- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
değerimi alacağım iyiyse p. tesi doktora özele gidicemSaçmalamasın o doktor. O bhcg 27 gökten zembille mi indi. Sıkma canını bebeği etkileme cnm. Sen şimdi yarınki artışa bak aaıl. Yarınki kan inş yüksek çıkar
hatırlıyorum bunu haklısın tatlım bekle madem öyleO zaman çok iyi benim gebeliğim bilinmediğinden çok ilaç kullandım ilk haftalarında Allah korusun diye dua ediyorum şimdi
Valla öyle bazen diyorum RAbbim bu kadar zor mu hamilelik gerçekten yoksa benim özel durumlardan mı böyle diye. Annem kesinlikle başka çocuk doğurma diyor. Sanki bunu yapabileceğim başkasını düşüneyim diye geçiriyorum içimden
Ben kayın validemlere güvenemediğimden söylemedim valla eşimi de sıkı sıkı tembihledim. Biliyorsun ilkini kaybettik. Oda kimseye söylemedi ama sonra benim durum ağırlaşınca annem baksın diye annemlere söylemek zorunda kaldık. Şimdi öğrendiklerinde vereceği tepkileri merak ediyorum. Gerçi neden son biz öğreniyoruz derlerse sizden öğrendim diyeceğim. Biliyorsun nişanı 24 saatten daha az bir süre kaldığından kayınvalidem haber verdi. Düşün beni kaynımın nişanını en son öğrenen eşimle ben olduk.
yerleşme lekesi geldi bende de o gün ateş düşüktü sonra aniden yükseldiBenimde lekelenne oldu ama atesim oyle cok yuksek degil ondan olmayabilir diyorum bakalim artik ne olacak
yarın inşallah yükselmiş olurCanim bence kafani yorma oyle seylere tutunacagi varsa her sekilde annesine yapisir icini ferahtut.bende spora gittim mekik falan cekmistim ondanmi dustu demistim.ilgisi yok saglikli degildi demisti.sen yinede dinlen ama lutfen stres yapma
1 derece fark var baya.. benim 36.8 sonra 36.6 sonra 36.4 lere düşüp 36.2 olunca adt olurdum tatlım.. günün bugün mücanm rengi kırmızıya dönmedikçe korkma kahve akıntı bazı hamilelerde doğuma kadar olurmuş..
kuzum bişi dicem ben ateşimi ölçüyorum ya düne kadar 35.9larda geziyodu bugun sabah ölçtüm 34.9 çıktı bu nedemek şimdi adet mi olcam ben
geldim
hep eşim yüzünden halıfleksi serecektik kaldı dedim tüm haftasonu evde kıçını kaldırmadı bende bu p.tesi kaldırdım tam yerleşme günleri hemdeAh canim ahben hala ağr kaldırmıyorum...nerden kaldırdin damacana illerini
Kuşum progestan bebek tutunacaksa lekelenmeyi kesiyor, aklında bulunsun, devam ederse akıntın gidin doktora tamam mi...
Bilmiyorum valla dusunmuyorum sanirim eskiden adetime bir hafta kala heyecan basardi bu ay oyle cok heyecanlanmiyorum hatta kist oldugu donemde bile heyecanlaniyordum :) ama simdi tuhafimyerleşme lekesi geldi bende de o gün ateş düşüktü sonra aniden yükseldi
Arkadasimin kisti de dört yasina girdiyok artık ben o doktora gitmem bi daha
öyle deyince lekelenmeymiş neymiş unuttum sormayı
yarın kana gidip sonucuma göre kayseriiye giderim ona göstermem bilehücredir erir ne yaaaa
kızlar lovely elisa nerelerde hiç göremyrm bayadr
hmmm anladm cnm umarım hersey istediğimz gibi olurcanım lovely geliyor arada tedaviyle ilgileniyor elisada duyduğum kadarıyla biraz mola vermiş buraya gelince bebişe çok takılıyor sanırım
hmmm anladm cnm umarım hersey istediğimz gibi olur
Valla dedim sana dedimm gitme bekle die ama kanaman yerleşme olabilir beta baktırdın ml daha kötü şeler de diyebilir diöyle deyince lekelenmeymiş neymiş unuttum sormayı
yarın kana gidip sonucuma göre kayseriiye giderim ona göstermem bilehücredir erir ne yaaaa
çok uyku ve akıntı yapıyolar cnm pzts görcez inş baska hiç belirti yok cnm şimdilikinşallah minnoş nasıl ya da minnoşlar nasıl gidiyor ?
inşallah canım ben çalışıyorum sosyal çevremle malum çalışırken görüşemiyorum ve arada çok sıkılıyorum burda konuşacak kimsem yok iki kişiyiz o yüzden burası olmasa çoktan işi bırakmıştım iyi ki kk var iyi ki varsınız :)
çok uyku ve akıntı yapıyolar cnm pzts görcez inş baska hiç belirti yok cnm şimdilik
Sende iyiki varsin bitanemmmm muahhh muahhh
yok canm daha 19. günü döngümün.. tahminen 5-7 günüm var daha bata..1 derece fark var baya.. benim 36.8 sonra 36.6 sonra 36.4 lere düşüp 36.2 olunca adt olurdum tatlım.. günün bugün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?