2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iki tane üstüste durun bari biri iyice emsin sonra ikinci

valla yaa.. Kafayı yemiş adam 1 yıldır olmuyo ya ikinciyi de böyle bekleriz sanıyo gerçi Allah bilir de bu fikir bile tepemi attırdı. Oldu olacak ikiz gibi peş peşe çalışalım. Yoruldum yahu bu iş bile yoruyo insanı

ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra
ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra

Ayyy cnm adet mi olamadın bende sökülemedim bir hafta yangın ayşe gibi gezdim ya

yok canm adet zamanım değil ya olmasın zaten ama hormonlar alt üst durumda moral de.. adet zamanı değil ama ateş 1derece düşük cıktı bugun ona bozuldum niye oldu diye..
Ayyy cnm adet mi olamadın bende sökülemedim bir hafta yangın ayşe gibi gezdim ya

yok canm adet zamanım değil ya olmasın zaten ama hormonlar alt üst durumda moral de.. adet zamanı değil ama ateş 1derece düşük cıktı bugun ona bozuldum niye oldu diye..

Anladım yerleşme düşüşü olabilir mi? Yarınki ateşin dünkünden yüksek çıkarsa yerleşme olabilir kuzum. Ff de okudum

CANIM BU SENİN SUÇUN DEĞİL Kİ SİSTEMİN SUÇU SEN OKUMUŞ ÖĞRETMEN OLMUŞSUN TALEP ÇOK ATAMA YOK NE YAPABİLİRSİN

doktora git....belki gitmişsindir bile geçmişi okumadım daha...muhtemelen progestron verir ...dinlen bide kuzum...streste yapma etkilersin kendini
mogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedi

haklısın o birinciyi görünce ikinciyi zor ister hele uykusuz geceleri görsünnn :)

Bebeğinle konuş bak nasıl rahatlıyor insan
Ben başlarda bağlanmak istemediğimden konuşmuyordum. Yokmuş gibi davranıyordum malum doktorlar düşük demişti. Fakat şimdi hata yaptığımı anlıyorum sende dene istersen bak nasıl işe yarayacak
O dediklerini de ben ağrılarım ve kusmalarım başlayınca yapasım geliyor

mogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedi
Saçmalamasın o doktor. O bhcg 27 gökten zembille mi indi. Sıkma canını bebeği etkileme cnm. Sen şimdi yarınki artışa bak asıl. Yarınki kan inş yüksek çıkarr

Son düzenleme:
kuzum keşke olsa da konussam.. ama daha bebiş var mı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…