- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
ah canım benim nasıl bir ilaç bu böyle ki seni senden alıyo ?
eşin için sevindim ameliyat olcaktı dimi iyi bari ya düzelmesi süper olmuş gözünaydın
bu bayılmalar yüzünden tabiki tek kalmaman iyi olur.
ya canım daha önce sordum mu sana bilmiyorum bugün kafam dolu valla. Sen yumurta takibi yaptırıyodun dimi ? naıl oluyo bi anlatsana. ben kulaktan dolma bilgilerle biliyorum da. Zahmet olmazsa rica etsem yazar mısın
Olurmu öyle şey güzellik ne zahmeti anlatırım tabi. Şimdi adetin 3. günü gidiyorsun. Ultrasonla yumurtaların falan durumuna bakıyo kist varmı yokmu onlara da bakıyo tabi. Çok şükür kist sorunu yaşamadım. Sonra klomene başlatıyo beni. 3. günü başlayıp akşam 2 tane birden peş peşe iç dedi. Adet başlangıcından itibaren 12. günü tekrar çağırıyo. Kaç yumurta var. Ne kadar büyümüş çatlamışmı onlara bakıyo. Eğer çatladıysa ilişki günlerini söylüyor. Çatlamıyorsa iğne yapıyolarmış. Benim çatladığı için iğne olmadım hiç. İlişkiden sonra hangi tarafa yatacağını ne kadar süre öyle bekleyeceğini hepsini söylüyo.3 gün sonrada bu gıcık ilaca başlıyorum işte. Eğer gebelik oluşmazsa yine aynı şeyleri yaşıyosun işte. Yine adetin 3. günü gidiyorsun falan filan :)
Bir doktora daha git cnm içine sinmiyosa ama bu doktor bişi yok diyip başından atmamış çözüm tedavi yoluna gitmiş dikkatliymişki farketmiş pko lu oldugnu bence bu doktora kulak ver cnm.Sen de diyosun kaç ay oldu evleneli hamile kalamadım diye.pkon çok yüksek olmadıgı için daha önce farkedilmedi belki oda olabilir yani.evet bnde tatmin oldum ilaçlara bnde ikna oldum da pcoya inanamıorum.
Canım acıkcası özele en son nisan mayısta muayene olmuştum 6 ayı geçti yani. Bu süreçte oluşmuş olabilir mi diyorum.
Bugün gitmeden önce devletin baska bi drna gitmiştim o zaman adetliydim karından baktı o zaman pco filan demedi
ne yani bu pco bir bucuk ayda mı oluştu onu anlayamıorum ikisi de devlet dru ve iki farklı bilgiler.
Acaba adetliyken mi göremedi diyorum kafam karıstı.
hani özeldeki adetliyken yok dese anlarımda özeldekine gitmeyeli baya oldu.
hmm anladım canım çok sağol yaa. insallah su lanet PROGESTAN fayda ederde bu ay hamile kalırsın canım emeklerine değer.
Canm benm belli olmaz bu ay hamile kalırsam belkiii yumurta takibne gerek kalmaz
amann hayal işde. Bnm yine gecikmezse batlarımız bir nasılsa birbirimizden haberdar oluruz
Bir doktora daha git cnm içine sinmiyosa ama bu doktor bişi yok diyip başından atmamış çözüm tedavi yoluna gitmiş dikkatliymişki farketmiş pko lu oldugnu bence bu doktora kulak ver cnm.Sen de diyosun kaç ay oldu evleneli hamile kalamadım diye.pkon çok yüksek olmadıgı için daha önce farkedilmedi belki oda olabilir yani.
Ayy inşallah canm benim inşallah. Batlarımız çok yakın. Birlikte veririz inşallah güzel haberleri de ocak ayının listesinde başlardaki kişiler olarak hamiş yazılırız inşallah. Ne güzel olur. Rabbim neylerse güzel eyler fıstığım. Bize de düşen dua ve sabır
Amiin cnm.Regli döneminde hormonlar degişiyo o yüzden farkedilmemiştir belki. bazı arkadaşlarda pko var istersen onlara sor pkonun tahlili ne zaman yapılırsa doğru sonuç çıkıyo bir öğren ona göre o dönemde git doktora cnm.İnşaallah yoktur varsada ilaçla kürle hallolur cnm.önemli olan sorunu bulmak gerisi düzelir en kısa zamandada bebişin konar göbeğine inşaallahvalla bilio musun bana da öyle geliyo. Küçükse önceki devlet doktoru sanırım farketmedi yada adetliydim de görülmedi
bugünkü drdan memnun kaldım en azından açıklayıcıydı pazartesi kendi özeldeki drma gideyim de su pco durumunu tam anlayayım. Orda da pcolu çıkarsam belki yumurta takibine de baslarım. hayırlısı artık ne diyim bilemiyorum. benimle ilgilendiğin için çok sağol canım.Allah ım seninde gönlüne göre versin daha fazla aratmasın insallah.
iyi gidiyor canım öğrenme psi. çalışıyorum sırayla hepsini bitirmeyi planlıyorum malum ilk defa çalışıyorum eğitim...videolar indirdim gayet güzel dershaneye gerek kalmadan öğreniyorum...notta tutuyorum güzel gidiyor canım...sağol mogamimdarısı başına inş şı sınavlarından kurtul da tatlım hayırlısıyla nasıl gdiyor
Canım benim 35 güne kadar normal ssonrası için bi 10 gün de psikolojik nedenlere bağlıyorlar daha fazlası söz konusu ise hiç durmadan doktora gitmek gerekKizlar kan testi yaptirdim sonuc negatifpeki ben neden hasta olmadim yarin doktoruma gideyim diyorum
canim helal olsun kariyerini saglamlastirip sonrada bebek yaparsin masallah masallahh not tutman iyi olmus notlardan da calisirsin iyi geceleriyi gidiyor canım öğrenme psi. çalışıyorum sırayla hepsini bitirmeyi planlıyorum malum ilk defa çalışıyorum eğitim...videolar indirdim gayet güzel dershaneye gerek kalmadan öğreniyorum...notta tutuyorum güzel gidiyor canım...
Hayırlara çıksın inşallah...Allah gönlüne göre versinBacılar bir rüya haberi daha....bugün eşim kayınvalideme uğradı...beni rüyasında görmüş ya dün ya önceki gün yani aynı zamanda gördük ikimizde bu rüyaları...rüyasında hamileymişim ve karnımı sıvazlıyormuş oda.... iki rüyada da annelerim var bu bile yeteri kadar hayırlı
Hayirlara vesile olsun insaAllahBacılar bir rüya haberi daha....bugün eşim kayınvalideme uğradı...beni rüyasında görmüş ya dün ya önceki gün yani aynı zamanda gördük ikimizde bu rüyaları...rüyasında hamileymişim ve karnımı sıvazlıyormuş oda.... iki rüyada da annelerim var bu bile yeteri kadar hayırlı
git tabi kuşum bi baksın bakalım içerde ne var ne yokKizlar kan testi yaptirdim sonuc negatifpeki ben neden hasta olmadim yarin doktoruma gideyim diyorum
sağol canım benim inşallah bebişime güzel bi gelecek sağlayabilmek için atanırım...Rabbim hepimizin yardımcısı olsuncanim helal olsun kariyerini saglamlastirip sonrada bebek yaparsin masallah masallahh not tutman iyi olmus notlardan da calisirsin iyi geceler
Hayırlara çıksın inşallah...Allah gönlüne göre versin
Hayirlara vesile olsun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?