2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

e ne güzel işte bugün yarında bi geçse hayırlısıyla seninkiler sekme yapmaz gelmezler inşallah :) evet bozulmuş olabilir inşallah bozulmamıştır

Bakalım canım bugun heyecanlı merakımlıyım bakalım neler olacak evet canım benımkıler erken gelır gecmez yarınıda atlatırsam ohhh be dıyecegım :) ınsallah gelmezler kuzum :) umarım bozulmamıstır bıtanem vaktınde olur yada olmaz bebısın gelır

bi daha da yapmayacağım tatlım ben sanırım 2 günde bi ilişkiyle zaten tutarsa tutar değil mi kaygılım sende de ne şans var bak bi test alsaydın bizi de meraktan kurtarsaydın :)

bende yapmayacağım resmen kafa karışıklığı benim için zaten biraz kaldı bir dahaki aya bırakırım. bizde çalışmada olmadı koyu çıksa ne olacak boş yere yapmıyorum artık:) test almadım ay içinde kan testimde negatifi gördüm üzerine olmadık günlerde çalışma oldu o yüzden ben zaten bir şey çıkmayacağını biliyorum o yüzden test almadım dün alacaktım oda kısmette yokmuş zorlamak istemedim :)

bebiş keşke de hormonlarım kötü olmasın adet öncesi belirtileri şimdiden yaşamaya başlamam gerekti ki cumaya olıyım bakalım çok geç olursa doktora giderim olmadı

Kizlar ben bugun yumurta takibi icin dr a gittim bakti 24 cm dedi ilişki onerdi. Yalniz bu yumurta boyutu ile.ilgili pek bi fikrim yok sadece tup bebekle hamile kalan arkadasim 16 cm de yapildi tüp dedi. Bi de fazla büyük olmasi da iyi degil galiba dedi bilsem dr a sorardim ben 24 u duyunca oh maşallah diyerek ciktim hemen ☺ velhasili takip yaptiran arkadaşlar yorum bekliyorum

canım 24 mm olmasın 24 cm mınık top gıbı olur oda ımkansız:)

Aaa inanmıyorum yerleşme kanama dedikleri sey diil dimi cok sevinmiştim yaa pozitif gördüğüne hayırlısı olsun

Yerleşme kanaması nasıl olur bilmem ama benim iki gün çok yoğun bir şekilde geldi 3. gün bir iki damla kesildi. Böyle olursa arkadaşım bir sonraki ay erken olursun dedi ama inanmıyorum. Bu ayın 15'i doktora gideceğim zaten. Bir de düzenli bir çalışma yapsak mı akışına mı bıraksak bilemedik.

Bunu yapma işte stres olursun çünkü ben çok yaptım ve yumurtayı kaçırdığımdan değil ağlayıp stres yaptığım için tutmadığına inanıyorum ilk 3 ay hep senin gibiydim son 2 aydır falan çok rahatım olursa olur olmazsa olmaz modundayım.

kızlar ben test yaptım tahmın ettıgım gıbı negatıf cıktı :):):) hayırlısı olsun diger aya duzgun calısıcam umutluyum :):):)
kendin mi test yaptın canım? eğer öyleyse ve kırmızılarda gelene kadar beklemek lazım die düşünüyorum Hiçbelli olmaz yanee

şekerim günaydın öncelikle 24mm dir o :) ve çok güzel gelişmiş yumurtan bende bu ay takip ettiriyorum, 18mm 21mm 23mm üç yumurtam var dr um süper bişey bu bunu kaçırmayalım dedi kontrol günümden itibaren 3 gün aralıksız sonra birgün arayla adetime 4 gün kalana kadar sıkı çalışma verdi ve ben bunu tüm bebek merkezi olan hocasına danışarak yaptırdı yaniiii bol bol çalış kardeş :) hee unutmadan ilişkiden 1saat kadar önce eşine güzel bi kahve içir spermler hızlansın

benim test karışık çıktı lovely gördün mü bilmiyorum ama bende bırakacam sanırım ovulasyonu filan hep kafa karışklığı bunlar bence 2 günde bir olursa tutacaktır zaten değil mi adetin ortalarında bunu yapsak yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…