2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

diğer aya birlikte çaışıoruz ozmaaann :):)
taam cancan dıger aya bırlıkte calısıyoruz ayyy özlemısım bu calısma hevesımı :)
kendin mi test yaptın canım? eğer öyleyse ve kırmızılarda gelene kadar beklemek lazım die düşünüyorum Hiçbelli olmaz yanee

inş blummm kırmızılar gelene kadar belli olmaz ama hayırlısı olsun güzelim

tabii bellı olmaz ama ben negatf olacagını hıssedıyorum gecıkmesın adetım de gununde gelsın önmlı olan o.bu arada kurtajdan snra dr dınlemş oldum :) 2 ay korun demıstı.

kızlar ben test yaptım tahmın ettıgım gıbı negatıf cıktı :):):) hayırlısı olsun diger aya duzgun calısıcam umutluyum :):):)

Hayırlısı olsun canım dıger ay cok calısrsınız :) ardından bebs gelır :)

gerçi ben bu ay da olmasını pek istemiorum ama yine de olsun çalışmaya devam eşlik etcez birbirimize canım hadi bakalım :)

Lovely35 biliyorsun sana ne kadar sevindiğimi ne diyeyim testler vs benim hiç birine inancım kalmadı doktora git bakalım ne diyecek çünkü kanaman çok az olmuş normal değil sonra doktorun önerisine göredevam edersin canım bende aynı senin gibiyim doktora mı gitsem takibe fln diyorum sonra diyorum gerek yok akışına bırak öyle bir ikilem

ben kocama kahve çok yararlı dedim iç dedim bi tane o zaman sen iç dedi diyemedim ama sana yarıyor diye

Hayırlısı olsun canım dıger ay cok calısrsınız :) ardından bebs gelır :)
insallah canım calıscazzz önumuzde yogun gunler var :)
gerçi ben bu ay da olmasını pek istemiorum ama yine de olsun çalışmaya devam eşlik etcez birbirimize canım hadi bakalım :)
insallah hayırlı zamanlarda gelır bebıslerımz :) ben bu ay cok temzlık yaptım kendıme dıkkat etmedım arkadasıma da yardım ettıım olsaydı üzülcektm ya bebegıme bısı olduysa dıye her seyde bı hayır var ıste
negatifgiller ailesi :) kafalar rahatta kırmızılar nerde
ah ah gecıkmeden gelmelı kırmızılar senın gecıktırıcı böyle yaptı bende 3 kez kullandm son kullandıgımda kötu olmustu duzenım maalesef insallah snınkı cabuk toparlanrcanım

kesinlikle her şeyde bi hayr var oyüzden doğru zamanı beklemek en doğrusu canımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…