2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sweet tezini çürüttüm başladı adet daha doğrusu kahverengiler geliyor kırmızılar devamında yarın c tesi doktora gidicem bakalım klomene başlatacak mı :)
ayyy uzuldumm ama bennnn :'( keske gelseydi minnos neyse biz klomen bebisleri dogurcazzz insallahhhh :) bende alisverise ciktim kayinvalideye gidicez haftasonu oorada olucaz igrenc bir 4 gun ama aksamlari eglenceli kilmak icin alisveris sarttt

ayyy uzuldumm ama bennnn :'( keske gelseydi minnos neyse biz klomen bebisleri dogurcazzz insallahhhh :) bende alisverise ciktim kayinvalideye gidicez haftasonu oorada olucaz igrenc bir 4 gun ama aksamlari eglenceli kilmak icin alisveris sarttt

evet sağlık olsun klomen bebişleri gelecek artık iğrenç mi niye ki aranız iyi değil mi siz hangi ildesiniz? alışveriş her zaman iyidir :)

hayırlısı olsun canım gec olsun ama çok da gec olmasın :) bugün daha 27. gün bakalım normal şartlarda 2-3 güne gelir ama 35. güne kadar yolu var o zamana kadar gelmezse güzel şeyler olabilir
INŞALLAH canim ya vallahi cok seviniriz bi olsa

Sağol canım benim uğraşıyoruz klomene basladim bende buay umidim yine yok tek yumurta gelismis gerci olduktan sonra tek yumurta ilede olur hayirlisi bekliyip gorcez inşallah tum isteyenlerede nasip olacak

Kaygılım desene sende benden olcan. Hadi bakalım gelsin klomen bebişlerimiz
sweet tezini çürüttüm başladı adet daha doğrusu kahverengiler geliyor kırmızılar devamında yarın c tesi doktora gidicem bakalım klomene başlatacak mı :)

Dovelim o doktoru... Dur bakalim yarin artışa bak bitanem...inşaAllah güzeldir artışınn ama kötü düşünme minnos etkilenmesinnn

Dovelim o doktoru... Dur bakalim yarin artışa bak bitanem...inşaAllah güzeldir artışınn ama kötü düşünme minnos etkilenmesinnn
Bu doktorlar hiç mi bu duyguyu yaşanmamış yahu. Neden böyle konuşurlar ki. Biraz insanın psikolojisinden anlasinlar sonuçta ilk heyecanlar bunlar

Bu doktorlar hiç mi bu duyguyu yaşanmamış yahu. Neden böyle konuşurlar ki. Biraz insanın psikolojisinden anlasinlar sonuçta ilk heyecanlar bunlar

yok nenu yok sanki onlar normal değil bazılar için diyorum tabii hekimlerin hasta psikolojisi üzerine ciddi eğitimler almaları ve uygulamaları gerekir bence resmen hayatıyla oynuyorlar bebişimizin baksana kızın moralini bozuyorlar risk varsa dersin durun heveslenmeyin değere bağlı vs ama hücre fln ne ya bak kızdım şimdi iyice

@mgulün doktor randevusu nasıl geçmiş?

CANIM DR Bİ HÜCREDİR OLABİLİR VS GİBİ SAÇMALAMIŞ YARIN KAN VER DEMİŞ HİÇ Bİ ŞEYE NE BAKMIŞ NE Bİ ŞEY VERMİŞ RESMEN RUHSUZ Bİ TİPE DENK GELDİ YARIN BAKACAK KANA ONA GÖRE PTESİ ÖZELE GİDECEK

teşekkür ederimm :) bende öyle sayacağım :) senin bat ne zaman kaçıncı deneme ?
Benim bat 29 aralık... ben klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi kullanıyorum...doktor kontrolünde 2. denemem...bi sürü ilaç kullanıyorum ben maalesef prolaktin yüksekliği için dostinex, rahim kalınlaşsın diye estrofem, 15. günden itibaren progestan düşmesin diye bide tabi folik asit olarak folibol...artık ilaçlardan acıkmıyorum bile ama herşey meleklerimize kavuşmak için değer diyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…