Günaydinn hayirli haberlerle mutlu bi hafta sonu olsun insallah:) :) :)
gunaydin hayirli sabahlar canimm31 aralikta canim seninde 1 ocak ayniyiz regli duzenli oluyormusun sen canim benimde normalde 28 de oluyorum birsenedir onceleri 30 da oluyordum bende menopoz baslangici var iki yil once doktor demisti degerler iki yil oncesiyle ayni doktorum olur diye umit ediyorum demisti benim altinci deneme dort aydir doktora gidiyorum klomene vasladim buay yumurta gelissin diye buayda umidim yok tek yumurta gelismis sag taraf calismiyor sol taraf dan olacak olursa sansim yuzde elli menopozuda eklersek yuzde 30 olur ama hicyoktan iyi umidim var
Bi tribal enfeksiyon daha bende küstüm dünBİRAZDAN ÇIKAR ERKENDEN DOKTORUMA GİDERİM EŞİME KIZDIM AKŞAM DOKTORA GİDİCEM KARTINI VER DEDİM NASIL ÖDİCEZ DEDİ VERMEDİ SABAHTA SORMADI DOKTORA NASIL NEYLE GİDECEKSİN DİYE GÜZELCE MESAJ DÖŞEDİM İYİCE VİCDAN YAPSN BENİM PARAMI HEP DÜŞÜNÜR AMA NİYE BÖYLE YAPTI BİLEMEDİM ÇOK KIZDIM AAA PARAMVAR AMA OLSUNN O BİLMİYORDU SORMASI GEREKTİ VAR MI NASIL GİDECEKSİN DİYYEE BÖYLE YAPARSA BEBİŞ YAPMAM PARA YOKSA DOKTOR YOK BEBİŞ YOK HIHHHHÖPÜYORUM SİZLERİİ BİZ DÜNYANIN EN GÖZEL GARILARIYIZ MUTLU OLUN NEŞELİ OLUNN GÜLÜMSEYİN BUGÜNDE YAŞIYORUZZ ÇOK ŞÜKÜRRR :):):)
Bi tribal enfeksiyon daha bende küstüm düniyi yapmışsın
BİRAZDAN ÇIKAR ERKENDEN DOKTORUMA GİDERİM EŞİME KIZDIM AKŞAM DOKTORA GİDİCEM KARTINI VER DEDİM NASIL ÖDİCEZ DEDİ VERMEDİ SABAHTA SORMADI DOKTORA NASIL NEYLE GİDECEKSİN DİYE GÜZELCE MESAJ DÖŞEDİM İYİCE VİCDAN YAPSN BENİM PARAMI HEP DÜŞÜNÜR AMA NİYE BÖYLE YAPTI BİLEMEDİM ÇOK KIZDIM AAA PARAMVAR AMA OLSUNN O BİLMİYORDU SORMASI GEREKTİ VAR MI NASIL GİDECEKSİN DİYYEE BÖYLE YAPARSA BEBİŞ YAPMAM PARA YOKSA DOKTOR YOK BEBİŞ YOK HIHHHHÖPÜYORUM SİZLERİİ BİZ DÜNYANIN EN GÖZEL GARILARIYIZ MUTLU OLUN NEŞELİ OLUNN GÜLÜMSEYİN BUGÜNDE YAŞIYORUZZ ÇOK ŞÜKÜRRR :):):)
Bizde de tek taraflıAAAAAAA SİZE NE OLDU ŞİMDİ YAABİZ KÜSMEDİK BEN TEK TARAFLI KÜSTÜM DAHA DEVAM ETMEZ O DÜŞÜNSÜN :)
Canim esimede banada bakildi sorun yok deniliyor ama her ay husransinirler biraz kötü tahmin edebiliyorum amaaa her şeye bakılsın bakalım doktor ne diyecek ara ver istersen ama bence oluruna bırakablirsin:)
Kaygılım yaa şu enerjinden pozitifliğinden biraccık banada versenMaşaAllah hayranım enerjine
Bizde de tek taraflıben küstüm yarin gidecegim bakariz belki barisirim.Belki
Canim esimede banada bakildi sorun yok deniliyor ama her ay husransinirdwn degilde oyle cokta takmiyorum sanki hirsa donustu ona uzuluyorum.. dun aksam plates topu siparisi verdim plates yapacagim yani bebek icin evliligimi yonwtmek istemiyorum elbet Rabbim hayirli zamani bilir
Kaygilim Bnm lekem geldi kahve bugun yarin adet olurum yine erken geldi Yaa gecen sefer 15 gunde bu sefer de 21. Gunde geldiiiAMİNNN BENİM TAZE ANNEMMM :):) GÜNAYDIN GÜZELL BİR HAFTASONU OLSUNNN MUTLU MUSMUTLU :)
Kaygilim Bnm lekem geldi kahve bugun yarin adet olurum yine erken geldi Yaa gecen sefer 15 gunde bu sefer de 21. Gunde geldiii
Canim esimede banada bakildi sorun yok deniliyor ama her ay husransinirler biraz kötü tahmin edebiliyorum amaaa her şeye bakılsın bakalım doktor ne diyecek ara ver istersen ama bence oluruna bırakablirsin:)
oyle birtanem ya Rabbim neylerse guzel eyler sabirla beklemekten baska caremiz yokaynen öyle şükür bir sorun yok o zaman kafada bitireceksin acilen bu fikirden kurtul gerekirse bir ay buraya gelme hergün iş güç uğraş eminim sonra gelecektir :) kendimize zehir etmeyelim allahın gücüne gider o yüzden mutluyuz ne yapalım olur elbet nasip ne zamansa :)
Menapoz baslangicina nasil karar verdi cnmgunaydin hayirli sabahlar canimm31 aralikta canim seninde 1 ocak ayniyiz regli duzenli oluyormusun sen canim benimde normalde 28 de oluyorum birsenedir onceleri 30 da oluyordum bende menopoz baslangici var iki yil once doktor demisti degerler iki yil oncesiyle ayni doktorum olur diye umit ediyorum demisti benim altinci deneme dort aydir doktora gidiyorum klomene vasladim buay yumurta gelissin diye buayda umidim yok tek yumurta gelismis sag taraf calismiyor sol taraf dan olacak olursa sansim yuzde elli menopozuda eklersek yuzde 30 olur ama hicyoktan iyi umidim var
çok erkene kaymadı mı ot bitkisel vs ilaç alıyo musun sen olmadı bi doktora gidersin o zaman senin 10.günde çatlamış oluyo yani adet bitince bile olabilir karışık iş bi doktor takibi şart olduben çözemedim
Cnm hiç sıkıntı yapma bende pkoluyum pkolular doğru tedavi ile hamile kalabiliyorlar
Cnm adetin 3. Günü kan ver hormonlar için lh fsh tan yüksek çıkarsa pko olabilir ikisinin birbirine oranı önemli. Sıkıntı yapma kilo almamaya çalış
evet bak pkoluyum zayıflamalıyım diye hırs heyecan yapma akışına bırak çok yeme mesela bana açlık krizleri gelince peynir yiyorum borkoli haşlıyorum aşırı aç olunca onlar lezzetli geliyor ve hiç kilo yapmıyor:) ben bu ara iyiyim çok iştahlı değilim yemek istediğimde yiyorum sonrasında tamamen kısıp dengeliyorum :) hallederiz olmadı düzenler klomenli bebiş yaparız nasip kısmett :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?