2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

HİĆ SIKMA CANINI TATLIM BENİM. KURBAN OLDUĞUM RABBİM MERYEM ANAYA ERKEKSİZ BEBEK VERDİ. BİZEDE VERECEK İNŞALLAH. YETERKİ RABBİM OL DESİN. MUCİZELERİMİZ BİZEDE GELECEK ALLAHIN İZNİYLE

BİRAZDAN ÇIKAR ERKENDEN DOKTORUMA GİDERİM EŞİME KIZDIM AKŞAM DOKTORA GİDİCEM KARTINI VER DEDİM NASIL ÖDİCEZ DEDİ VERMEDİ SABAHTA SORMADI DOKTORA NASIL NEYLE GİDECEKSİN DİYE GÜZELCE MESAJ DÖŞEDİM İYİCE VİCDAN YAPSN BENİM PARAMI HEP DÜŞÜNÜR AMA NİYE BÖYLE YAPTI BİLEMEDİM ÇOK KIZDIM AAA PARAMVAR AMA OLSUNN O BİLMİYORDU SORMASI GEREKTİ VAR MI NASIL GİDECEKSİN DİYYEE BÖYLE YAPARSA BEBİŞ YAPMAM PARA YOKSA DOKTOR YOK BEBİŞ YOK HIHHHH ÖPÜYORUM SİZLERİİ BİZ DÜNYANIN EN GÖZEL GARILARIYIZ MUTLU OLUN NEŞELİ OLUNN GÜLÜMSEYİN BUGÜNDE YAŞIYORUZZ ÇOK ŞÜKÜRRR :):):)

Bi tribal enfeksiyon daha bende küstüm dün iyi yapmışsın

Kaygılım yaa şu enerjinden pozitifliğinden biraccık banada versen MaşaAllah hayranım enerjine

sinirler biraz kötü tahmin edebiliyorum amaaa her şeye bakılsın bakalım doktor ne diyecek ara ver istersen ama bence oluruna bırakablirsin:)
Canim esimede banada bakildi sorun yok deniliyor ama her ay husran sinirdwn degilde oyle cokta takmiyorum sanki hirsa donustu ona uzuluyorum.. dun aksam plates topu siparisi verdim plates yapacagim yani bebek icin evliligimi yonwtmek istemiyorum elbet Rabbim hayirli zamani bilir

aynen öyle şükür bir sorun yok o zaman kafada bitireceksin acilen bu fikirden kurtul gerekirse bir ay buraya gelme hergün iş güç uğraş eminim sonra gelecektir :) kendimize zehir etmeyelim allahın gücüne gider o yüzden mutluyuz ne yapalım olur elbet nasip ne zamansa :)

Kaygilim Bnm lekem geldi kahve bugun yarin adet olurum yine erken geldi Yaa gecen sefer 15 gunde bu sefer de 21. Gunde geldiii

çok erkene kaymadı mı ot bitkisel vs ilaç alıyo musun sen olmadı bi doktora gidersin o zaman senin 10.günde çatlamış oluyo yani adet bitince bile olabilir karışık iş bi doktor takibi şart oldu ben çözemedim

sinirler biraz kötü tahmin edebiliyorum amaaa her şeye bakılsın bakalım doktor ne diyecek ara ver istersen ama bence oluruna bırakablirsin:)
Canim esimede banada bakildi sorun yok deniliyor ama her ay husran sinirdwn degilde oyle cokta takmiyorum sanki hirsa donustu ona uzuluyorum.. dun aksam plates topu siparisi verdim plates yapacagim yani bebek icin evliligimi yonwtmek istemiyorum elbet Rabbim hayirli zamani
oyle birtanem ya Rabbim neylerse guzel eyler sabirla beklemekten baska caremiz yok

Menapoz baslangicina nasil karar verdi cnm

Gidecem bu sefer baska doktora cocugu yaptirip bebekle de kendi druma giderim artikin

Cnm adetin 3. Günü kan ver hormonlar için lh fsh tan yüksek çıkarsa pko olabilir ikisinin birbirine oranı önemli. Sıkıntı yapma kilo almamaya çalış

Canım adetimden önceki yani ekimin 20 sindeki adetliyken yaptırdığım hormon testimde lh fsh tan küçük. Dünki dr ekim ayında yaptırdığım hormon testime bakmadan ultrasonla bakarak pco olduğumu söyledi
nette arastırdım lh fsh tan yüksek olması gerekiomuş
benim LH: 3.96
FSH: 7.35 EKİMİN 20 bu değerler adetliyken ekimin 20 sindeki değerlerim.
Ayrıca diyete başladım canım.

Aynn öyle canım. Artık dikkat ediyorum ekmeği sadece kahvaltılarda iki dilim ara ögünlerde yogurt vs atıstırma aksam da hafif yemek geç saatte yemek yiyorum eşim yüzünden. O aşlışkanlığı bırakmalıyım bakalım nolacak. Bu arada nette arastrdm pco teshisi koyulanların lh değeri fsh tan yüksek olanlara deniyormuş. benim lh değerim fsh tan küçük. 2 ay önceki yani ekim 20 deki değerim LH: 3.96 FSH: 7.35
Ekimden aralığa bu değerler değişir mi ki ? Adetin 3. günü yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…