Masallah canim cok guzelAdet günüm dündü canım. Salı günü de doktora gidecem zaten
kürtaj oldum 2 ay önce canım... bu ayda önceki hamileliğim gibi oldu... şu anda lekelenme oluyo... bugünle 5 gün oldu lekelenmem...İNŞAALLAH sonu aynı olmazAa gerçekten mo sen düşük yapmıştın değil mi öyle hatırlıyorum.. Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Gayet güzel bir değer canım..benim adet günümden bir gün önce 216.7 ydi... moralini bozma sakın...Adet günüm dündü canım. Salı günü de doktora gidecem zaten
Ay gerçekten mi ya saol canım. İçim rahatladı :)Masallah canim cok guzel
Canım hamile misin ? hiç söylemedin... kesinleşti mikürtaj oldum 2 ay önce canım... bu ayda önceki hamileliğim gibi oldu... şu anda lekelenme oluyo... bugünle 5 gün oldu lekelenmem...İNŞAALLAH sonu aynı olmaz
Çok saol canım daha iyiyim şimdi :) kalp atışını duyana kadar buluttan nem kapıcam heraldeGayet güzel bir değer canım..benim adet günümden bir gün önce 216.7 ydi... moralini bozma sakın...
Çoh komikmüüüşşKizlar az once video izledim belki biliyorsunuz mujde ar in turk filmi doktor nabizdan hamile oldugunu anliyor cok guldum yabiz kan testi gebelik testi ugrasiyoruz meger nabizdan anlasiliyormus.
Canim kotu dusunme her hamilelik ayni degildir.doktora gitmedinmi degerine baktirsan lekelenme icin doktor ilac yazardi.kürtaj oldum 2 ay önce canım... bu ayda önceki hamileliğim gibi oldu... şu anda lekelenme oluyo... bugünle 5 gün oldu lekelenmem...İNŞAALLAH sonu aynı olmaz
henüz kesinleşmedi... günüm geçti... lekelenmelerim var... önceki hamileleiğimdede aynısı olmuştu... şimdide aynısı oldu... bende geç döllenme oluyo... şimdi buna eminim... adetimden hemen önce oluyo yumurtlamam... kasık ağrılarıda başladı... 2 hafta beklemeyi düşünüyorum test için... zaten 2 hafta sonra genetik sonuçlarım için gidecektim kadın doğumaCanım hamile misin ? hiç söylemedin... kesinleşti mi
bende geç döllenme oluyo...adetten hemen önce yumurtlama dönemim... şimdi net bir değer çıkmaz...2hafta sonra yapıcam testimi... net ve yüksek bir değerle karşılaşmak istiyorum bi-iznillah... zaten doktor hamile olur olmaz sana kan sıvılaştırıcı iğne yapıcaz dediCanim kotu dusunme her hamilelik ayni degildir.doktora gitmedinmi degerine baktirsan lekelenme icin doktor ilac yazardi.
Anladım canım anladım...henüz kesinleşmedi... günüm geçti... lekelenmelerim var... önceki hamileleiğimdede aynısı olmuştu... şimdide aynısı oldu... bende geç döllenme oluyo... şimdi buna eminim... adetimden hemen önce oluyo yumurtlamam... kasık ağrılarıda başladı... 2 hafta beklemeyi düşünüyorum test için... zaten 2 hafta sonra genetik sonuçlarım için gidecektim kadın doğuma
İNŞAALLAH yerleşmedir canım... öncekindede şu ankinin aynısı oldu... bu sefer acele etmiycem... yoksa stres yapıyorum sonraAnladım canım anladım...
Kan sulandırıcı iğne için erken mi peki şimdi ?
değerin bu sefer yüksek çıkacak bi iznillah...
yerleşme kanamasıdır inşaAllah yaşadığın...
bende eşime diyorum bak nabzıma bakim hamilemiyim....laf aynen şöyle sen iyice kafayı yedinKizlar az once video izledim belki biliyorsunuz mujde ar in turk filmi doktor nabizdan hamile oldugunu anliyor cok guldum yabiz kan testi gebelik testi ugrasiyoruz meger nabizdan anlasiliyormus.
Hahahah adamların ömrünü yediniz kızlar yaabende eşime diyorum bak nabzıma bakim hamilemiyim....laf aynen şöyle sen iyice kafayı yedin
ha hay oh olsun ....o bişi değil herifler fena alıştı hergün çalışmalar gecelikler falan cocuk gelince asıl ömürleri o zaman yenicek :))Hahahah adamların ömrünü yediniz kızlar yaa
Canim insallah bebisin seninledir.insallah saglikli gebelik gecirirsin.bol bol dua et icini ferah tut.bende geç döllenme oluyo...adetten hemen önce yumurtlama dönemim... şimdi net bir değer çıkmaz...2hafta sonra yapıcam testimi... net ve yüksek bir değerle karşılaşmak istiyorum bi-iznillah... zaten doktor hamile olur olmaz sana kan sıvılaştırıcı iğne yapıcaz dedi
O zaman daha tatlı olur arada güzel sürprizler yaparsınız kocişlere :)ha hay oh olsun ....o bişi değil herifler fena alıştı hergün çalışmalar gecelikler falan cocuk gelince asıl ömürleri o zaman yenicek :))
biz bu gidişle ....adam karı yüzü görmek istemiycek......O zaman daha tatlı olur arada güzel sürprizler yaparsınız kocişlere :)
bende eşime diyorum bak nabzıma bakim hamilemiyim....laf aynen şöyle sen iyice kafayı yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?