2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım 2,5 yıl oldu evleneli birazda o yüzden hemen olsun istiyorum bi sorun varsa da erkenden bilmek lazım..

o zaman sende klomenli bebiş kervanına katıl benim ve @KAYGILI gibi
kendine güveniyosan yumurta takibne basla istersen canım. Ben artık buna sıcak bakıorum. Dr da onlaylarsa önümüzdeki ay baslayabilirim. Düşün istersen.

Bende bu ay kullanmaya niyetlenmistim aslında ama kullanmadım belki gelecek aya kullanırım gelecek ay ovulasdyon testinde kullanacak bakalım ne olacak.birde ben yumurtanın catladığınin göstergesi olan o şeffaf uzayan akıntıyı hic görmedim acaba yumurtlama sorunum mu var yoksa herkeste gelmiyomu bu akıntı? 2-3 ay daha gebelik olmazsa doktor yolu görünür bize..

Yumurta takibinde biraz uğraştırıcı geliyo.. klomen mantıklı ama inofolik daha mantıklı sanki..

Gunaydin ben de araniza dahil oldum 7aylik evliyim bebek istiyoruz insallah doktora gittim bir problem yok biraz daha bekleyelim dedi bakalim ne olacak stres oluyorum iyice

Ben yumurtlama akını kendimde görüyorum canım. Dr bugün yumurtluyosun ama çatlama sorunu olduğu için kiste dönüsuyo dedi bu da pcoymuş bişeyler dedi açıkladı belki sende yumurtluosundur ama çatlamıodur kimbilir.
Yada akıntı herkeste olmuyodur. Bunu dra sormak lazım aslında. ben hep yumurtlama dönemimde yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görürüm.
Dediğin gibi istersen iki-üçay daha dene olmaz dra canım. bnde öyle diyodum bir yılım aralıkta doluyo aralıkta da adet olursam artık baslıcam diyodum sanırım artık baslıcam kısmet böyleymiş . Sağlık olsun.

Yumurta takibinde biraz uğraştırıcı geliyo.. klomen mantıklı ama inofolik daha mantıklı sanki..

İşte inofolikte herkeste tutmuyo yakın bir arkadasım inofolik kullandı hiçbir sorunu yok eşininde test sonucları iyi. 7 aydır deniyo pco da değil hamile kalamadı canım. yumurta takibiyle nerde sorun var anlıosun yumurtlamada mı çatlamada mı anlasılıyo fikir olusuyo en azından. duyduğumu söylüyorum ilk klomen snra gelişmeye bakıo gelişme yeterli değilse çatlamayacak gibiyse yumurtayı çatlatmak için çatlatma iğnesi vuruluyo bnmde ilk zamanlar gözümde büyüdüğü için yumurta takibne sıcak bakmadım ama işte böyle 13 aydır olmayınca insan başka bir çare göremiyo ki bide buna pco eklendi benim. Neyse inş en kısa zamanda bebişlerimze kavuşuruz canım.

Adetin 21.günü yapılan progesteron testi yle anlayabilir miyim yumurtanın catlayıp catlamadığını? Ne kadarlık evlisin canım

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşaallah canım ilk klomende tutunsun bebişin

Adetin 21.günü yapılan progesteron testi yle anlayabilir miyim yumurtanın catlayıp catlamadığını? Ne kadarlık evlisin canım

bilmiyorum ki tatlım ama sanki o test yumurtlamayı gösterio. çatlamayı muayeneyle anlasılıo emin değilim. ben 16 aylık evliyim 17. aya girdim 13 aydır hamile kalmaya uğrasıorum çok okuyorum çok araştırıyorum bu süreçte hamile olamadım ama yarı doktor oldum yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Sen benden yeniymişsin canım Vallahi yarı doktor olduk araştırmadığım bisey kalmadı neredeyse

Cnm bence bu doktoru dinle.kullan verdiği ilaçlarıda.özeldeki doktorun başarılı olsaydı bu güne kadar pko lu oldugnu bilirdi bence.Devletteki doktorlar daha drneyimli ve daha başarılı oldugu için devlete alınıyo.

evet bnde tatmin oldum ilaçlara bnde ikna oldum da pcoya inanamıorum.
Canım acıkcası özele en son nisan mayısta muayene olmuştum 6 ayı geçti yani. Bu süreçte oluşmuş olabilir mi diyorum.
Bugün gitmeden önce devletin baska bi drna gitmiştim o zaman adetliydim karından baktı o zaman pco filan demedi
ne yani bu pco bir bucuk ayda mı oluştu onu anlayamıorum ikisi de devlet dru ve iki farklı bilgiler.
Acaba adetliyken mi göremedi diyorum kafam karıstı.
hani özeldeki adetliyken yok dese anlarımda özeldekine gitmeyeli baya oldu.

Sende iyiki varsın canım benim. Ha şöyle güzel şeyler düşün. Yüzün hep böyle Gülsün tamamı. Stresten uzak durcaz. Onlar biri değil biz onları altedecez. Evet canım günde 1 tane demek. Valla ben nie günde 3 tane ićiyom bilmiyorum. Öyle dedi doktorun bende içiyom. Vardır onda da bir neden. Bu arada güldürdünbeni ya 24 saat uyursun hgemi. Alemsin valla :) :) :) :)

gercekten canım ben uyumayı çok seviyorum senin tedavi ne alemde nasıl gidiyo ? bn de yumurta takibne baslayım diyorum drum da uygun görürse tabi

Kurban olurum sana ben. Uyuda büyü güzel anne ol inşallah valla yumda çatlama sorunum yok çok şükür. Ve yine Rabbime şükürler olsun ki eşimin durumuda iyiye gidiyor. Operasyon geçirmene gerek yok dediler. Herşeyden önce ona sevindim zaten. Bakalım beklemedeyiz. Hiçbişey yormuyoda beni fıstığım. Şu ilaç mahvediyor. Yoksa herşeye katlanırım yani problem değil. Bugün KV dem ilgilendi benimle sağolsun. İş çıkışı doğru oraya gittim. Salı gününden beride kendi annem ilgilendi. Bir kere bayıldığım için eşim tedirgin oluyor. İşten sonra evde tek kalmamı istemiyor. Ama gerçekten tek kalamayacak kadar kötü oluyorum. İnan çok şanslısın bitanem. İç ilacını vur kafayı uyu ohh miss
gercekten canım ben uyumayı çok seviyorum senin tedavi ne alemde nasıl gidiyo ? bn de yumurta takibne baslayım diyorum drum da uygun görürse tabi

ah canım benim nasıl bir ilaç bu böyle ki seni senden alıyo ?
eşin için sevindim ameliyat olcaktı dimi iyi bari ya düzelmesi süper olmuş gözünaydın
bu bayılmalar yüzünden tabiki tek kalmaman iyi olur.
ya canım daha önce sordum mu sana bilmiyorum bugün kafam dolu valla. Sen yumurta takibi yaptırıyodun dimi ? naıl oluyo bi anlatsana. ben kulaktan dolma bilgilerle biliyorum da. Zahmet olmazsa rica etsem yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…