- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Ne guzel canım tabıkı korku olur neler olacagını bılmıyorsun cunku cok sukur ıyı bır sekılde atlattın Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
benim bildiğim Kaygılı o kahveyi içirirben kocama kahve çok yararlı dedim iç dedim bi tane o zaman sen iç dedidiyemedim ama sana yarıyor diye
aynen sakin bekle heyecan yaparsan sana da bebişe de zarar kuzucum beslenmene dikkat ediosun dimi bak çalışıosun çay kahve olayı çok olabilir sen çok içme tamam mı çayı da açık iç hamile olmasan bile bebek düşünen biri olarak dikkat etmemiz gerekir :)Evet canım ama bende bır durgunluk sakınlık var sakın saın beklıyorum bakalım neler olacak :)
Ooo seninki cidden supermis allah yolu acik etsin spermlerin kiymeyini bilsinler gelisikli yumurtalarin ☺☺ bana da uc gun ilişki dedi 21 inde yine gel dedi o zaman niye gidcem daha erkeb degil mi kana mi bakacak acaba bilemedimşekerim günaydın öncelikle 24mm dir o :) ve çok güzel gelişmiş yumurtan bende bu ay takip ettiriyorum, 18mm 21mm 23mm üç yumurtam var dr um süper bişey bu bunu kaçırmayalım dedi kontrol günümden itibaren 3 gün aralıksız sonra birgün arayla adetime 4 gün kalana kadar sıkı çalışma verdi ve ben bunu tüm bebek merkezi olan hocasına danışarak yaptırdıyaniiii bol bol çalış kardeş :) hee unutmadan ilişkiden 1saat kadar önce eşine güzel bi kahve içir spermler hızlansın
amin cnm hadi darısı sana test yapacaktın bugün yaptın mı
Yok canım yapmadm cesaret edemedım yarınıda atlatayım gonul rahatlıgıyla yapayım dıyorum amın canım
aynen sakin bekle heyecan yaparsan sana da bebişe de zarar kuzucum beslenmene dikkat ediosun dimi bak çalışıosun çay kahve olayı çok olabilir sen çok içme tamam mı çayı da açık iç hamile olmasan bile bebek düşünen biri olarak dikkat etmemiz gerekir :)
en iyisi bugünü de atlat bakalım ağrın falan varmı belirtiler devam ediyomu
Canım elımle gogsume hafıf bastırıyor gıbı yaptııgmda agrıyor kasıklarımdan hafıften sancılanıyor gıbı oluyor gecıyor bugunu atlatırsam bıraz daha rahatlarım ama Rabbım umarım nasıp etmıstırde bugunude atlatıırm
günaydın canım nasılsın :)
hiç stres yapma cnm akışına bırak peki normalde adet olacağın zaman ağrılı mı olur yada leke gelirmi önceden
elisam senin yumoştan sonra belirtin oldu mu baş ağrısı, halsizlik, ffalanCanım ben usuttugum zaman sancılanırım usutmedıysem bazen hıc bılmem bıle lavaboya gıtmısım bır bakmısım adet olmusum ama korunmayı bıraktıktan sonra gecen aylarda 2 ay ust uste once leke geldı ondan 1 gun sonra falan adet oldum ama en son adetım sancılı bır sekılde oldu lekesız dırek adet oldum suan hıcbırsey yok ama
@KAYGILI sen yok musun senbenim kocişe kahve içer misin bey deyip güldüğümde adamın gözler fıldır fıldır artıkık kahvenin başka bi anlamı oluşmaya başladı aramızda
Canım ben usuttugum zaman sancılanırım usutmedıysem bazen hıc bılmem bıle lavaboya gıtmısım bır bakmısım adet olmusum ama korunmayı bıraktıktan sonra gecen aylarda 2 ay ust uste once leke geldı ondan 1 gun sonra falan adet oldum ama en son adetım sancılı bır sekılde oldu lekesız dırek adet oldum suan hıcbırsey yok ama
elisam senin yumoştan sonra belirtin oldu mu baş ağrısı, halsizlik, ffalanumarım kırmızı es geçer seni takipteyim
aman aman olmasın zaten ben bugün çok sevindim keseyi görünce sende yarın sevinirsin inşallah
çok şükür canım adet günümün bitmesini bekliorum artıkiyim cnm sen nasılsın
ne demek canım hele bi de bebişlerimiz olsun birlikte büyütcez :)Oyyyy kuzum bebege zarar dedın ya ıcım bır hos oldu sankı bebgım benımle gıbı cok sgaol canım bazen kendıme gelmek ıcın kahve ıcıyorum canım ama hamıle kaldıgımı ogrendıkten sonra cayıda kahveyıde bırakacagım onun yerıne baska seyler ıcecgım tesekkur ederım bıtanem guzel duusncelerın ıcın :)
şu an bende tam olarak onlar başladı daAaaa nerden bıldın evet yum donemınden sonra bırkac gun ust uste basım agrıdı sızladı hatta uzun zamandır basım agrımıyordu kasıklarımda yanma sızlama oldu ve ben yumdan sonrakı haftayı ful yatark gecırdım hıcbırsey yapasım yotu eve gıdıp uzandıgım yerde uyuyordum canm ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?