Mogiş nasılsın sana sözümü tuttum.Cumayıda degerlendir demiştin bana gatırladınmı 6 gün aralıksız çalıştım üstüme düşeni yapmış bulunmaktayım.Kocişinde gribi tam vesile oldu 1 hafta raporluydu 2 günde iyileşti turp gibi oldu 1 hafta balayı yaptık sanki her şerde bir hayır vardır derler.gribi yum dönemime denk geldi diye üzülüyodum ilk başta ama perşembe yum günümdü bu ayıda böylece atlattım geriye batı beklemek kaldıiyi gidiyor canım öğrenme psi. çalışıyorum sırayla hepsini bitirmeyi planlıyorum malum ilk defa çalışıyorum eğitim...videolar indirdim gayet güzel dershaneye gerek kalmadan öğreniyorum...notta tutuyorum güzel gidiyor canım...
super olmus biz degerlendiremedik toplam iki iliski oldu pazartesi sabah ve sali aksam calisiyoruz ve mesaide olynca yorgunluktan yaklasamadik birbirimize hayirlisi olsun benim buayda olmasada insallah senin olur dedigin gibi bati bekliycez benim kirmizilar bekletmeden gelir diye dusunuyorumMogiş nasılsın sana sözümü tuttum.Cumayıda degerlendir demiştin bana gatırladınmı 6 gün aralıksız çalıştım üstüme düşeni yapmış bulunmaktayım.Kocişinde gribi tam vesile oldu 1 hafta raporluydu 2 günde iyileşti turp gibi oldu 1 hafta balayı yaptık sanki her şerde bir hayır vardır derler.gribi yum dönemime denk geldi diye üzülüyodum ilk başta ama perşembe yum günümdü bu ayıda böylece atlattım geriye batı beklemek kaldı
Senin bat nezaman cnmsuper olmus biz degerlendiremedik toplam iki iliski oldu pazartesi sabah ve sali aksam calisiyoruz ve mesaide olynca yorgunluktan yaklasamadik birbirimize hayirlisi olsun benim buayda olmasada insallah senin olur dedigin gibi bati bekliycez benim kirmizilar bekletmeden gelir diye dusunuyorum
Evet ya ben yarin gidicem bakalim nolmusCanım benim 35 güne kadar normal ssonrası için bi 10 gün de psikolojik nedenlere bağlıyorlar daha fazlası söz konusu ise hiç durmadan doktora gitmek gerek
Bebbek yokgit tabi kuşum bi baksın bakalım içerde ne var ne yok
ayyyy çok sevindim canım benim ya...bak eşin hasta olunca evde kaldı kadere bak buda yum dönemine denk geldi...şahane gerçekten...çok mutlu ettin beni cuma da çalışarak...bundan sonrası Rabbimin ol demesine kaldı...Mogiş nasılsın sana sözümü tuttum.Cumayıda degerlendir demiştin bana gatırladınmı 6 gün aralıksız çalıştım üstüme düşeni yapmış bulunmaktayım.Kocişinde gribi tam vesile oldu 1 hafta raporluydu 2 günde iyileşti turp gibi oldu 1 hafta balayı yaptık sanki her şerde bir hayır vardır derler.gribi yum dönemime denk geldi diye üzülüyodum ilk başta ama perşembe yum günümdü bu ayıda böylece atlattım geriye batı beklemek kaldı
Varsın olmasın kuzum dünyanın sonu mu? Allah sağlık sıhhat versin elbet bebeğinde zamanı gelecek...yeter ki sen sağlıklı ol mutlu olBebbek yoko kesin
Varsın olmasın kuzum dünyanın sonu mu? Allah sağlık sıhhat versin elbet bebeğinde zamanı gelecek...yeter ki sen sağlıklı ol mutlu ol
evet bak ne güzel planlar yapıyorsun böylece düşünmezsin bebek fikrini...azıcık rahatlarsın...ve sakin kafayla gidersin doktora...kendini mutlu et kuşumHaklisin mogis dokt konusucam marta kadar ugrasmak istemiyorum o arada plates yapayim diyorum
Aynen canım.geçen perşembe doktora gittik 1 hafta rapor yazdı eşime.Dr dan çıkında avm ye gitik katı meyve sıkacagı aldık.Narı kabuğuyla attık içine portakal limon elma hepsinin suyunu çıkardık 1 bardak ben bir bardak kendi içti sabahta 1 bardak içti iyileşti.6 gün aralıksız çalışma yaptık dün çatlama günümdü.Bundan sonrası mevlamın takdirini kaldı.inşaallah bu defa tutar da vende hamiş haberimi bu sayfadan yazarım paylaşırım sizlerle cnm dua edin banadaayyyy çok sevindim canım benim ya...bak eşin hasta olunca evde kaldı kadere bak buda yum dönemine denk geldi...şahane gerçekten...çok mutlu ettin beni cuma da çalışarak...bundan sonrası Rabbimin ol demesine kaldı...
