2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogiş nasılsın sana sözümü tuttum.Cumayıda degerlendir demiştin bana gatırladınmı 6 gün aralıksız çalıştım üstüme düşeni yapmış bulunmaktayım.Kocişinde gribi tam vesile oldu 1 hafta raporluydu 2 günde iyileşti turp gibi oldu 1 hafta balayı yaptık sanki her şerde bir hayır vardır derler.gribi yum dönemime denk geldi diye üzülüyodum ilk başta ama perşembe yum günümdü bu ayıda böylece atlattım geriye batı beklemek kaldı

super olmus biz degerlendiremedik toplam iki iliski oldu pazartesi sabah ve sali aksam calisiyoruz ve mesaide olynca yorgunluktan yaklasamadik birbirimize hayirlisi olsun benim buayda olmasada insallah senin olur dedigin gibi bati bekliycez benim kirmizilar bekletmeden gelir diye dusunuyorum

Senin bat nezaman cnm

ayyyy çok sevindim canım benim ya...bak eşin hasta olunca evde kaldı kadere bak buda yum dönemine denk geldi...şahane gerçekten...çok mutlu ettin beni cuma da çalışarak...bundan sonrası Rabbimin ol demesine kaldı...

Haklisin mogis dokt konusucam marta kadar ugrasmak istemiyorum o arada plates yapayim diyorum
evet bak ne güzel planlar yapıyorsun böylece düşünmezsin bebek fikrini...azıcık rahatlarsın...ve sakin kafayla gidersin doktora...kendini mutlu et kuşum

Aynen canım.geçen perşembe doktora gittik 1 hafta rapor yazdı eşime.Dr dan çıkında avm ye gitik katı meyve sıkacagı aldık.Narı kabuğuyla attık içine portakal limon elma hepsinin suyunu çıkardık 1 bardak ben bir bardak kendi içti sabahta 1 bardak içti iyileşti.6 gün aralıksız çalışma yaptık dün çatlama günümdü.Bundan sonrası mevlamın takdirini kaldı.inşaallah bu defa tutar da vende hamiş haberimi bu sayfadan yazarım paylaşırım sizlerle cnm dua edin banada

evet bak ne güzel planlar yapıyorsun böylece düşünmezsin bebek fikrini...azıcık rahatlarsın...ve sakin kafayla gidersin doktora...kendini mutlu et kuşum
Haklisin canimin ici aslinta cok takmiyirum sanki hirs oldu o yuzden bu fikri atmaliyim umutsuzluk bana gore degil elbet hersy iyi olacaktir saol kusum yanimda oldugun icin

Dualarımdasın kuzum benim...çok güzel yapmışsınız katı meyve sıkacağı almakla...eşine bolca sık içir hem sperm içinde faydalı olur...bende organik keçiboynuzu pekmezi aldım eşime dayayacağım

Haklisin canimin ici aslinta cok takmiyirum sanki hirs oldu o yuzden bu fikri atmaliyim umutsuzluk bana gore degil elbet hersy iyi olacaktir saol kusum yanimda oldugun icin
her zaman balım...biz hepimiz aynı paydadayız...hep gül

İyi yapmışsın cnm.burda keçiboynuzu pekmezi varmı bilmiyorum ama keçi boynuzunu ben çok severim pekmezini denemedim hiç.Kocana şifa olsun hemen gelsin bebiş haberleri inşaallah.

Cnm hiç sıkıntı yapma bende pkoluyum pkolular doğru tedavi ile hamile kalabiliyorlar

İNŞALLAH BU ARA KANAMALAR YÜZÜNDEN AKLIMA KİST GELİYOR BAKICAZ YARIN GİDİCEM ADET SÖKÜLMESEDE BUGÜNDE HAYITA BAŞLIYORUM :)

Çok doğru bir karar sökülürsün bir iki günde onunla sonrada hemen adetin 3 günü hormonlarına baktır cnm özellikle lh fsh oranını doktor iyi değerlendirsin.

Cnm adetin 3. Günü kan ver hormonlar için lh fsh tan yüksek çıkarsa pko olabilir ikisinin birbirine oranı önemli. Sıkıntı yapma kilo almamaya çalış

oowww benim alanım çok eğlencelidir tatlım kolay gelsin fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…