2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizimkiler yaramsz canim onden gidiyorlar masaAllah onlara ben doktora en son gittigimde sata gore 18+4 um dedim bebisin daha buyuk dedi 20+4 cikti bizimki..seninkide masaAllah onden gidiyor bu yonleri bile uygun hemen istemeye geliyoruz
Hahaha bekliyoruz bitanemmm...ama babamiz verir mi hemen bilmem... Pek bi kıskanıyor şimdiden deli babamız bizim :)
Sağlıklı olsunlar da mühim olan o canim kerteriz besikleri :):):)

Iyi iyi olmasın da zaten. Benim de hep oluyordu ondan sordum. Inşallah kalp atışlarını da duyacaksınız. Strese girme sakin. Inşallah benim de 4 gun kaldi öyle gün saymıyorum ama dualarinizi da bekliyorum.
inşallah tabiki herkes için diyorum inş sağlıklı evlatlarımız olur, hayırlısıyla yola çıkarlar sizin afacanlar

Siyetem m mgulde öyle diyorduu ama aynı çıktı belirtiler o yüzdennn umutsuzluk yok hadi ben kaçtım öptümm hepinizi:)
nereye kaygılım kızlar ben zayıflAsam şimdi zayıflarım herhalde şişkinlik tokluk hali var hep şimdi yemeğe gidicez belki salata alırım bi porsiyon

sendede mi pko çıktı hay yarabbi bu kiloların bize ettiğine bakkk evt boğazımızı tutarsak bu dünyada lokması olan bebişlerde gelecek sakın canını sıkma :) atlatırız bunlar gelip geçer :)

inş geçer gider canım yaa. ben şaşkınım
zaten seninle konusuyodukdiyete baslıcktım ya bu pco illeti de üstüne tuz biber oldu artık diyyete baslamam farz oldu yediklerime içtiklerime dikkat etcem. Pcoyla kilo iç içe canım. pazartesiye randevu alcam. Kendi özeldeki kadın doğum druma gitcem bakalım o da pco dicek mi ? belki yumurta takibine baslarım. Klomenli bebiş olur.

gitti canım sonuçları iyi çok şükür.

Hmm o konuda kafan rahattır o zaman..yumurta takibi için esin sperm testi yapması şart mı acaba? Benimde kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum 6.deneme miz bu ayda olmazsa bi yön vermem lazım stres olmaya başladım iyice:-( ben doktora gittim hormon tahlillerim iyi çıktı yumurtalıklarda da bir sorun çıkmadı bundan sonra nasıl bir yol izlesem bilemedim...

ayy melek valla öyle güzel konustun ki resmen herseyi unuttum adın gibi melek gibi oldum canım yaa. Desteğin için çok sağol. çok tşk ederim iyiki varsın. bu arada keske bi tane içsen ? niye günde 3 kez içiyosun ki anlayamadım . Bu arada progestanın uyku yaptığını da söyledi ben zaten uykuyu seviyorum uymadan içsem yada günde 3 kez içsem günde 24 saat uyurum herhalde
Dr ilaçları kullanma kısmını bana yazdı o kadar kafam doluydu ki tam idrak edemedim progestan için 15.gün ilaca basla 12 gün iç bırak dedi. ve 1x1 yazdı yani günde bir tane 1 kez içicem anladığım kadarıyla. yanılmıyorum dimi ?

Canım inofolik PCO ya iyi geliyormuş çok fayda gören var araştır istersen doktora gidince sorarsın

canım daha yeniymiş ama stres olmuşsun gerçi ilk zamanlar bnde çok stresliydim
eşim için bidaha test yapılacak mı bilmiorum ama sanmıorum testi yapalı 2 Ay ancak oldu
ben 13 aydır uğrasıyorum 1 yıl doldu canım. sen bilirsin ama ben 6. ayda özeldeki dra gittiğimde istersen hamileliği hızlandıralım yumurta takibne baslayalım diye teklif sunmuştu 6 ayda olmaması bana biraz erken gelmişti ki yumurta takibi yaptırmadım bekleyelim az daha dedim belki yumurta takbne baslasaydım suan 6 aylık hamile olurdum kimbilir.
Ama napalım geride kalmış bişey için üzülmeye değmez böyle olması gerekiyomuş böylesi hayırlıymış. İstersen 2-3 ay daha bekle yada yumurta takibne baslat sen bilirsin canım.

Canım inofolik PCO ya iyi geliyormuş çok fayda gören var araştır istersen doktora gidince sorarsın

evet canım inofoliği duydumm onunla hamile kalan çok var özellikle pcolulara iyi geliyomuş.
pcolu olmayanda kullanıo ben pcolu olduğumu öğrenmeden önce zaten önümüzdeki ay inofoliği kullanmayı düşünüyodum bunu da dra sorcam canım.

Canım 2,5 yıl oldu evleneli birazda o yüzden hemen olsun istiyorum bi sorun varsa da erkenden bilmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…