda anladi gozlerini cekti benden.cok fenalar insanlarin iyi niyetini boyle kullaniyorlar.sonra da kimseye guvenemiyoruz.
Bizde optik teyzeyiiii:)Fıstıklarım müsadenizle ben dersime kaçar....KOCAMAN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE GÖBÜŞLERDEKİ SIPALARI
Allahindan bulsunlar.bizim basimizin gozumuzun sadakasi olsun.gerisini onlar dusunsun.İnan aynısını yaşadım... Saat sorarak yaklaşmışti...inanmış para vermiştim..bir kaç hafta sonra yine yaklaştı arkadan bir bakti ben... O kadar kızdım ki içimden...ama hiç bir şey demeden uzaklaşmistim...birde söylediği bana torunum hastanede yatıyor çok hasta... Nasil vermem hiç bir şey...kiyamam yani...
Rabbim diğer kızlarada nasip etsin inşallah bu defa biz onları sakinleştirelimÖyle canim öyle...
Ancak yaşayınca anlıyormussun...
Bende senin gibiyim hormonlardan canımbenmki kalıcı mı yerleşiyo nediray sinirim bozuld bi gülüyorum bi ağlıyorum
İyi dersler canımFıstıklarım müsadenizle ben dersime kaçar....KOCAMAN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE GÖBÜŞLERDEKİ SIPALARI
Amiiin aminn... Aynen öyle canim...duygularimizi sonurerek yaklaşmalari çok üzücü...Allahindan bulsunlar.bizim basimizin gozumuzun sadakasi olsun.gerisini onlar dusunsun.
AMinn canim dualarimiz hep kızlarlaRabbim diğer kızlarada nasip etsin inşallah bu defa biz onları sakinleştirelim
Bende senin gibiyim hormonlardan canım
Birde Allah iyi doktorlara denk getirsin ben 9. haftaya kadar pedle gezmiştim ha düştü ha düşecek derken
İyi dersler canım
ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonraRabbim diğer kızlarada nasip etsin inşallah bu defa biz onları sakinleştirelim
Bende senin gibiyim hormonlardan canım
Birde Allah iyi doktorlara denk getirsin ben 9. haftaya kadar pedle gezmiştim ha düştü ha düşecek derken
İyi dersler canım
Kızlar nasılsınız? bu gece rüyamda test çözüyorum çözdükçe çözdükçe yeni sayfalar geliyo yetişmiycek diye dişimi sıka sıka uyandımatansam da bitse şu kpss çilesi bee
Kızlar bu sabah eşim işten geldi bana masaj yap dedi baktım yanasıyo hayır aksama dedim
bana diyo ki ilk çocuktan sonra korunmam söyliyim diyo
niye dedim baksana hemen olmuyo diyohey Allah ım yaa .. hemen olsun da hanife delirsin istiyo herhalde
YAZIKK YA EVLİYİZ HALA SINAV DERS VALLA NEDİR BU ÇEKİMİZİNŞALLAH ATANIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?