evet cnm kalbi atınca baslıyomuş esas belirtilerohh bol bol uyuyun güç toplayın :):) inşallah gzel şeyler görücez p tesi :) belirtiler var daha ne olsun sonradan artarlar :)
sağ kasığım deliniyo sanki içerdden...Üzülme tatlim benim de yerlesme gunu düşmüştü galiba delirdigim gün o gündü
evet cnm kalbi atınca baslıyomuş esas belirtiler
ayyy uzuldumm ama bennnn :'( keske gelseydi minnos neyse biz klomen bebisleri dogurcazzz insallahhhh :) bende alisverise ciktim kayinvalideye gidicez haftasonu oorada olucaz igrenc bir 4 gun ama aksamlari eglenceli kilmak icin alisveris sartttsweet tezini çürüttüm başladı adet daha doğrusu kahverengiler geliyor kırmızılar devamında yarınc tesi doktora gidicem bakalım klomene başlatacak mı :)
ayyy uzuldumm ama bennnn :'( keske gelseydi minnos neyse biz klomen bebisleri dogurcazzz insallahhhh :) bende alisverise ciktim kayinvalideye gidicez haftasonu oorada olucaz igrenc bir 4 gun ama aksamlari eglenceli kilmak icin alisveris sarttt
INŞALLAH canim ya vallahi cok seviniriz bi olsahayırlısı olsun canım gec olsun ama çok da gec olmasın :) bugün daha 27. gün bakalım normal şartlarda 2-3 güne gelir ama 35. güne kadar yolu var o zamana kadar gelmezse güzel şeyler olabilir
Sağol canım benim uğraşıyoruz klomene basladim bende buay umidim yine yok tek yumurta gelismis gerci olduktan sonra tek yumurta ilede olur hayirlisi bekliyip gorcez inşallah tum isteyenlerede nasip olacakbebeğim iyiydi çok şükür cumartesi günü özelde ultrasonda gördük çoook hareketli onun o daha o el kadar haliyle yaptığı hareketleri gözümün önünden gitmiyor içim içme sığmıyor gözümün önüne geldiğinde Allahım kimseyi bu güzel duygulardan mahrum bırakmasın en kısa zamanlarda sizlere de nasip etsin sen nasılsın arkadaşım?:)
git canim benim hayirlisiyla olacak bebisinnsweet tezini çürüttüm başladı adet daha doğrusu kahverengiler geliyor kırmızılar devamında yarınc tesi doktora gidicem bakalım klomene başlatacak mı :)
sweet tezini çürüttüm başladı adet daha doğrusu kahverengiler geliyor kırmızılar devamında yarınc tesi doktora gidicem bakalım klomene başlatacak mı :)
Dovelim o doktoru... Dur bakalim yarin artışa bak bitanem...inşaAllah güzeldir artışınn ama kötü düşünme minnos etkilenmesinnnhep eşim yüzünden halıfleksi serecektik kaldı dedim tüm haftasonu evde kıçını kaldırmadı bende bu p.tesi kaldırdım tam yerleşme günleri hemdeartık uzanıyorum bol bol esmam doktor bana hücredir erir gider belki dedi yarın kan alalım dedi
Kaygılım desene sende benden olcan. Hadi bakalım gelsin klomen bebişlerimiz
Bu doktorlar hiç mi bu duyguyu yaşanmamış yahu. Neden böyle konuşurlar ki. Biraz insanın psikolojisinden anlasinlar sonuçta ilk heyecanlar bunlarDovelim o doktoru... Dur bakalim yarin artışa bak bitanem...inşaAllah güzeldir artışınn ama kötü düşünme minnos etkilenmesinnn
Bu doktorlar hiç mi bu duyguyu yaşanmamış yahu. Neden böyle konuşurlar ki. Biraz insanın psikolojisinden anlasinlar sonuçta ilk heyecanlar bunlar
evet kısmetse öyle olacak ocak nam-ı diğer klomen ayı :):) hayırlısıyal gelsinlerde klomenler vesile olsun :)
@mgulün doktor randevusu nasıl geçmiş?
ne güzel erken çıkıyosun canım ilhinç valla giderken bi test mi alsan acaba ?EVETT BUGÜNDE İŞ BİTTİ BEN EVİME TIPIŞ TIPIŞ GİDER BU ARADA PETTE Bİ ŞEY YOK SİLDİM PEÇETEYE DE GELMEDİ
Benim bat 29 aralık... ben klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi kullanıyorum...doktor kontrolünde 2. denemem...bi sürü ilaç kullanıyorum ben maalesefteşekkür ederimm :) bende öyle sayacağım :) senin bat ne zaman kaçıncı deneme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?