- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ne güzel mogamim bana tam 1 ay öncesinde çok uzaktan akraba, doğru dürüst tanışmıyoruz bile dedi ki sen benim kızımı görmeye geliyorsun bende diyorum ki senin oğlunu görmeye geleyim falan dedi sen hamile misin öyleyse oğlun olacak senin gibi sarışın falan dedim yok daha düşünnmüyorum ama çok hoşuma gitmişti bazen insanın içine doğuyor hayırlı zamanında gelsin inşBacılar bir rüya haberi daha....bugün eşim kayınvalideme uğradı...beni rüyasında görmüş ya dün ya önceki gün yani aynı zamanda gördük ikimizde bu rüyaları...rüyasında hamileymişim ve karnımı sıvazlıyormuş oda.... iki rüyada da annelerim var bu bile yeteri kadar hayırlı
Gunaydin canim.. Guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin :)günaydın .
zel anneler ve güzel anne adayları hepimizin kucağı dolsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlat versin Allah
inşallah canım uykumuz mu yok ne tatlım şimdidenGunaydin canim.. Guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin :)
Gunaydin canim.. Guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin :)
Yerim sizin ben uykusuzluğunuzu. bebişler doğunca zaten uyuyamayacaksınız kurban olduklarım. bugünlerin kıymetini bilin. bol bol uyuyuninşallah canım uykumuz mu yok ne tatlım şimdidentaze bebekler uyutmuyo
inş geçer gider canım yaa. ben şaşkınım
zaten seninle konusuyodukdiyete baslıcktım ya bu pco illeti de üstüne tuz biber oldu artık diyyete baslamam farz oldu yediklerime içtiklerime dikkat etcem. Pcoyla kilo iç içe canım. pazartesiye randevu alcam. Kendi özeldeki kadın doğum druma gitcem bakalım o da pco dicek mi ? belki yumurta takibine baslarım. Klomenli bebiş olur.
günaydın güzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin kucağı dolsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlat versin Allah
canım benimmm günaydınYerim sizin ben uykusuzluğunuzu. bebişler doğunca zaten uyuyamayacaksınız kurban olduklarım. bugünlerin kıymetini bilin. bol bol uyuyunbu arada gününüz aydın olsun fıstıklar
Amiiin tatlım Günaydın :)günaydın güzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin kucağı dolsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlat versin Allah
canım benimmm günaydınuyku tutmuyoo bu ara valla
HEYECANDAN O EN GÜZEL HEYECANKAN TESTİNİ YARIN MI ÖBÜRGÜN MÜ TEKRAR EDECEKSİN SADECE SALATA YEME BU ARADA İŞTAHIN ÇOK YOKSADA BESLENMENE DİKKAT ET :) UNLU GIDALARDAN UZAK DURABİLİRSİN HAY BEN AKLIMI KENDİME SAKLIYIM HALİME BAKIP DOĞRUUU
Gunaydin canim benim dun kan testi negatif cikti bugun doktara gidiyorumgünaydın güzel anneler ve güzel anne adayları hepimizin kucağı dolsun inşallah sağlıklı uzun ömürlü evlat versin Allah
kaygılımmm sabah sabah her sAbah enerjine hayranım evet hamur işi yemeyeyim az yiyeyim bakalım kana salı çarşamba falan gideyim diyorum az zaman geçsin sanırım p.tesi doktora gitmeyeceğim netleştiremedim o konuyu daha gerekli değilse yol çekmek istemiyorum
Gunaydin canim benim dun kan testi negatif cikti bugun doktara gidiyorum
O haberi dört gözle bekliyoruz kuzum benim...:) arada uğra görelim gül yazını
Hemencik buyuyorlar teyzesi yarin 21.haftamiza girecez Allah izin verirse mayis hemen olsada gorsem onu
Amin kuzum aminn birde biz yumurta takibide yaptik bakalim nolucak ben sanirim biraz ara vericemCANIM BU AY BİZİMLE DALGA GEÇTİ RESMEN GİDELİM BAKALIM BUGÜN DOKTORLARIMIZA NE OLACAK SONUMUZ HAYIR OLSUN SECİDOM :)
gunaydin hayirli sabahlar canimm31 aralikta canim seninde 1 ocak ayniyiz regli duzenli oluyormusun sen canim benimde normalde 28 de oluyorum birsenedir onceleri 30 da oluyordum bende menopoz baslangici var iki yil once doktor demisti degerler iki yil oncesiyle ayni doktorum olur diye umit ediyorum demisti benim altinci deneme dort aydir doktora gidiyorum klomene vasladim buay yumurta gelissin diye buayda umidim yok tek yumurta gelismis sag taraf calismiyor sol taraf dan olacak olursa sansim yuzde elli menopozuda eklersek yuzde 30 olur ama hicyoktan iyi umidim varSenin bat nezaman cnm
Amin kuzum aminn birde biz yumurta takibide yaptik bakalim nolucak ben sanirim biraz ara vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?