Canım 2,5 yıl oldu evleneli birazda o yüzden hemen olsun istiyorum bi sorun varsa da erkenden bilmek lazım..
evet canım inofoliği duydumm onunla hamile kalan çok var özellikle pcolulara iyi geliyomuş.
pcolu olmayanda kullanıo ben pcolu olduğumu öğrenmeden önce zaten önümüzdeki ay inofoliği kullanmayı düşünüyodum bunu da dra sorcam canım.
o zaman sende klomenli bebiş kervanına katıl benim ve @KAYGILI gibi
kendine güveniyosan yumurta takibne basla istersen canım. Ben artık buna sıcak bakıorum. Dr da onlaylarsa önümüzdeki ay baslayabilirim. Düşün istersen.
Bende bu ay kullanmaya niyetlenmistim aslında ama kullanmadım belki gelecek aya kullanırım gelecek ay ovulasdyon testinde kullanacak bakalım ne olacak.birde ben yumurtanın catladığınin göstergesi olan o şeffaf uzayan akıntıyı hic görmedim acaba yumurtlama sorunum mu var yoksa herkeste gelmiyomu bu akıntı? 2-3 ay daha gebelik olmazsa doktor yolu görünür bize..
Yumurta takibinde biraz uğraştırıcı geliyo.. klomen mantıklı ama inofolik daha mantıklı sanki..
Ben yumurtlama akını kendimde görüyorum canım. Dr bugün yumurtluyosun ama çatlama sorunu olduğu için kiste dönüsuyo dedi bu da pcoymuş bişeyler dedi açıkladı belki sende yumurtluosundur ama çatlamıodur kimbilir.
Yada akıntı herkeste olmuyodur. Bunu dra sormak lazım aslında. ben hep yumurtlama dönemimde yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görürüm.
Dediğin gibi istersen iki-üçay daha dene olmaz dra canım. bnde öyle diyodum bir yılım aralıkta doluyo aralıkta da adet olursam artık baslıcam diyodum sanırım artık baslıcamkısmet böyleymiş . Sağlık olsun.
İşte inofolikte herkeste tutmuyo yakın bir arkadasım inofolik kullandı hiçbir sorunu yok eşininde test sonucları iyi. 7 aydır deniyo pco da değil hamile kalamadı canım. yumurta takibiyle nerde sorun var anlıosun yumurtlamada mı çatlamada mı anlasılıyo fikir olusuyo en azından. duyduğumu söylüyorum ilk klomen snra gelişmeye bakıo gelişme yeterli değilse çatlamayacak gibiyse yumurtayı çatlatmak için çatlatma iğnesi vuruluyo bnmde ilk zamanlar gözümde büyüdüğü için yumurta takibne sıcak bakmadım ama işte böyle 13 aydır olmayınca insan başka bir çare göremiyo ki bide buna pco eklendi benim. Neyse inş en kısa zamanda bebişlerimze kavuşuruz canım.
Adetin 21.günü yapılan progesteron testi yle anlayabilir miyim yumurtanın catlayıp catlamadığını? Ne kadarlık evlisin canım
Sen benden yeniymişsin canımbilmiyorum ki tatlım ama sanki o test yumurtlamayı gösterio. çatlamayı muayeneyle anlasılıo emin değilim. ben 16 aylık evliyim 17. aya girdim 13 aydır hamile kalmaya uğrasıorum çok okuyorum çok araştırıyorum bu süreçte hamile olamadım ama yarı doktor oldum yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim
kesinlikle öyle yaa sanırım bizde de sabırsızlık varSen benden yeniymişsin canımVallahi yarı doktor olduk araştırmadığım bisey kalmadı neredeyse
Canim cok sevindim artmasina hayirli olsun tekrar:)54.04 üz bakalım inş artar hep :)
Cnm bence bu doktoru dinle.kullan verdiği ilaçlarıda.özeldeki doktorun başarılı olsaydı bu güne kadar pko lu oldugnu bilirdi bence.Devletteki doktorlar daha drneyimli ve daha başarılı oldugu için devlete alınıyo.evet gayet güzel anlattı
hani doğru tespit ettiyse ben drdan memnun kaldım yani.
Ama emin olabilmek için özeldekine de gideyim pco dediğini laçlarını anlattıklarını ona da söyliyim onunda düşüncelerini aliyim diyorum. Merak ediyorum gerçekten pco muyum ? dr emin konustu kimse sana demedi mi dedi hatta. ben çok sasırdım .
Progestanı evet yatarken iç dedi yan etkilerini de söyledi sen niye gün içince içiyosun yatarken içsen olmuyo mu ?
Valla kafam allak bullak Melek yaa. Glikofen de verdi zayıflamaya yardımcı bununla kolay kilo verceksin dedi bol bol yürü diyet yap diye tembihledi.
Cnm bence bu doktoru dinle.kullan verdiği ilaçlarıda.özeldeki doktorun başarılı olsaydı bu güne kadar pko lu oldugnu bilirdi bence.Devletteki doktorlar daha drneyimli ve daha başarılı oldugu için devlete alınıyo.
Amacım tepkisini görmekti kizi ona göre hazirlayayim diyeSimdiden adam krize girmis
ayy melek valla öyle güzel konustun ki resmen herseyi unuttum adın gibi melek gibi oldum canım yaa. Desteğin için çok sağol. çok tşk ederim iyiki varsın. bu arada keske bi tane içsen ? niye günde 3 kez içiyosun ki anlayamadım . Bu arada progestanın uyku yaptığını da söyledi ben zaten uykuyu seviyorum uymadan içsem yada günde 3 kez içsem günde 24 saat uyurum herhalde
Dr ilaçları kullanma kısmını bana yazdı o kadar kafam doluydu ki tam idrak edemedim progestan için 15.gün ilaca basla 12 gün iç bırak dedi. ve 1x1 yazdı yani günde bir tane 1 kez içicem anladığım kadarıyla. yanılmıyorum dimi ?
Sende iyiki varsın canım benim. Ha şöyle güzel şeyler düşün. Yüzün hep böyle Gülsün tamamı. Stresten uzak durcaz. Onlar biri değil biz onları altedecez. Evet canım günde 1 tane demek. Valla ben nie günde 3 tane ićiyom bilmiyorum. Öyle dedi doktorun bende içiyom. Vardır onda da bir neden. Bu arada güldürdünbeni ya 24 saat uyursun hgemi. Alemsin valla :) :) :) :)
gercekten canım ben uyumayı çok seviyorumsenin tedavi ne alemde nasıl gidiyo ? bn de yumurta takibne baslayım diyorum drum da uygun görürse tabi
Kurban olurum sana ben. Uyuda büyü güzel anne ol inşallahvalla yumda çatlama sorunum yok çok şükür. Ve yine Rabbime şükürler olsun ki eşimin durumuda iyiye gidiyor. Operasyon geçirmene gerek yok dediler. Herşeyden önce ona sevindim zaten. Bakalım beklemedeyiz. Hiçbişey yormuyoda beni fıstığım. Şu ilaç mahvediyor. Yoksa herşeye katlanırım yani problem değil. Bugün KV dem ilgilendi benimle sağolsun. İş çıkışı doğru oraya gittim. Salı gününden beride kendi annem ilgilendi. Bir kere bayıldığım için eşim tedirgin oluyor. İşten sonra evde tek kalmamı istemiyor. Ama gerçekten tek kalamayacak kadar kötü oluyorum. İnan çok şanslısın bitanem. İç ilacını vur kafayı uyu ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?