2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bana ruyani anlatacaktin ama yine anlatmadin canimcim
Ben hep telden giriyoeumgiriyorum ya kaçırıyorum.arada heralde. Canim oyle senaryolu bi ruya degildi arasira goruyorum listeyi isimleri falan bu sefer de seni gordum iste hatta diyorum ayni gundu bizim bat lar bak hamileymis falan ☺

Bendim 14 olan canm. Benm kuzenm 9 la basladi adet duzensizligi icin gitmisti istemiyodu bebek doktor.hamile olabilirsin demis dua etti artmasin diye ama arta arta gitti simdi.5 aylik kizi var nasil tatli iyiki artmis degerim diyo simdide :)
işte Rabbim ol derse oluyor...iyi ki de olmuş

yok kuşum niye üzülüyorsun...devletteki doktorundan memnunsan ve normal doğum istiyorsan tabiki devlet daha mantıklı

kadın 32 yaşında ve acık :) hayırdır :)
canım bu gece bi rüya gördüm de o yüzden sordum...bak rüyam bu
Bacılar ben bu gece bi rüya gördüm...belki tamamen bilnçaltımın oyunudur bilmiyorum ama..... rüyamda annem babam ben bi cafeden çıkıyoruz kafenin girişinde bi kadın bekliyor böyle 38-40 belki 42 falan...başörtülü etekli iyi giyimli bi kadın...annemle beni durduruyor...elinde beyaz bi kağıt bize uzatıyor...sonra benim suratıma bakıyo uzunca...anneme dönüyor ve şuna benzer bişey diyo merak etme bikaç aya torun sahibi olacaksın torununun gelmesine az kaldı gibi bişey söylüyo...hayırlara çıksın inşallah

Mogami bu çok güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin :) belkide Rabbim tarafından bu bir işaret olabilir :) Mogami allah aşkına ya kullanma ilaç filan Lütfen...

Mogami bu çok güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin :) belkide Rabbim tarafından bu bir işaret olabilir :) Mogami allah aşkına ya kullanma ilaç filan Lütfen...
kuşum adetimi görsen kullan derdin iki gün çamur gibi geldi kasığımda hafif ağrı var belli ki hala atıyorum kisti zaten doktora gidecektim kist için ama hiçbir doktora yer bulamadım yoksa merak ediyordum ne durumda diye...başladım o yüzden hapa...hiç istemiyorum kullanmak ama doktorumda 3 ay kullan demişti üstüne bu formasyon da binince böyle oldu ama şöyle bi durum var benim diğer adetim ocak ortasında olup bitecek ve ben hapı bırakıcam ankaraya gidene kadarda arada bi yum dönemi geçiricem korunmadan (tabi kist gittiyse) yani ankarada hamiş olduğumu öğrenme ihtimalimde var

Mogami bu kist in büyüklüğü ne..

bide şunu ekliyim sen bu patikleri gönderdikten sonra böyle bi rüya görmem beni de heyecanlandırdı...uğurum benim patiklerim

bide şunu ekliyim sen bu patikleri gönderdikten sonra böyle bi rüya görmem beni de heyecanlandırdı...uğurum benim patiklerim
Bana uğurlu gelen patikler inanıyorum rabbiminde izniyle sanada uğur getiricek :) Sonra burda hep beraber sevinç çığlıkları atıcaz :)

bak benimde vardı öyle 3 4 tane hemde ama doktorum hamile kalmanı engellemez dedi ve aşılama yaptı iğne ile büyüttü yumurtalarımı çünkü kistler yumurtaların büyümesine engelmiş ama doktorum iğne ile büyüttü aşılama olurken 4 tane yumurtam vardı benim..

Bana uğurlu gelen patikler inanıyorum rabbiminde izniyle sanada uğur getiricek :) Sonra burda hep beraber sevinç çığlıkları atıcaz :)
valla ben sizin haberlerinizle bol bol atıyorum o çığlıkları...inş bigün kendim içinde atacağım Rabbim büyük

kuşum benim kist gitgide büyüyordu...bir hafta arayla gittiğimde 2,5 tan 3,5 olmuştu...bide benim sağdan ameliyatım var dolayısıyla yine sağ olunca basit bi kist bile olsa doktorum temkinli davrandı

Hep Söylüyorum Gene Söylüyorum Ben senin için hergece dua ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat ve evlatlar nasip etsin diye :)
Ağlarım bak...Sen ne güzel kalpli bi insansın...Allah razı olsun bende senin miniğin için bol bol dua ediyorum kuşum Rabbim herşeyi gönlüne göre versin

kuşum benim kist gitgide büyüyordu...bir hafta arayla gittiğimde 2,5 tan 3,5 olmuştu...bide benim sağdan ameliyatım var dolayısıyla yine sağ olunca basit bi kist bile olsa doktorum temkinli davrandı
hımmm bunları bilmiyordum cidden.. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin.. ama ilacın doğurganlığa engelide var benim akrabam 7 sene kullandı bu hapları sonra çocuğu olmadı kaçıncıya tüp bebek deniyolardı en sonunda tuttu ve şimdi çok sevimli bir oğlu var ve kaç kere diyor keske hiç kullanmasaydım yumurtalıklarımı tembelleştirdi dio Ben senin için özellikle bu sebepten endişeleniyorum kullanma diorum

kuzum benim endişelenme Rabbim hakkımda hayırlısını verir elbet...benim teyzem 9 yıl kullandı bıraktı 2. ayında hamile kaldı...bende hapı bıraktığımdan beri her ay yumurtluyorum hatta eylülde çiftti...hem totalde 1 yıl kullanmış olucam...zaten ilk etapta mecburdum kullanmaya çik. kisti ameliyatından sonra tekrarlamasın diye kullanmıştım bi 10 ay sonra bebiş düşününce bıraktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…