o ne biçim doktor muş öle hücre kendi hemde tek hücre amipbana hücredir erir gider dedi hiç bişeye bakmadı bile
Merhaba canim :)Herkese merhababen de sizdenim
Aynen öyle aynen... Nerdeee o anlayış... Yani elbette kotusune hazırlanmak adına bahsedecekler... Ama direk olumsuz yorum yapıp göndermeleri çok saçma..Bu doktorlar hiç mi bu duyguyu yaşanmamış yahu. Neden böyle konuşurlar ki. Biraz insanın psikolojisinden anlasinlar sonuçta ilk heyecanlar bunlar
Ay çok hoşsuno ne biçim doktor muş öle hücre kendi hemde tek hücre amip
bizim memleket rize kv orada aramiz kotu benden yana herseye burunlarini sokuyolar o yuzden normalde bayburttayiz arada 2 haftada bir yani oraya gitmek zorunda kaliyoruz bunaliyoorum orada cokk alisveriside trabzonda yapiyorum kuzumevet sağlık olsun klomen bebişleri gelecek artıkiğrenç mi niye ki aranız iyi değil mi siz hangi ildesiniz? alışveriş her zaman iyidir :)
Suna bak ya kendisi kac hucreli amip acaba sorsaydin.inş elifim
canım ben hiççç giremiyorum buralara msjını da yeni gördümevet bugün belli olduuu sen ne yapıyorsun nerelerdesinnn? durumlar nedir?
aynen öyle sürü şeklinde aldı zaten bizi odayakimin için çalışıyoru ben paraya kıyıp gidicem özele gerekirse bu salak insanları çekemem
o ne saçma bi doktor yaaaaaa....kuzum sen aldırma sana böyle laflara...14 le başlayan arkadaşımız vardı kimdi ya hamile çok olunca değerler kime ait unuttum...bebiş daha minicikken annesi onu strese sokmasın lütfen...mogişş doktor bakmadı hiçbirşeye belki bebek değildir hücredir erir gider falan dedi kana yarın gel dedi
ay çatlıcam gülmekten deli şey....Hepimizin inşallah mogami ( yazarken gene yanlıştı düzelttim göndermeden)
lovelyiiimmmmm kuzum ben aslında buralardayım ama senle denk gelemedik...umuyorum süreç güzel gidiyordur heyecanla seni de hamiş olarak eklemeyi bekliyorum listeye...Ay okudum şimdi yorumları buldum çok ileri sayfalarda değilmiş. @mgul sen ne bakıyorsun o doktora hücreymş peh bebişin bilmem kaç haftalık olunca ultrason görüntüsüyle git göster sizin hücre dediğiniz bakın bebekmiş iyi ki sizi dinlemedim diye. 27 çıkmış değerin eğer ki 2 gün sonra tekrar kan ver katlanırsa ki bence katlanacak o zaman sevinebiliriz. Belki geç döllenmedir. Değeri böyle olup artan bir sürü kişi okudum ben kk'da. Sıkma canını kuzum.
Kaygılımda adet oluyormuş herhalde. Hayırlı zamanda gelecek eminim.
Mogami m neler yapıyor? Onu pek görmüyorum artık.
@elisa__ en iyisini yaptı çünkü kendini çok kaptırdığını düşünüyorum bence çok düşündüğü için olmuyor biraz rahatlaması lazım. Bir de ona da söyledim bir kaç ay daha ovulasyonla deneyip eğer ki o zamanda gebeliği yakalayamazsa bütün testlerden geçmeli. İnşallah allahım en hayırlı zamanda verecek hepimize.
Düşünüyorum da ben bu topiğe yazalı nerdeyse 1 sene olacak hala bekliyorum.
canım bat ve denemeni söyle ekliyim seni listeye ama sonucunu söylememezlik etme olur mu fıstıkAslında hergün takip ediyorum burayı ama yazamıyorum evetişteykende evdeyken de hep sizinleyim söz eşimden önce buraya yazıcam eczaneye sipariş verdim yrn predictor erken gebelik testi getiricek ama ben 28 inde yapıcam tabi testi...yine elimde olsun baktıkça ona umudum olsun istiyorum ondan erken alıcam
Prolaktinim 49 canım 2 ay haftada 2 gün dostinex verdi doktor... Sen nasıl düşürdün? Peki ucuz testlerden hangisini önerirsiniz?PROLAKTİN İN KAÇ CANM ? bana da önerdi dr ama kullanmadan düşürdüm.. predictor alma derim forumca tecrübe ettik ki ucuz testler daha iyi sonuc veeriyo. 27 hcg degeri olan arkadasımızın testte cıktı 1100 küsür olan da foto payşlaştı predictor early o kadar silik ki sanki 20 lerde sanırsın. :)
Bat 29 aralık 2. Denememcanım bat ve denemeni söyle ekliyim seni listeye ama sonucunu söylememezlik etme olur mu fıstık
Teş
Bat 29 aralık 2. Denememmutlaka söylicem söz
kuzum tek doktorla ilerle ve onunla doğuma gir...bu özelde olsa tabi daha iyi ama özeldekinden memnun değilsen başka bi özele gitsenKuzular bisiii sorcam... Ben şu an devlete gidiyorum gayet de memnunum...doktorum çok tatli ama doğum özelde olsun istiyordummm ışte eşim doğuma girer filan dedim...lakin burdaki özelde herkese bir bahane bulup illa sezeryana yönlendiriyorlarmis... Ben bebek de istemezse sezeryan düşünmüyorum... Ne yapsam bilemedim... :/ he birde neden de doktorların kendi rahatlarini düşünmeleriymis...gece uyandırılmssinlar diye...
İnşallahHoşgeldiin :) topik sana sen bize uğur getir inş :)
Benimde gecen ay 32 olmustu ilav vermedi kendiliginden duser stresi birak dedi.dustumu bilmiyorum.Prolaktinim 49 canım 2 ay haftada 2 gün dostinex verdi doktor... Sen nasıl düşürdün? Peki ucuz testlerden hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?