Haklisin canimin ici aslinta cok takmiyirum sanki hirs oldu o yuzden bu fikri atmaliyim umutsuzluk bana gore degil elbet hersy iyi olacaktir saol kusum yanimda oldugun icinevet bak ne güzel planlar yapıyorsun böylece düşünmezsin bebek fikrini...azıcık rahatlarsın...ve sakin kafayla gidersin doktora...kendini mutlu et kuşum
Dualarımdasın kuzum benim...çok güzel yapmışsınız katı meyve sıkacağı almakla...eşine bolca sık içir hem sperm içinde faydalı olur...bende organik keçiboynuzu pekmezi aldım eşime dayayacağımAynen canım.geçen perşembe doktora gittik 1 hafta rapor yazdı eşime.Dr dan çıkında avm ye gitik katı meyve sıkacagı aldık.Narı kabuğuyla attık içine portakal limon elma hepsinin suyunu çıkardık 1 bardak ben bir bardak kendi içti sabahta 1 bardak içti iyileşti.6 gün aralıksız çalışma yaptık dün çatlama günümdü.Bundan sonrası mevlamın takdirini kaldı.inşaallah bu defa tutar da vende hamiş haberimi bu sayfadan yazarım paylaşırım sizlerle cnm dua edin banada
her zaman balım...biz hepimiz aynı paydadayız...hep gülHaklisin canimin ici aslinta cok takmiyirum sanki hirs oldu o yuzden bu fikri atmaliyim umutsuzluk bana gore degil elbet hersy iyi olacaktir saol kusum yanimda oldugun icin
İyi yapmışsın cnm.burda keçiboynuzu pekmezi varmı bilmiyorum ama keçi boynuzunu ben çok severim pekmezini denemedim hiç.Kocana şifa olsun hemen gelsin bebiş haberleri inşaallah.Dualarımdasın kuzum benim...çok güzel yapmışsınız katı meyve sıkacağı almakla...eşine bolca sık içir hem sperm içinde faydalı olur...bende organik keçiboynuzu pekmezi aldım eşime dayayacağım
canımcım üzüldüm yaa ben hamileliğe daha yaklastığımı düşünürken hamilelik sanki bnden uzaklasıyo. sasırdım. Gerçi bu aralar kendimde bişeyler seziyodum. Doymuodum tez acıkıyodum acıkınca elim ayağım titriyodu ye ye doymak bilmiyodum pco demek insülin direnci demek .şekerle ilgili bir durum olduğunu anlıodum göbegim bariz çıktı hamile gibi. Dengem şaştı bir tuhaf oldum demek bu ğco yüzündenmiş dr emin konustu ve hiç beklemediğim kadar açıklayıcıydı devlette hiç böyle bir drla karşılasöadım açıkcası eğer doğruyu söylüyosa yanılmıyosa drdan memnun kaldım ama söylediklerinden hiç memnun kalmadımmoralimi yüksek tutmaya çalısıyorum
ayrıca PROGESTAN nın yan etkilerinden söz etti yan etki yapar endişelenme dedi yatarken iç dedi.
pazartesi bakalım özeldeki drum ne dicek hayırlısı ne diyim bilemiyorum. Sence ilaçları almadan acele etmiyim dimi özeldeki drla konusayım öyle mi alayım ?
İNŞALLAH BU ARA KANAMALAR YÜZÜNDEN AKLIMA KİST GELİYORBAKICAZ YARIN GİDİCEM ADET SÖKÜLMESEDE BUGÜNDE HAYITA BAŞLIYORUM :)
Kesinlikle dua sabır oldu mu gerisi gelir . İlk etapta duyunca üzüldüm ama en azından hormonlarım güzel. pcolularda hamile kalıo bu da umut verici. Hayırlısı olsun Ocak ayının ilk günlerini biz şenlendiririz inşallah canım
oowww benim alanım çok eğlencelidir tatlımiyi gidiyor canım öğrenme psi. çalışıyorum sırayla hepsini bitirmeyi planlıyorum malum ilk defa çalışıyorum eğitim...videolar indirdim gayet güzel dershaneye gerek kalmadan öğreniyorum...notta tutuyorum güzel gidiyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?