2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ne güzel mogamim bana tam 1 ay öncesinde çok uzaktan akraba, doğru dürüst tanışmıyoruz bile dedi ki sen benim kızımı görmeye geliyorsun bende diyorum ki senin oğlunu görmeye geleyim falan dedi sen hamile misin öyleyse oğlun olacak senin gibi sarışın falan dedim yok daha düşünnmüyorum ama çok hoşuma gitmişti bazen insanın içine doğuyor hayırlı zamanında gelsin inş

Gunaydin canim.. Guzel bir haftasonu olsun hepimiz icin :)
inşallah canım uykumuz mu yok ne tatlım şimdiden taze bebekler uyutmuyo
Yerim sizin ben uykusuzluğunuzu. bebişler doğunca zaten uyuyamayacaksınız kurban olduklarım. bugünlerin kıymetini bilin. bol bol uyuyun bu arada gününüz aydın olsun fıstıklar

evet bak pkoluyum zayıflamalıyım diye hırs heyecan yapma akışına bırak çok yeme mesela bana açlık krizleri gelince peynir yiyorum borkoli haşlıyorum aşırı aç olunca onlar lezzetli geliyor ve hiç kilo yapmıyor:) ben bu ara iyiyim çok iştahlı değilim yemek istediğimde yiyorum sonrasında tamamen kısıp dengeliyorum :) hallederiz olmadı düzenler klomenli bebiş yaparız nasip kısmett :)

canım benimmm günaydın uyku tutmuyoo bu ara valla

HEYECANDAN O EN GÜZEL HEYECAN KAN TESTİNİ YARIN MI ÖBÜRGÜN MÜ TEKRAR EDECEKSİN SADECE SALATA YEME BU ARADA İŞTAHIN ÇOK YOKSADA BESLENMENE DİKKAT ET :) UNLU GIDALARDAN UZAK DURABİLİRSİN HAY BEN AKLIMI KENDİME SAKLIYIM HALİME BAKIP DOĞRUUU

kaygılımmm sabah sabah her sAbah enerjine hayranım evet hamur işi yemeyeyim az yiyeyim bakalım kana salı çarşamba falan gideyim diyorum az zaman geçsin sanırım p.tesi doktora gitmeyeceğim netleştiremedim o konuyu daha gerekli değilse yol çekmek istemiyorum

CANIMM SİZİNLE ENERJİĞİM TATİLSEEE HAVA DA GÜZELSE DEĞMEYİNN KEYFİMEE :):):) BENCE DOKTORA LEKELENMEN YOKSA GİTME AMA KAN TESTİNİ MUTLAKA YARIN YA DA P TESİ YAPTIR SONUCUMUZA BAKALIM SONRAKİ HAFTA TEST YAPTIRIR DOKTORA GİDERSİN İKİ ÜÇ KEZ DEĞERE BAKMAK GEREKLİ SONUÇTA İHMAL ETMEMEK GEREK :) SAN Bİ KÜLFETİ YOK :)TEMBELL ÇOCUĞUM SENİN BU ANNEN

Senin bat nezaman cnm
gunaydin hayirli sabahlar canimm31 aralikta canim seninde 1 ocak ayniyiz regli duzenli oluyormusun sen canim benimde normalde 28 de oluyorum birsenedir onceleri 30 da oluyordum bende menopoz baslangici var iki yil once doktor demisti degerler iki yil oncesiyle ayni doktorum olur diye umit ediyorum demisti benim altinci deneme dort aydir doktora gidiyorum klomene vasladim buay yumurta gelissin diye buayda umidim yok tek yumurta gelismis sag taraf calismiyor sol taraf dan olacak olursa sansim yuzde elli menopozuda eklersek yuzde 30 olur ama hicyoktan iyi umidim var

Amin kuzum aminn birde biz yumurta takibide yaptik bakalim nolucak ben sanirim biraz ara vericem

sinirler biraz kötü tahmin edebiliyorum amaaa her şeye bakılsın bakalım doktor ne diyecek ara ver istersen ama bence oluruna bırakablirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…