Oyy oyy takvımını sevsınlersorma tatlım bi garip oldum ki çok hoşuma gitti
inşallah tatlımOyy oyy takvımını sevsınlerGozun aydın canım sımdı kendıne dıkkat etme vaktı Gobusunde bezelyecık var sıkı sıkı tutunsun ınsallahhh
sağol mogamimgözün aydın balım sağlıkla al kucağına değer iyi görünüyor
O haberi dört gözle bekliyoruz kuzum benim...:) arada uğra görelim gül yazınıAllah razı olsun canımın içi ben çok takılmamaya çalışıyorum ama sizlerden de habersiz kalmak istemiyorum. Ocak sonu mutlu haberimle gelicem aranıza daha çok.
Canim değerinin artmasına çok sevindim. Leke geliyor mu hala.inşallah tatlım
Hemencik buyuyorlar teyzesi yarin 21.haftamiza girecez Allah izin verirse mayis hemen olsada gorsem onuOyyy ne güzel depikler başlamış ne ara 20 haftalık oldu bu çocuk ya maşallah.
Esmos napiyorsun kiz gelinim nasil bugunde oglusum o kizi istiyorum dedi tekmeleyip duruyor beniO haberi dört gözle bekliyoruz kuzum benim...:) arada uğra görelim gül yazını
bi ara sarı akıntı geldi çok az şimdi bişey yok iyikide yok tatşlım gideceğim bi doktor yok şimdi burda ancak p.tesi kayseriye gidebilirimCanim değerinin artmasına çok sevindim. Leke geliyor mu hala.
Evet evet aynen öyle hehe :):) ama olsun biz zayıftık döneriz eski halimize inşaAllah :)Öyle yaa aylık bı kılo ıdeal dıolar zaten son aylarda alacagımızı alıcaz
Akintin da bitmiş çok şükür bitanem :) ohh şimdi keyfine bak rahat rahat uzan :)bi ara sarı akıntı geldi çok az şimdi bişey yok iyikide yok tatşlım gideceğim bi doktor yok şimdi burda ancak p.tesi kayseriye gidebilirimhadi darısı başına
ole canım ya dogumla cogu gıdıyomus zaten aldıgımız kılonunEvet evet aynen öyle hehe :):) ama olsun biz zayıftık döneriz eski halimize inşaAllah :)
Haha deli yaa... Kızımız iyiiu oğlun için önden önden gidiyor hemen buyuyeyim de ver oğlana ben der gibi :):) kiz dün ilk defa hafif bir tekme hissettim... 3 kere...çok değişiktiii...Esmos napiyorsun kiz gelinim nasil bugunde oglusum o kizi istiyorum dedi tekmeleyip duruyor beni
Amiin canim amiiinn...:) o günleri hayırlısıyla görelim de ... :)ole canım ya dogumla cogu gıdıyomus zaten aldıgımız kılonunHayırlısıyla bı kucagımıza alalımda ıns
Sanki boyle bisey dokunurda kacar gibi oluyor demi ben o haftalarda oyle hissediyordum simdi bazen atletimin ustunden karnimi izliyorum bildigin gobegimi itiyor disa dogru:)Haha deli yaa... Kızımız iyiiu oğlun için önden önden gidiyor hemen buyuyeyim de ver oğlana ben der gibi :):) kiz dün ilk defa hafif bir tekme hissettim... 3 kere...çok değişiktiii...
Iyi iyi olmasın da zaten. Benim de hep oluyordu ondan sordum. Inşallah kalp atışlarını da duyacaksınız. Strese girme sakin. Inşallah benim de 4 gun kaldi öyle gün saymıyorum ama dualarinizi da bekliyorum.bi ara sarı akıntı geldi çok az şimdi bişey yok iyikide yok tatşlım gideceğim bi doktor yok şimdi burda ancak p.tesi kayseriye gidebilirimhadi darısı başına
Evet çok değişikti... Göbek deliğimin sağına doğruydu 3 kere aralıkla hissettim sonra elimi koydum bildiğin aşağıda hissettim bu sefer aynı şeyi... Döndü mu ne yaptı sipam :):) bizim kiz 17.haftada maasAllahi var onun o yüzden normal diyorum bu inceden tepiklereee :)Sanki boyle bisey dokunurda kacar gibi oluyor demi ben o haftalarda oyle hissediyordum simdi bazen atletimin ustunden karnimi izliyorum bildigin gobegimi itiyor disa dogru:)
Kiz hemen hüsrana kapılma adet ve hamislik belirtileri aynı oluyorr :)Ah ah pazar günü test yapacaktım ben :) göbeğimin altında sancı başladı sivilceler geldi kırmızlar yakındır bu ay da husran
Bizimkiler yaramsz canim onden gidiyorlar masaAllah onlara ben doktora en son gittigimde sata gore 18+4 um dedim bebisin daha buyuk dedi 20+4 cikti bizimki..seninkide masaAllah onden gidiyor bu yonleri bile uygun hemen istemeye geliyoruzEvet çok değişikti... Göbek deliğimin sağına doğruydu 3 kere aralıkla hissettim sonra elimi koydum bildiğin aşağıda hissettim bu sefer aynı şeyi... Döndü mu ne yaptı sipam :):) bizim kiz 17.haftada maasAllahi var onun o yüzden normal diyorum bu inceden tepiklereee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?