2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben geldiiimmm MINIKKUS1 söküldü mü adetin? klomen e karar vermişsin tek denemede olacagını düşünüyorum senin inşallah

ben giderken sen geldin canım kahverengileri gördüm ama şimdi silince gelmedi yarına sökülür büyük ihtimal çünkü ağrım var inşallah tek seferde olur nasip kısmet bende senden bekliyorum hmde bu ay :) şimdi çıkmalıyım kocaman öptüm ::::)

evet biraz fazla ama sonuçta az süre kullanacaksın ve bebişe değer inşallah bu sefer bebiş gelir hayırlısıyla bizede arada haber ver sen çok sık yazmıyorsun :)

Ay okudum şimdi yorumları buldum çok ileri sayfalarda değilmiş. Pamukprncess sen ne bakıyorsun o doktora hücreymş peh bebişin bilmem kaç haftalık olunca ultrason görüntüsüyle git göster sizin hücre dediğiniz bakın bebekmiş iyi ki sizi dinlemedim diye. 27 çıkmış değerin eğer ki 2 gün sonra tekrar kan ver katlanırsa ki bence katlanacak o zaman sevinebiliriz. Belki geç döllenmedir. Değeri böyle olup artan bir sürü kişi okudum ben kk'da. Sıkma canını kuzum.

Kaygılımda adet oluyormuş herhalde. Hayırlı zamanda gelecek eminim.

Mogami m neler yapıyor? Onu pek görmüyorum artık.

elisa__ en iyisini yaptı çünkü kendini çok kaptırdığını düşünüyorum bence çok düşündüğü için olmuyor biraz rahatlaması lazım. Bir de ona da söyledim bir kaç ay daha ovulasyonla deneyip eğer ki o zamanda gebeliği yakalayamazsa bütün testlerden geçmeli. İnşallah allahım en hayırlı zamanda verecek hepimize.

Düşünüyorum da ben bu topiğe yazalı nerdeyse 1 sene olacak hala bekliyorum.

Kuzum herkes bir farklı. Bak dün arkadaşımla 27 haftalık bebeği geceden beri kıpırdamıyor diye doktora gittik, kendi doktoru olmadığı için mecburen tanımadığımız bir doktordan randevu aldık. Ben uyuyordur endişelenme dedim. Öyle de çıktı ama doktor idrar testi istedi uzun uzun ultrasonda baktı ve hiç bir sorumuza doğru düzgün cevap vermedi kız endişelendi. İdrarında enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik yazdı ama arkadaşım kendi doktorunu arayıp durumu anlattı kendi doktoru kullanma bol su iç dedi. Bebek hasta olmadığı için o antibiyotik direkt ona geçecek dedi. Sadece bol su içmesini söyledi. Yani her doktor farklı çok takılmamak lazım.

evet biraz fazla ama sonuçta az süre kullanacaksın ve bebişe değer inşallah bu sefer bebiş gelir hayırlısıyla bizede arada haber ver sen çok sık yazmıyorsun :)
Aslında hergün takip ediyorum burayı ama yazamıyorum evetişteykende evdeyken de hep sizinleyimsöz eşimden önce buraya yazıcam eczaneye sipariş verdim yrn predictor erken gebelik testi getiricek ama ben 28 inde yapıcam tabi testi...yine elimde olsun baktıkça ona umudum olsun istiyorum ondan erken alıcam

PROLAKTİN İN KAÇ CANM ? bana da önerdi dr ama kullanmadan düşürdüm.. predictor alma derim forumca tecrübe ettik ki ucuz testler daha iyi sonuc veeriyo. 27 hcg degeri olan arkadasımızın testte cıktı 1100 küsür olan da foto payşlaştı predictor early o kadar silik ki sanki 20 lerde sanırsın. :)

Buralardayım canım nasıl gidiyor hamilelik? Sen bana öyle bir umut oldun ki psikolojim çok iyi heyecanla bekliyorum ocak ayını.
lovelym karı bana hücredir erir gider dedi zaten 10 kişi içerdeydik yani kadın doğum doktoru sonuçta tek tek alıp ilgilensene yüzüme bile bakmadı bi daha zor giderim ona özele gidicem allahtan bişey olmazsa

IYI AKSAMLAR KIZLAR NASILSINIZ?
Pamukprncess aldirma o aptal doktora ruhsuz insanlar insAllah yarin deyerin guzel cikicak hic kafana takma bebisin uzulmesin siz sevincinizi yasayin guzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…