Teşekkür ederim Canımın içi o senin güzel yüreğin :) aminnn biliyorum Mogami 5 senedir ne çektim kaç doktora muayene oldum ve hepsi erkekti o ultrason cubukları rahim filmleri eşini sperm tahliline ikna etmeler ya bana cerrahpaşa da rahim filmi çekilecekken herşey hazırken doktor bana rahiminde yara var bu kanser hücresi olma ihtimali çok yüksek senden parça alınması gerek dedi ve ben 1 hafta ne yaşadım içimle .ıçım biliyor bu yüzden anne olmak isteyen herkesi öylesine anlıyorum ki ve suna inanıyorum benim rabbimin hikmetinden sorgu sual olmaz o ol dedikten sonra olmuycak hiç bişi yok.. Şuan hamileyim ve hergece dua ederken Rabbim senin emanetin Sana emanet diorum...Ağlarım bak...Sen ne güzel kalpli bi insansın...Allah razı olsun bende senin miniğin için bol bol dua ediyorum kuşum Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise Mogamim onu versin..kuzum benim endişelenme Rabbim hakkımda hayırlısını verir elbet...benim teyzem 9 yıl kullandı bıraktı 2. ayında hamile kaldı...bende hapı bıraktığımdan beri her ay yumurtluyorum hatta eylülde çiftti...hem totalde 1 yıl kullanmış olucam...zaten ilk etapta mecburdum kullanmaya çik. kisti ameliyatından sonra tekrarlamasın diye kullanmıştım bi 10 ay sonra bebiş düşününce bıraktım...
Canm erimistirsenin kist atiyorsun muhtemeen bnm de ilk 2 gun camur gibi kivamda siyaha yakin renk geldi sonra da parcali halde normal kan geldi ama uzun surdu 10 gun falan..bnde baslamistim tekrar hapa dr birakabilirsin dedikuşum benim kist gitgide büyüyordu...bir hafta arayla gittiğimde 2,5 tan 3,5 olmuştu...bide benim sağdan ameliyatım var dolayısıyla yine sağ olunca basit bi kist bile olsa doktorum temkinli davrandı
Zorlu bi süreç yaşamışsın kuzum ama bak sana tüm o zorlukları unutturacak bi mucize var içinde her geçen gün büyüyecek ve seni tekmeledikçe neşene neşe katacak...Allahım daha güzel bi ilaç verebilir miTeşekkür ederim Canımın içi o senin güzel yüreğin :) aminnn biliyorum Mogami 5 senedir ne çektim kaç doktora muayene oldum ve hepsi erkekti o ultrason cubukları rahim filmleri eşini sperm tahliline ikna etmeler ya bana cerrahpaşa da rahim filmi çekilecekken herşey hazırken doktor bana rahiminde yara var bu kanser hücresi olma ihtimali çok yüksek senden parça alınması gerek dedi ve ben 1 hafta ne yaşadım içimle .ıçım biliyor bu yüzden anne olmak isteyen herkesi öylesine anlıyorum ki ve suna inanıyorum benim rabbimin hikmetinden sorgu sual olmaz o ol dedikten sonra olmuycak hiç bişi yok.. Şuan hamileyim ve hergece dua ederken Rabbim senin emanetin Sana emanet diorum...
ahhh doktorlardan bi randevu bulabilsem en azından merakımı giderirdim canım ama bulamadım bu da bi işaret dedim kendi kendime çünkü geçen ay şıp diye almıştım randevuyu üstelik bomboştu...2 ayda atmış olurum artık...senle benim bu ayımıza kistler damgasını vurduCanm erimistirsenin kist atiyorsun muhtemeen bnm de ilk 2 gun camur gibi kivamda siyaha yakin renk geldi sonra da parcali halde normal kan geldi ama uzun surdu 10 gun falan..bnde baslamistim tekrar hapa dr birakabilirsin dedi
öyle canım şükürler olsun rabbime ama yaşadıklarımıda hiç biriniz yaşamayın Rabbim hemen kolaycacık hamile kalmanızı nasip etsin..Zorlu bi süreç yaşamışsın kuzum ama bak sana tüm o zorlukları unutturacak bi mucize var içinde her geçen gün büyüyecek ve seni tekmeledikçe neşene neşe katacak...Allahım daha güzel bi ilaç verebilir mi
İnşallah kuşum inşallah...ama şu da var zor elde edilen şeylerin kıymeti daha bi başka oluyor...tabi bütün evlatlar değerlidir ama ne biliyim ben böyle düşünüyorum...yine de dediğin gibi Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasretiyleöyle canım şükürler olsun rabbime ama yaşadıklarımıda hiç biriniz yaşamayın Rabbim hemen kolaycacık hamile kalmanızı nasip etsin..
iyi uykular kuzum tatlı rüyalarBen yatıyorum artık kızlar sabah 6 da kalkıcam eşime kahvaltı için o 7 de gider ben biraz daha kestiririm 8 de kalkarım giyinirim 8:30 evden çıkar 8:40 ta işte olurum
aminnnnnnn... Rabbim hiç bir insan evladını düşmanım bile evladıyla imtihan etmesin..İnşallah kuşum inşallah...ama şu da var zor elde edilen şeylerin kıymeti daha bi başka oluyor...tabi bütün evlatlar değerlidir ama ne biliyim ben böyle düşünüyorum...yine de dediğin gibi Rabbim kimseyi sınamasın evlat hasretiyle
Aynenn canim kismet oyleymis napalim insanlah gonlunun istedigince olsun canm bn formasyon alirken bi kiz hamile geliyodu baska sehirden dogumu finallere denk geldi yazik cook zorlandi hak veriyorum sanaahhh doktorlardan bi randevu bulabilsem en azından merakımı giderirdim canım ama bulamadım bu da bi işaret dedim kendi kendime çünkü geçen ay şıp diye almıştım randevuyu üstelik bomboştu...2 ayda atmış olurum artık...senle benim bu ayımıza kistler damgasını vurdu
haklısın bugün kan verdim doktor isteği üzerine tatlım yükseldiğini görmek bana yetecekYırtıyorum kendimi boşa üzücü şeler yaşamaPamukprncess bekle güzel olucak
inşallah bizim umduğumuz gibi olur mogişim doktorun dediği değilo ne saçma bi doktor yaaaaaa....kuzum sen aldırma sana böyle laflara...14 le başlayan arkadaşımız vardı kimdi ya hamile çok olunca değerler kime ait unuttum...bebiş daha minicikken annesi onu strese sokmasın lütfen...
bende her aşamada eşim yanımda olsun istiyorum bakalımBende ozeldekine deli oldum devletteki iyi geldi ama ikiser ikiser aliyor yanina kimseyi almıyorlar yarin bir gün ben esimle girmek isterim ultrasona
Suna bak ya kendisi kac hucreli amip acaba sorsaydin.
aklıma kendı kendıme yapmak gelmemişti olmazsam o yolu deniycem :) hahhahahah
Yukselir canim insallah lekelenmen devam ediyormu agrin falan varmi.inş kan yükselmişse istediğini desin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?