O tatlı ağzın bal yesin emi.....hadi bakalım hayırlısıKiz hemen hüsrana kapılma adet ve hamislik belirtileri aynı oluyorr :)
Senin de ağzın bal yesin emi :) gulu guluSiyetem m mgulde öyle diyorduu ama aynı çıktı belirtiler o yüzdennn umutsuzluk yok hadi ben kaçtım öptümm hepinizi:)
Heheyyttt bal yiyim hemen canim çekti :):):)O tatlı ağzın bal yesin emi.....hadi bakalım hayırlısı
inşallah her şey yolunda gider esmamAkintin da bitmiş çok şükür bitanem :) ohh şimdi keyfine bak rahat rahat uzan :)
Hahaha bekliyoruz bitanemmm...ama babamiz verir mi hemen bilmem... Pek bi kıskanıyor şimdidenBizimkiler yaramsz canim onden gidiyorlar masaAllah onlara ben doktora en son gittigimde sata gore 18+4 um dedim bebisin daha buyuk dedi 20+4 cikti bizimki..seninkide masaAllah onden gidiyor bu yonleri bile uygun hemen istemeye geliyoruz
inşallah tabiki herkes için diyorum inş sağlıklı evlatlarımız olur, hayırlısıyla yola çıkarlar sizin afacanlarIyi iyi olmasın da zaten. Benim de hep oluyordu ondan sordum. Inşallah kalp atışlarını da duyacaksınız. Strese girme sakin. Inşallah benim de 4 gun kaldi öyle gün saymıyorum ama dualarinizi da bekliyorum.
Eşin doktora gittimi canım?
nereye kaygılım kızlar ben zayıflAsam şimdi zayıflarım herhalde şişkinlik tokluk hali var hepSiyetem m mgulde öyle diyorduu ama aynı çıktı belirtiler o yüzdennn umutsuzluk yok hadi ben kaçtım öptümm hepinizi:)
Kiskanilmazmi ya kizlar cok seker oluyorr yirim onu ben yirimHahaha bekliyoruz bitanemmm...ama babamiz verir mi hemen bilmem... Pek bi kıskanıyor şimdidendeli babamız bizim :)
Sağlıklı olsunlar da mühim olan o canim kerteriz besikleri :):):)
sendede mi pko çıktı hay yarabbi bu kiloların bize ettiğine bakkk evt boğazımızı tutarsak bu dünyada lokması olan bebişlerde geleceksakın canını sıkma :) atlatırız bunlar gelip geçer :)
Ah ah gel babaya sor bide... Fenalarda geçen biraz konuştum da bir gün sevgilisi olur filan diye...sus sus diyor :):):) Haha...Kiskanilmazmi ya kizlar cok seker oluyorr yirim onu ben yirim
gitti canım sonuçları iyi çok şükür.
Tatlım benim kıyamam ben sana. Hemen telaşlanma hanifem bak ne güzel sana ne yapman gerektiğini tek tek söylemiş. Verirsin biraz kilo gelsin sonra bebişin. Pko yi da çok takma kafana. O bi engel değil asla. Rabbim yeterli ol desin. Ben günde 3 defa içtiğim içinjhepsini yatarken içemiyorum cenım. Sadece birini yatarken içebiliyorum. Diğer ikisi bütün gün sersem gibi dolaşmama yetiyoda artıyo bilene güzel bak etkilemeyecek seni. Oh bebekler gibi uyursun onu içince aşırı uyku yapıyor hadi dağıt kağanı artık. Bak biz burdayız. Bi çokkişi yaşıyo bbunları sen güzel taraflarını düşün olurmu. Canım benim ya nasılsa telaş yapmış. Toprağın benim. Merak etme hepsi geçip gidecek Allahın izniyle
Simdiden adam krize girmisAh ah gel babaya sor bide... Fenalarda geçen biraz konuştum da bir gün sevgilisi olur filan diye...sus sus diyor :):):) Haha...
inş geçer gider canım yaa. ben şaşkınım
zaten seninle konusuyodukdiyete baslıcktım ya bu pco illeti de üstüne tuz biber oldu artık diyyete baslamam farz oldu yediklerime içtiklerime dikkat etcem. Pcoyla kilo iç içe canım. pazartesiye randevu alcam. Kendi özeldeki kadın doğum druma gitcem bakalım o da pco dicek mi ? belki yumurta takibine baslarım. Klomenli bebiş olur.
Hmm o konuda kafan rahattır o zaman..yumurta takibi için esin sperm testi yapması şart mı acaba? Benimde kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum 6.deneme miz bu ayda olmazsa bi yön vermem lazım stres olmaya başladım iyice:-( ben doktora gittim hormon tahlillerim iyi çıktı yumurtalıklarda da bir sorun çıkmadı bundan sonra nasıl bir yol izlesem bilemedim...
Insallah canim54.04 üz bakalım inş artar hep :)
Canım inofolik PCO ya iyi geliyormuş çok fayda gören var araştır istersen doktora gidince sorarsın
canım daha yeniymiş ama stres olmuşsun gerçi ilk zamanlar bnde çok stresliydim
eşim için bidaha test yapılacak mı bilmiorum ama sanmıorum testi yapalı 2 Ay ancak oldu
ben 13 aydır uğrasıyorum 1 yıl doldu canım. sen bilirsin ama ben 6. ayda özeldeki dra gittiğimde istersen hamileliği hızlandıralım yumurta takibne baslayalım diye teklif sunmuştu 6 ayda olmaması bana biraz erken gelmişti ki yumurta takibi yaptırmadım bekleyelim az daha dedim belki yumurta takbne baslasaydım suan 6 aylık hamile olurdum kimbilir.
Ama napalım geride kalmış bişey için üzülmeye değmez böyle olması gerekiyomuş böylesi hayırlıymış. İstersen
2-3 ay daha bekle yada yumurta takibne baslat sen bilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?