iki tane üstüste durun bari biri iyice emsin sonra ikinci
ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra
ya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra
Ayyy cnm adet mi olamadın bende sökülemedim bir hafta yangın ayşe gibi gezdim ya
Ay hadi haberleri bekliyoruzyok canım 2 buçuktaydı anca çıkar sanırım
Delirme ama simdisu an bende delirmek üzreyim
su an tek ihtiyacım dayanıp ağlayacak bı omuz ama o da yokkk ölem ben :)
yok canm adet zamanım değil ya olmasın zaten ama hormonlar alt üst durumda moral de.. adet zamanı değil ama ateş 1derece düşük cıktı bugun ona bozuldum niye oldu diye..
İNŞALLAH KAYGILIM KABUS GİBİ YA OFFF UNİ 5 YIL OKU 2YIL KPSS ÇALIŞ ELDE VAR SIFIRÖĞRETMENİM AMA EVDE BÜTÜN GÜN GEÇMİYO KANIMA DOKUNUYO ARTIK. EŞİMİN ALTINDA EZİLDİĞİMDEN BAHSETMİYORUM BİLE
mogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedidoktora git....belki gitmişsindir bile geçmişi okumadım daha...muhtemelen progestron verir ...dinlen bide kuzum...streste yapma etkilersin kendini
valla yaa.. Kafayı yemiş adam1 yıldır olmuyo ya ikinciyi de böyle bekleriz sanıyo gerçi Allah bilir de bu fikir bile tepemi attırdı. Oldu olacak ikiz gibi peş peşe çalışalım. Yoruldum yahu bu iş bile yoruyo insanı
aynen öyle bende 0.2 lik fark vardıAnladım yerleşme düşüşü olabilir mi? Yarınki ateşin dünkünden yüksek çıkarsa yerleşme olabilir kuzum. Ff de okudum
Bebeğinle konuş bak nasıl rahatlıyor insanya hormonuma tükürcem ben valla dün gece 2 olmuş benm yakamı pacamı yırtasım geldi camı acıp avazım cıkana kadar bağırmak istedim yemedi tabi oturdum ağladım bi güzel ,uyumuşum sonra
mogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedi
öyle deyince lekelenmeymiş neymiş unuttum sormayısana demişticountryrose öyle der sinirini bozarlar diye afedersin ne mal doktorlar özele git canım acilen
Saçmalamasın o doktor. O bhcg 27 gökten zembille mi indi. Sıkma canını bebeği etkileme cnm. Sen şimdi yarınki artışa bak asıl. Yarınki kan inş yüksek çıkarrmogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedi
bakıcam bakalım canm inşallah öle cıkar..Anladım yerleşme düşüşü olabilir mi? Yarınki ateşin dünkünden yüksek çıkarsa yerleşme olabilir kuzum. Ff de okudum
Kız beni de direk kürtaja alıyordu. Allah kendi gibilere denk getirsin onları inşallahöyle deyince lekelenmeymiş neymiş unuttum sormayı
yarın kana gidip sonucuma göre kayseriiye giderim ona göstermem bilehücredir erir ne yaaaa
haklısın o birinciyi görünce ikinciyi zor ister hele uykusuz geceleri görsünnn :)
Bebeğinle konuş bak nasıl rahatlıyor insan
Ben başlarda bağlanmak istemediğimden konuşmuyordum. Yokmuş gibi davranıyordum malum doktorlar düşük demişti. Fakat şimdi hata yaptığımı anlıyorum sende dene istersen bak nasıl işe yarayacak
O dediklerini de ben ağrılarım ve kusmalarım başlayınca yapasım geliyor
yok artık ben o doktora gitmem bi dahaKız beni de direk kürtaja alıyordu. Allah kendi gibilere denk getirsin onları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?