2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben onu bi çiçek satan yapışkan tipler varya onlara yaptım dayımla beni sevgili sandılar döndüm allah ne verdiyse...kadın arkamdan aaaa ne çirkef karı dedi
Bende bi olay anlatiyim istanbulda is cikisi eve gidiyorum kadinin biri adami durdurmus yalvariyor cuzdanimi kaybettim telefonum yok eve gidicek para fok utaniyorum ben dilenci degilim falan diyor baya duzgun giyinimli kadin.nerdeyse inanandim yani gecip gittip.sonra 2-3 ay sonra o kadini yine gormemmi ayni yalvariyor ben kadina bi bakis attim orda zor tuttum kendimi kadinda anladi gozlerini cekti benden.cok fenalar insanlarin iyi niyetini boyle kullaniyorlar.sonra da kimseye guvenemiyoruz.

Allah hepsini bildiği gibi etsin

anladım kuşum o zaman normal...eşin zevkliymiş desene halı konusunda
Evet canim benim... 3 hali göndermisti eşyalarimizla uyumlu ben bunu seçmiştim...:) eşyalarimi bu şekilde alacağımi hiç düşünmezdim ama Rabbim gönlüme göre verdi şükürler olsun hemde hiç yorulmadan :):):)

İnan aynısını yaşadım... Saat sorarak yaklaşmışti...inanmış para vermiştim..bir kaç hafta sonra yine yaklaştı arkadan bir bakti ben... O kadar kızdım ki içimden...ama hiç bir şey demeden uzaklaşmistim...birde söylediği bana torunum hastanede yatıyor çok hasta... Nasil vermem hiç bir şey...kiyamam yani...

Allahindan bulsunlar.bizim basimizin gozumuzun sadakasi olsun.gerisini onlar dusunsun.

Öyle canim öyle...
Ancak yaşayınca anlıyormussun...
Rabbim diğer kızlarada nasip etsin inşallah bu defa biz onları sakinleştirelim
benmki kalıcı mı yerleşiyo nedir ay sinirim bozuld bi gülüyorum bi ağlıyorum
Bende senin gibiyim hormonlardan canım
Birde Allah iyi doktorlara denk getirsin ben 9. haftaya kadar pedle gezmiştim ha düştü ha düşecek derken
Fıstıklarım müsadenizle ben dersime kaçar....KOCAMAN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ VE GÖBÜŞLERDEKİ SIPALARI
İyi dersler canım

AMinn canim dualarimiz hep kızlarla

Kızlar bu sabah eşim işten geldi bana masaj yap dedi baktım yanasıyo hayır aksama dedim
bana diyo ki ilk çocuktan sonra korunmam söyliyim diyo
niye dedim baksana hemen olmuyo diyo hey Allah ım yaa .. hemen olsun da hanife delirsin istiyo herhalde

ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra

iki tane üstüste durun bari biri iyice emsin sonra ikinci

YAZIKK YA EVLİYİZ HALA SINAV DERS VALLA NEDİR BU ÇEKİMİZ İNŞALLAH ATANIRSIN

İNŞALLAH KAYGILIM KABUS GİBİ YA OFFF UNİ 5 YIL OKU 2YIL KPSS ÇALIŞ ELDE VAR SIFIR ÖĞRETMENİM AMA EVDE BÜTÜN GÜN GEÇMİYO KANIMA DOKUNUYO ARTIK. EŞİMİN ALTINDA EZİLDİĞİMDEN BAHSETMİYORUM BİLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…