İNŞAALLAH bende eklenirimİnşallahBu ay çok güzel bir ay oldu umarım bende eklenirim aranıza hamiş olarak
ilaç kullanmadan nasıl düşürdün canim.... benimkide 41 çıktı...PROLAKTİN İN KAÇ CANM ? bana da önerdi dr ama kullanmadan düşürdüm.. predictor alma derim forumca tecrübe ettik ki ucuz testler daha iyi sonuc veeriyo. 27 hcg degeri olan arkadasımızın testte cıktı 1100 küsür olan da foto payşlaştı predictor early o kadar silik ki sanki 20 lerde sanırsın. :)
Nasip güzelim hiç farketmez erkekk yada kız sağlıklı olsun da.. Geçecek elbet ama şunu söyleyeyim herşey yaşında olmalıymış bunu anladımEvet haklısın... Bebislerimiz sağlıkla büyüsün geçecek bulantilar da... Daha rahat olacaksin:)
Belki de kiz geliyordur bu sefer farklı olunca
Canm oncelikle prolaktin in gebelige engel olmayacagini kafama koydum.çünkü en yakin arkadaşim emzirirken kaza ile hamile kaldi. Dusunsene emziren annenin prolaktin kim bilir kacken.. bi de bu hormonu artiran bazi yiyecekler var agzima surmedim. Soda incir ve uzum uclusu :) ve böylece 1 ayda 63 ten 27 ye düştü. Haaa bi de su var kocise memisleri yasakladim tetikliyomus memelerin uyarilmasi cunku ☺ bu kadar ☺☺ilaç kullanmadan nasıl düşürdün canim.... benimkide 41 çıktı...
Benim 63 tu canim. Bak yazdim uzun uzun oku ustte ☺ ben bio mic aldim.25 tanesi 10 15 tl gitti gidiyorda. Bi de freely var mgul un onerdigiProlaktinim 49 canım 2 ay haftada 2 gün dostinex verdi doktor... Sen nasıl düşürdün? Peki ucuz testlerden hangisini önerirsiniz?
Çok saol canım ben her gün 1 soda içiyorum hemen kesiyorum.... Dediğin testleri de araştıracak hemen süper oldu bu bilgilerBenim 63 tu canim. Bak yazdim uzun uzun oku ustte ☺ ben bio mic aldim.25 tanesi 10 15 tl gitti gidiyorda. Bi de freely var mgul un onerdigi
teşekkür ederim canım... İNŞAALLAH hamileyim bendeCanm oncelikle prolaktin in gebelige engel olmayacagini kafama koydum.çünkü en yakin arkadaşim emzirirken kaza ile hamile kaldi. Dusunsene emziren annenin prolaktin kim bilir kacken.. bi de bu hormonu artiran bazi yiyecekler var agzima surmedim. Soda incir ve uzum uclusu :) ve böylece 1 ayda 63 ten 27 ye düştü. Haaa bi de su var kocise memisleri yasakladim tetikliyomus memelerin uyarilmasi cunku ☺ bu kadar ☺☺
Maalesef yok bitanem... Bir özel daha var onda erkek doktor var , bu dediğim özelde ise ne yapıp edip sezaryanla alıyorlarmis... Ben devletten memnunum şükür...doktorum iyi ama doğum için hiç düşünmemistim... Üzüldüm bunu duydugma. ...kuzum tek doktorla ilerle ve onunla doğuma gir...bu özelde olsa tabi daha iyi ama özeldekinden memnun değilsen başka bi özele gitsen
Bende devlete gitmeye başladım memnunum aynen özelde normal doğum yapmıyorlar genelde devlette gittiğim doktor da iyi bakalım kısmetKuzular bisiii sorcam... Ben şu an devlete gidiyorum gayet de memnunum...doktorum çok tatli ama doğum özelde olsun istiyordummm ışte eşim doğuma girer filan dedim...lakin burdaki özelde herkese bir bahane bulup illa sezeryana yönlendiriyorlarmis... Ben bebek de istemezse sezeryan düşünmüyorum... Ne yapsam bilemedim... :/ he birde neden de doktorların kendi rahatlarini düşünmeleriymis...gece uyandırılmssinlar diye...
