2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Esmos napiyorsun kiz gelinim nasil bugunde oglusum o kizi istiyorum dedi tekmeleyip duruyor beni
Haha deli yaa... Kızımız iyiiu oğlun için önden önden gidiyor hemen buyuyeyim de ver oğlana ben der gibi :):) kiz dün ilk defa hafif bir tekme hissettim... 3 kere...çok değişiktiii...

Haha deli yaa... Kızımız iyiiu oğlun için önden önden gidiyor hemen buyuyeyim de ver oğlana ben der gibi :):) kiz dün ilk defa hafif bir tekme hissettim... 3 kere...çok değişiktiii...
Sanki boyle bisey dokunurda kacar gibi oluyor demi ben o haftalarda oyle hissediyordum simdi bazen atletimin ustunden karnimi izliyorum bildigin gobegimi itiyor disa dogru:)

bi ara sarı akıntı geldi çok az şimdi bişey yok iyikide yok tatşlım gideceğim bi doktor yok şimdi burda ancak p.tesi kayseriye gidebilirim hadi darısı başına
Iyi iyi olmasın da zaten. Benim de hep oluyordu ondan sordum. Inşallah kalp atışlarını da duyacaksınız. Strese girme sakin. Inşallah benim de 4 gun kaldi öyle gün saymıyorum ama dualarinizi da bekliyorum.

Sanki boyle bisey dokunurda kacar gibi oluyor demi ben o haftalarda oyle hissediyordum simdi bazen atletimin ustunden karnimi izliyorum bildigin gobegimi itiyor disa dogru:)
Evet çok değişikti... Göbek deliğimin sağına doğruydu 3 kere aralıkla hissettim sonra elimi koydum bildiğin aşağıda hissettim bu sefer aynı şeyi... Döndü mu ne yaptı sipam :):) bizim kiz 17.haftada maasAllahi var onun o yüzden normal diyorum bu inceden tepiklereee :)

Bizimkiler yaramsz canim onden gidiyorlar masaAllah onlara ben doktora en son gittigimde sata gore 18+4 um dedim bebisin daha buyuk dedi 20+4 cikti bizimki..seninkide masaAllah onden gidiyor bu yonleri bile uygun hemen istemeye geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…