2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ilaç kullanmadan nasıl düşürdün canim.... benimkide 41 çıktı...

Evet haklısın... Bebislerimiz sağlıkla büyüsün geçecek bulantilar da... Daha rahat olacaksin:)
Belki de kiz geliyordur bu sefer farklı olunca
Nasip güzelim hiç farketmez erkekk yada kız sağlıklı olsun da.. Geçecek elbet ama şunu söyleyeyim herşey yaşında olmalıymış bunu anladım

ilaç kullanmadan nasıl düşürdün canim.... benimkide 41 çıktı...
Canm oncelikle prolaktin in gebelige engel olmayacagini kafama koydum.çünkü en yakin arkadaşim emzirirken kaza ile hamile kaldi. Dusunsene emziren annenin prolaktin kim bilir kacken.. bi de bu hormonu artiran bazi yiyecekler var agzima surmedim. Soda incir ve uzum uclusu :) ve böylece 1 ayda 63 ten 27 ye düştü. Haaa bi de su var kocise memisleri yasakladim tetikliyomus memelerin uyarilmasi cunku ☺ bu kadar ☺☺

Benim 63 tu canim. Bak yazdim uzun uzun oku ustte ☺ ben bio mic aldim.25 tanesi 10 15 tl gitti gidiyorda. Bi de freely var mgul un onerdigi
Çok saol canım ben her gün 1 soda içiyorum hemen kesiyorum.... Dediğin testleri de araştıracak hemen süper oldu bu bilgiler

teşekkür ederim canım... İNŞAALLAH hamileyim bende

kuzum tek doktorla ilerle ve onunla doğuma gir...bu özelde olsa tabi daha iyi ama özeldekinden memnun değilsen başka bi özele gitsen
Maalesef yok bitanem... Bir özel daha var onda erkek doktor var , bu dediğim özelde ise ne yapıp edip sezaryanla alıyorlarmis... Ben devletten memnunum şükür...doktorum iyi ama doğum için hiç düşünmemistim... Üzüldüm bunu duydugma. ...

Bende devlete gitmeye başladım memnunum aynen özelde normal doğum yapmıyorlar genelde devlette gittiğim doktor da iyi bakalım kısmet

Bende devlete gitmeye başladım memnunum aynen özelde normal doğum yapmıyorlar genelde devlette gittiğim doktor da iyi bakalım kısmet
Ne güzel canim... Ben hijen ve konfor açısından daha rahat olur diye doğumu özelde ıstiyordum.. şimdi bunu duyunca üzüldüm... Geçen bir abla da gitti özele doğumuna az kaldı sezeryan demiş.. ardından devlete gitti hayır sezeryanlik durumun yok demiş doktorumuz..ki bu doktor çok güvenilir bir doktor.. bu gidişle bende devlette doğumu yapacağım gibi duruyor...

Canim tanidik bir doktorumuz var o bile devleti tercih et dedi gunde onlarca dogum yapiyorlar ozeldekilsrden bin kat daha tecrubeliler ve nerdeyse ozellerin % 90 ninda yeni dogan unitesi yok

Evet vanim katiliyorum ellemek de cok etkiliyor ben surekli agri varmi aciyormu diye elleyip sikmaktan yukseltim.simdi dokunmuyorum.

Bendim 14 olan canm. Benm kuzenm 9 la basladi adet duzensizligi icin gitmisti istemiyodu bebek doktor.hamile olabilirsin demis dua etti artmasin diye ama arta arta gitti simdi.5 aylik kizi var nasil tatli iyiki artmis degerim diyo simdide :)

Canim tanidik bir doktorumuz var o bile devleti tercih et dedi gunde onlarca dogum yapiyorlar ozeldekilsrden bin kat daha tecrubeliler ve nerdeyse ozellerin % 90 ninda yeni dogan unitesi yok
Hmmm... anladım kuzum bende bu gidişle devlette yapacağım , benim tek endişem dediğim gibi konfor ve hijendi... ama ne yapalım artık... zaten bebek doğru pozisyonda olursa istemiyorum sezeryan asla.. o yüzden özele gidemem.. dediğin gibi olacak sanırım :)

Kızlar kan değerim 245.2 çıktı sizce nasıl? Tıp merkezindeki doktor mutlaka hemen bi kadın doğumcuya git falan dedi. Eski sonuçları da görmüşler daha önce düşük var sanırım dedi moralim çok bozuldu

Değerin güzel , adet gününde miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…