2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canım ama bende bır durgunluk sakınlık var sakın saın beklıyorum bakalım neler olacak :)
aynen sakin bekle heyecan yaparsan sana da bebişe de zarar kuzucum beslenmene dikkat ediosun dimi bak çalışıosun çay kahve olayı çok olabilir sen çok içme tamam mı çayı da açık iç hamile olmasan bile bebek düşünen biri olarak dikkat etmemiz gerekir :)

Ooo seninki cidden supermis allah yolu acik etsin spermlerin kiymeyini bilsinler gelisikli yumurtalarin ☺☺ bana da uc gun ilişki dedi 21 inde yine gel dedi o zaman niye gidcem daha erkeb degil mi kana mi bakacak acaba bilemedim

Oyyyy kuzum bebege zarar dedın ya ıcım bır hos oldu sankı bebgım benımle gıbı cok sgaol canım bazen kendıme gelmek ıcın kahve ıcıyorum canım ama hamıle kaldıgımı ogrendıkten sonra cayıda kahveyıde bırakacagım onun yerıne baska seyler ıcecgım tesekkur ederım bıtanem guzel duusncelerın ıcın :)

en iyisi bugünü de atlat bakalım ağrın falan varmı belirtiler devam ediyomu

Canım elımle gogsume hafıf bastırıyor gıbı yaptııgmda agrıyor kasıklarımdan hafıften sancılanıyor gıbı oluyor gecıyor bugunu atlatırsam bıraz daha rahatlarım ama Rabbım umarım nasıp etmıstırde bugunude atlatıırm

hiç stres yapma cnm akışına bırak peki normalde adet olacağın zaman ağrılı mı olur yada leke gelirmi önceden

hiç stres yapma cnm akışına bırak peki normalde adet olacağın zaman ağrılı mı olur yada leke gelirmi önceden

Canım ben usuttugum zaman sancılanırım usutmedıysem bazen hıc bılmem bıle lavaboya gıtmısım bır bakmısım adet olmusum ama korunmayı bıraktıktan sonra gecen aylarda 2 ay ust uste once leke geldı ondan 1 gun sonra falan adet oldum ama en son adetım sancılı bır sekılde oldu lekesız dırek adet oldum suan hıcbırsey yok ama

elisam senin yumoştan sonra belirtin oldu mu baş ağrısı, halsizlik, ffalan umarım kırmızı es geçer seni takipteyim

@KAYGILI sen yok musun sen benim kocişe kahve içer misin bey deyip güldüğümde adamın gözler fıldır fıldır artıkık kahvenin başka bi anlamı oluşmaya başladı aramızda

Bizdede öyle bazen esım hadı kahve yap ıcelım dıyor ben anlıyorum sonu baska olacak

aman aman olmasın zaten ben bugün çok sevindim keseyi görünce sende yarın sevinirsin inşallah

elisam senin yumoştan sonra belirtin oldu mu baş ağrısı, halsizlik, ffalan umarım kırmızı es geçer seni takipteyim

Aaaa nerden bıldın evet yum donemınden sonra bırkac gun ust uste basım agrıdı sızladı hatta uzun zamandır basım agrımıyordu kasıklarımda yanma sızlama oldu ve ben yumdan sonrakı haftayı ful yatark gecırdım hıcbırsey yapasım yotu eve gıdıp uzandıgım yerde uyuyordum canm ınsallah canım

ne demek canım hele bi de bebişlerimiz olsun birlikte büyütcez :)

şu an bende tam olarak onlar başladı da hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…