taam cancan dıger aya bırlıkte calısıyoruz ayyy özlemısım bu calısma hevesımı :)diğer aya birlikte çaışıoruz ozmaaann :):)
kendin mi test yaptın canım? eğer öyleyse ve kırmızılarda gelene kadar beklemek lazım die düşünüyorumHiçbelli olmaz yanee
inş blummm kırmızılar gelene kadar belli olmaz ama hayırlısı olsun güzelim
saol canım sen de ne var ne yok nasılsın kuzucum
kızlar ben test yaptım tahmın ettıgım gıbı negatıf cıktı :):):) hayırlısı olsun diger aya duzgun calısıcam umutluyum :):):)
gerçi ben bu ay da olmasını pek istemiorum ama yine de olsun çalışmaya devam eşlik etcez birbirimize canım hadi bakalım :)taam cancan dıger aya bırlıkte calısıyoruz ayyy özlemısım bu calısma hevesımı :)
tabii bellı olmaz ama ben negatf olacagını hıssedıyorum gecıkmesın adetım de gununde gelsın önmlı olan o.bu arada kurtajdan snra dr dınlemş oldum :) 2 ay korun demıstı.
gelmesinleeer yerine güzel güzel bebişler gelsin yarınıda atlattık mı tamamdır canımmm :)Bende ıyıym canım kırmıızlar gelecekmı gelmeyecekmı dıye beklemedıyım :)
kızlar ben test yaptım tahmın ettıgım gıbı negatıf cıktı :):):) hayırlısı olsun diger aya duzgun calısıcam umutluyum :):):)
şekerim günaydın öncelikle 24mm dir o :) ve çok güzel gelişmiş yumurtan bende bu ay takip ettiriyorum, 18mm 21mm 23mm üç yumurtam var dr um süper bişey bu bunu kaçırmayalım dedi kontrol günümden itibaren 3 gün aralıksız sonra birgün arayla adetime 4 gün kalana kadar sıkı çalışma verdi ve ben bunu tüm bebek merkezi olan hocasına danışarak yaptırdıyaniiii bol bol çalış kardeş :) hee unutmadan ilişkiden 1saat kadar önce eşine güzel bi kahve içir spermler hızlansın
gelmesinleeer yerine güzel güzel bebişler gelsin yarınıda atlattık mı tamamdır canımmm :)
mrb. kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüümmm çok mutluyum 16 mm lik kese dedi haftasını söylemedi ayrıntılı ultrasonda da doktor 5+5 dedi
insallah canım calıscazzz önumuzde yogun gunler var :)Hayırlısı olsun canım dıger ay cok calısrsınız :) ardından bebs gelır :)
insallah hayırlı zamanlarda gelır bebıslerımz :) ben bu ay cok temzlık yaptım kendıme dıkkat etmedım arkadasıma da yardım ettıım olsaydı üzülcektm ya bebegıme bısı olduysa dıye her seyde bı hayır var ıstegerçi ben bu ay da olmasını pek istemiorum ama yine de olsun çalışmaya devam eşlik etcez birbirimize canım hadi bakalım :)
ah ah gecıkmeden gelmelı kırmızılar senın gecıktırıcı böyle yaptı bende 3 kez kullandm son kullandıgımda kötu olmustu duzenım maalesef insallah snınkı cabuk toparlanrcanımnegatifgiller ailesi :) kafalar rahatta kırmızılar nerde
çok istiorum hadi yaa beklemek de zooor :)Amın canım benım ınsallah bakalım evet yarınıda atlatırsak umutlanacagım canım :)
Çokkkk guzel hbaer cokkk sevındım canım bın kere masalllahhhhhhhhep böyle devam etsın
kesinlikle her şeyde bi hayr var oyüzden doğru zamanı beklemek en doğrusu canımm:)insallah canım calıscazzz önumuzde yogun gunler var :)
insallah hayırlı zamanlarda gelır bebıslerımz :) ben bu ay cok temzlık yaptım kendıme dıkkat etmedım arkadasıma da yardım ettıım olsaydı üzülcektm ya bebegıme bısı olduysa dıye her seyde bı hayır var ıste
ah ah gecıkmeden gelmelı kırmızılar senın gecıktırıcı böyle yaptı bende 3 kez kullandm son kullandıgımda kötu olmustu duzenım maalesef insallah snınkı cabuk toparlanrcanım
çok istiorum hadi yaa beklemek de zooor :)
Hehe 24 cm ne yaa kafa bi dunya ☺☺canım 24 mm olmasın 24 cm mınık top gıbı olur oda ımkansız:)
inşallah cnm korka korka gittim yaa ama duyunca derin bi nefes aldım haftaya bebeğimi görcem inşallahh
elisa__ sende naber gelen giden yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?