2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ağlarım bak...Sen ne güzel kalpli bi insansın...Allah razı olsun bende senin miniğin için bol bol dua ediyorum kuşum Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Teşekkür ederim Canımın içi o senin güzel yüreğin :) aminnn biliyorum Mogami 5 senedir ne çektim kaç doktora muayene oldum ve hepsi erkekti o ultrason cubukları rahim filmleri eşini sperm tahliline ikna etmeler ya bana cerrahpaşa da rahim filmi çekilecekken herşey hazırken doktor bana rahiminde yara var bu kanser hücresi olma ihtimali çok yüksek senden parça alınması gerek dedi ve ben 1 hafta ne yaşadım içimle .ıçım biliyor bu yüzden anne olmak isteyen herkesi öylesine anlıyorum ki ve suna inanıyorum benim rabbimin hikmetinden sorgu sual olmaz o ol dedikten sonra olmuycak hiç bişi yok.. Şuan hamileyim ve hergece dua ederken Rabbim senin emanetin Sana emanet diorum...

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise Mogamim onu versin..

kuşum benim kist gitgide büyüyordu...bir hafta arayla gittiğimde 2,5 tan 3,5 olmuştu...bide benim sağdan ameliyatım var dolayısıyla yine sağ olunca basit bi kist bile olsa doktorum temkinli davrandı
Canm erimistirsenin kist atiyorsun muhtemeen bnm de ilk 2 gun camur gibi kivamda siyaha yakin renk geldi sonra da parcali halde normal kan geldi ama uzun surdu 10 gun falan..bnde baslamistim tekrar hapa dr birakabilirsin dedi

Zorlu bi süreç yaşamışsın kuzum ama bak sana tüm o zorlukları unutturacak bi mucize var içinde her geçen gün büyüyecek ve seni tekmeledikçe neşene neşe katacak...Allahım daha güzel bi ilaç verebilir mi

Canm erimistirsenin kist atiyorsun muhtemeen bnm de ilk 2 gun camur gibi kivamda siyaha yakin renk geldi sonra da parcali halde normal kan geldi ama uzun surdu 10 gun falan..bnde baslamistim tekrar hapa dr birakabilirsin dedi
ahhh doktorlardan bi randevu bulabilsem en azından merakımı giderirdim canım ama bulamadım bu da bi işaret dedim kendi kendime çünkü geçen ay şıp diye almıştım randevuyu üstelik bomboştu...2 ayda atmış olurum artık...senle benim bu ayımıza kistler damgasını vurdu

Son düzenleme:
öyle canım şükürler olsun rabbime ama yaşadıklarımıda hiç biriniz yaşamayın Rabbim hemen kolaycacık hamile kalmanızı nasip etsin..

Ben yatıyorum artık kızlar sabah 6 da kalkıcam eşime kahvaltı için o 7 de gider ben biraz daha kestiririm 8 de kalkarım giyinirim 8:30 evden çıkar 8:40 ta işte olurum

öyle canım şükürler olsun rabbime ama yaşadıklarımıda hiç biriniz yaşamayın Rabbim hemen kolaycacık hamile kalmanızı nasip etsin..
İnşallah kuşum inşallah...ama şu da var zor elde edilen şeylerin kıymeti daha bi başka oluyor...tabi bütün evlatlar değerlidir ama ne biliyim ben böyle düşünüyorum...yine de dediğin gibi Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasretiyle

Ben yatıyorum artık kızlar sabah 6 da kalkıcam eşime kahvaltı için o 7 de gider ben biraz daha kestiririm 8 de kalkarım giyinirim 8:30 evden çıkar 8:40 ta işte olurum
iyi uykular kuzum tatlı rüyalar

aminnnnnnn... Rabbim hiç bir insan evladını düşmanım bile evladıyla imtihan etmesin..

Aynenn canim kismet oyleymis napalim insanlah gonlunun istedigince olsun canm bn formasyon alirken bi kiz hamile geliyodu baska sehirden dogumu finallere denk geldi yazik cook zorlandi hak veriyorum sana

inşallah bizim umduğumuz gibi olur mogişim doktorun dediği değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…