ben geldiiimmmMINIKKUS1 söküldü mü adetin? klomen e karar vermişsin tek denemede olacagını düşünüyorum senin inşallah
Buralardayım canım nasıl gidiyor hamilelik? Sen bana öyle bir umut oldun ki psikolojim çok iyi heyecanla bekliyorum ocak ayını.kızlar lovely elisa nerelerde hiç göremyrm bayadr
Benim bat 29 aralık... ben klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi kullanıyorum...doktor kontrolünde 2. denemem...bi sürü ilaç kullanıyorum ben maalesefprolaktin yüksekliği için dostinex, rahim kalınlaşsın diye estrofem, 15. günden itibaren progestan düşmesin diye bide tabi folik asit olarak folibol...artık ilaçlardan acıkmıyorum bile ama herşey meleklerimize kavuşmak için değer diyorum tabii
Kuzum herkes bir farklı. Bak dün arkadaşımla 27 haftalık bebeği geceden beri kıpırdamıyor diye doktora gittik, kendi doktoru olmadığı için mecburen tanımadığımız bir doktordan randevu aldık. Ben uyuyordur endişelenme dedim. Öyle de çıktı ama doktor idrar testi istedi uzun uzun ultrasonda baktı ve hiç bir sorumuza doğru düzgün cevap vermedi kız endişelendi. İdrarında enfeksiyon çıktı. Doktor antibiyotik yazdı ama arkadaşım kendi doktorunu arayıp durumu anlattı kendi doktoru kullanma bol su iç dedi. Bebek hasta olmadığı için o antibiyotik direkt ona geçecek dedi. Sadece bol su içmesini söyledi. Yani her doktor farklı çok takılmamak lazım.CANIM DR Bİ HÜCREDİR OLABİLİR VS GİBİ SAÇMALAMIŞ YARIN KAN VER DEMİŞ HİÇ Bİ ŞEYE NE BAKMIŞ NE Bİ ŞEY VERMİŞ RESMEN RUHSUZ Bİ TİPE DENK GELDİ YARIN BAKACAK KANA ONA GÖRE PTESİ ÖZELE GİDECEK
Aslında hergün takip ediyorum burayı ama yazamıyorum evetevet biraz fazla ama sonuçta az süre kullanacaksın ve bebişe değer inşallah bu sefer bebiş gelir hayırlısıyla bizede arada haber ver sen çok sık yazmıyorsun :)
PROLAKTİN İN KAÇ CANM ? bana da önerdi dr ama kullanmadan düşürdüm.. predictor alma derim forumca tecrübe ettik ki ucuz testler daha iyi sonuc veeriyo. 27 hcg degeri olan arkadasımızın testte cıktı 1100 küsür olan da foto payşlaştı predictor early o kadar silik ki sanki 20 lerde sanırsın. :)Aslında hergün takip ediyorum burayı ama yazamıyorum evetişteykende evdeyken de hep sizinleyim söz eşimden önce buraya yazıcam eczaneye sipariş verdim yrn predictor erken gebelik testi getiricek ama ben 28 inde yapıcam tabi testi...yine elimde olsun baktıkça ona umudum olsun istiyorum ondan erken alıcam
zaman çok erken tatlım son gündeki düşüş önemli son 2 gün falanyok canm daha 19. günü döngümün.. tahminen 5-7 günüm var daha bata..
aynen öyle sürü şeklinde aldı zaten bizi odayaArkadasimin kisti de dört yasina girdibazilari hiiiic önemsemiyor
bende bu ay tam olarak öyleydim diyete ve spora başlamıştım hattaBilmiyorum valla dusunmuyorum sanirim eskiden adetime bir hafta kala heyecan basardi bu ay oyle cok heyecanlanmiyorum hatta kist oldugu donemde bile heyecanlaniyordum :) ama simdi tuhafim
lovelym karı bana hücredir erir gider dediBuralardayım canım nasıl gidiyor hamilelik? Sen bana öyle bir umut oldun ki psikolojim çok iyi heyecanla bekliyorum ocak ayını.
Gittinmi doktora canim naptin ne dediaynen öyle sürü şeklinde aldı zaten bizi odayakimin için çalışıyoru ben paraya kıyıp gidicem özele gerekirse bu salak insanları çekemem
bana hücredir erir gider dedi hiç bişeye bakmadı bileGittinmi doktora canim naptin ne dedi
Hehe son gunumu de bilmiyorum ki bn afaki bi batla listedeyim .. Saldim kuzum dusunmicem 24 une kadarzaman çok erken tatlım son gündeki düşüş önemli son 2 gün falaninş yerleşme düşüşüdür
Canim dun 27 cikmisti yarin 54 dersek pazar 108 canim senin yerinde olsam 1 hafta beklerim 1500 leri gormeden gitme canim o doktorada inanma salak sey insaAllah guzel seyler olacakbana hücredir erir gider dedi hiç bişeye bakmadı bile
Yırtıyorum kendimi boşa üzücü şeler yaşamaCanim dun 27 cikmisti yarin 54 dersek pazar 108 canim senin yerinde olsam 1 hafta beklerim 1500 leri gormeden gitme canim o doktorada inanma salak sey insaAllah guzel seyler olacak
Ney hucredir dedi ya bebek icinmibana hücredir erir gider dedi hiç bişeye bakmadı bile
inş elifimCanim dun 27 cikmisti yarin 54 dersek pazar 108 canim senin yerinde olsam 1 hafta beklerim 1500 leri gormeden gitme canim o doktorada inanma salak sey insaAllah guzel seyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?