Ne güzel canim... Ben hijen ve konfor açısından daha rahat olur diye doğumu özelde ıstiyordum.. şimdi bunu duyunca üzüldüm... Geçen bir abla da gitti özele doğumuna az kaldı sezeryan demiş.. ardından devlete gitti hayır sezeryanlik durumun yok demiş doktorumuz..ki bu doktor çok güvenilir bir doktor.. bu gidişle bende devlette doğumu yapacağım gibi duruyor...Bende devlete gitmeye başladım memnunum aynen özelde normal doğum yapmıyorlar genelde devlette gittiğim doktor da iyi bakalım kısmet
Canim tanidik bir doktorumuz var o bile devleti tercih et dedi gunde onlarca dogum yapiyorlar ozeldekilsrden bin kat daha tecrubeliler ve nerdeyse ozellerin % 90 ninda yeni dogan unitesi yokNe güzel canim... Ben hijen ve konfor açısından daha rahat olur diye doğumu özelde ıstiyordum.. şimdi bunu duyunca üzüldüm... Geçen bir abla da gitti özele doğumuna az kaldı sezeryan demiş.. ardından devlete gitti hayır sezeryanlik durumun yok demiş doktorumuz..ki bu doktor çok güvenilir bir doktor.. bu gidişle bende devlette doğumu yapacağım gibi duruyor...
Evet vanim katiliyorum ellemek de cok etkiliyor ben surekli agri varmi aciyormu diye elleyip sikmaktan yukseltim.simdi dokunmuyorum.Canm oncelikle prolaktin in gebelige engel olmayacagini kafama koydum.çünkü en yakin arkadaşim emzirirken kaza ile hamile kaldi. Dusunsene emziren annenin prolaktin kim bilir kacken.. bi de bu hormonu artiran bazi yiyecekler var agzima surmedim. Soda incir ve uzum uclusu :) ve böylece 1 ayda 63 ten 27 ye düştü. Haaa bi de su var kocise memisleri yasakladim tetikliyomus memelerin uyarilmasi cunku ☺ bu kadar ☺☺
Bendim 14 olan canm. Benm kuzenm 9 la basladi adet duzensizligi icin gitmisti istemiyodu bebek doktor.hamile olabilirsin demis dua etti artmasin diye ama arta arta gitti simdi.5 aylik kizi var nasil tatli iyiki artmis degerim diyo simdide :)o ne saçma bi doktor yaaaaaa....kuzum sen aldırma sana böyle laflara...14 le başlayan arkadaşımız vardı kimdi ya hamile çok olunca değerler kime ait unuttum...bebiş daha minicikken annesi onu strese sokmasın lütfen...
Bana ruyani anlatacaktin ama yine anlatmadin canimcimBenim 63 tu canim. Bak yazdim uzun uzun oku ustte ☺ ben bio mic aldim.25 tanesi 10 15 tl gitti gidiyorda. Bi de freely var mgul un onerdigi
aklıma kendı kendıme yapmak gelmemişti olmazsam o yolu deniycem :) hahhahahahevet sanki sende demiştin :):) bu ayda ol o zaman :)
Aa gerçekten mo sen düşük yapmıştın değil mi öyle hatırlıyorum.. Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsinteşekkür ederim canım... İNŞAALLAH hamileyim bende
Hmmm... anladım kuzum bende bu gidişle devlette yapacağım , benim tek endişem dediğim gibi konfor ve hijendi... ama ne yapalım artık... zaten bebek doğru pozisyonda olursa istemiyorum sezeryan asla.. o yüzden özele gidemem.. dediğin gibi olacak sanırım :)Canim tanidik bir doktorumuz var o bile devleti tercih et dedi gunde onlarca dogum yapiyorlar ozeldekilsrden bin kat daha tecrubeliler ve nerdeyse ozellerin % 90 ninda yeni dogan unitesi yok
Değerin güzel , adet gününde miydi ?Kızlar kan değerim 245.2 çıktı sizce nasıl? Tıp merkezindeki doktor mutlaka hemen bi kadın doğumcuya git falan dedi. Eski sonuçları da görmüşler daha önce düşük var sanırım dedi moralim çok bozuldu
Adet günüm dündü canım. Salı günü de doktora gidecem zatenDeğerin güzel , adet gününde miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?