benim test karışık çıktı lovely gördün mü bilmiyorum ama bende bırakacam sanırım ovulasyonu filanhep kafa karışklığı bunlar bence 2 günde bir olursa tutacaktır zaten değil mi adetin ortalarında bunu yapsak yeter diye düşünüyorum
ne demek canım hele bi de bebişlerimiz olsun birlikte büyütcez :)
şu an bende tam olarak onlar başladı dahadi hayırlısı :)
Bizdede öyle bazen esım hadı kahve yap ıcelım dıyor ben anlıyorum sonu baska olacak
Dün bir yazı okudum canım diyor ki beklenen adet tarihinizden 14 gün çıkarın yumurtlama gününüzdür bunu hepimiz biliyoruz zaten çalışmalarada çıkan tarihten bir kaç gün önce başlayın diyor 3-4 gün önce başlasak zaten yeterli bence canım kasmaya gerek yok.
hadi bakalım hareketli spermler getirsin bize
mrb. kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüümmm çok mutluyum 16 mm lik kese dedi haftasını söylemedi ayrıntılı ultrasonda da doktor 5+5 dedi
İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirildtatlım 12. gün çalışmışsın ya 2 günde bir yapanlarda nasıl tutuyorsa sende de öyle tutacaktır :) bugün öğlen çalışın akşama olursa da olur 12. gün koyu olmuşsa 24 saate çatlayacaktır.. yani aslında şu an yumurtluyorsun sen o da 12 ile 24 saat arası yaşayacak :)
cnm bnde stres yapmıyodm ama bu ay eşimin davranısı kızdırdı o bozdu moralimi bu ay da deneyip olmazsa tüp bebeğe gidicektik ama bilmiyorm ne yaparz hayırlısı olsnBunu yapma işte stres olursun çünkü ben çok yaptım ve yumurtayı kaçırdığımdan değil ağlayıp stres yaptığım için tutmadığına inanıyorum ilk 3 ay hep senin gibiydim son 2 aydır falan çok rahatım olursa olur olmazsa olmaz modundayım.
İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirildtatlım 12. gün çalışmışsın ya 2 günde bir yapanlarda nasıl tutuyorsa sende de öyle tutacaktır :) bugün öğlen çalışın akşama olursa da olur 12. gün koyu olmuşsa 24 saate çatlayacaktır.. yani aslında şu an yumurtluyorsun sen o da 12 ile 24 saat arası yaşayacak :)
cnm dr a gideceksen çok sorun yapma bence akısına birak istersen ama 2günüde geçirmememye çalışsan ii olur sankiYerleşme kanaması nasıl olur bilmem ama benim iki gün çok yoğun bir şekilde geldi 3. gün bir iki damla kesildi. Böyle olursa arkadaşım bir sonraki ay erken olursun dedi ama inanmıyorum. Bu ayın 15'i doktora gideceğim zaten. Bir de düzenli bir çalışma yapsak mı akışına mı bıraksak bilemedik.
bu ay tam olarak öyle yaptım 15 de çatladı yum benim hayırlısı hakkımızda.. o bende de tutttu ovulasyonla gördüm bunu :) öncesi olması lazım evet 2-3 gün önceden başlamak lazım bizde 2,5 gün ara verip yuma 2 gün kala başladmıştıkDün bir yazı okudum canım diyor ki beklenen adet tarihinizden 14 gün çıkarın yumurtlama gününüzdür bunu hepimiz biliyoruz zaten çalışmalarada çıkan tarihten bir kaç gün önce başlayın diyor 3-4 gün önce başlasak zaten yeterli bence canım kasmaya gerek yok.
yaşın kaç canımİnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirild
cnm bnde stres yapmıyodm ama bu ay eşimin davranısı kızdırdı o bozdu moralimi bu ay da deneyip olmazsa tüp bebeğe gidicektik ama bilmiyorm ne yaparz hayırlısı olsn
ay cnm hep böyle ama biri bişi istesin kosa kosa gider hayır diyemez kimseye bnde bu duruma kızıyorm bikere de hayır deme ama biras ertele ne olucak sanki son zamanlarda bunun gibi bikaç olay yasadık sanırım üst üste geldi patladm bndeahh ah 3.kişiler yüzünden olan kavgalar çok can sıkıcı yani oda bilememiştir erkekler ince düşünemiyor bizim gibi bir de işe aradığını hissediyor ya koşa koşa gider yaparlar gerekli gereksizama olsun bak onlara yapılan sevap çok önemli :) sadece çalışma değil maneviyata da çalışmakta gerek :))
26 cnm eşimde aynı ama daha öncede söylemiştim burda eşimde sayı problemi var ilk denemeye baslarken 25milyon çıkmıstı 2 ay önce 1,5 milyon 10 gğn önce kdr yaptırdı 4,5 nilyon çıktı de asılama için sayı az tüp dediyaşın kaç canım
tatlım muhtemelen yumurtan kendiliğinden çatlıyormu diye bakacaktır test yapacaktır :) Allahım inşallah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar :)Ooo seninki cidden supermis allah yolu acik etsin spermlerin kiymeyini bilsinler gelisikli yumurtalarin ☺☺ bana da uc gun ilişki dedi 21 inde yine gel dedi o zaman niye gidcem daha erkeb degil mi kana mi bakacak acaba bilemedim
cimcimesevilay canım senın adet gunun de nasıl olmustun
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
çok şükür canım adet günümün bitmesini bekliorum artık
mrb. kızlar hastaneden geliyorum keseyi gördüümmm çok mutluyum 16 mm lik kese dedi haftasını söylemedi ayrıntılı ultrasonda da doktor 5+5 dedi
cnm benim adetlerim çok ağrılı olur yani muhakkak acilde serum yerim saçımı başımı yolarım o derece yani bide tam hesapladığım günde gelir önce kahverengi leke hemen sonra normal kanama ya geçer bu ay günüm geldi ne ağrım var ne bişe sadece akıntım yoğunlaşmıştı o kadar o an anladım ben zaten yoksa ohoooo çok kötü olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?