2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dün bir yazı okudum canım diyor ki beklenen adet tarihinizden 14 gün çıkarın yumurtlama gününüzdür bunu hepimiz biliyoruz zaten çalışmalarada çıkan tarihten bir kaç gün önce başlayın diyor 3-4 gün önce başlasak zaten yeterli bence canım kasmaya gerek yok.

Bencede yeterlı benım kuzenımde hesplayıcalara gore ılıskıye gırmıs ıkıncı denmesınde tutmus ovu testıne bence gerek yok stres olur dıye dusunuyorum ben

İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirild
cnm bnde stres yapmıyodm ama bu ay eşimin davranısı kızdırdı o bozdu moralimi bu ay da deneyip olmazsa tüp bebeğe gidicektik ama bilmiyorm ne yaparz hayırlısı olsn

cnm dr a gideceksen çok sorun yapma bence akısına birak istersen ama 2günüde geçirmememye çalışsan ii olur sanki

bu ay tam olarak öyle yaptım 15 de çatladı yum benim hayırlısı hakkımızda.. o bende de tutttu ovulasyonla gördüm bunu :) öncesi olması lazım evet 2-3 gün önceden başlamak lazım bizde 2,5 gün ara verip yuma 2 gün kala başladmıştık özledim kız seni iyikii geldin benim arkadaşlar dışarı çıkıp beden dersi yapıyor ben sile kalmak istedim aslında gidecektim ama canım böyle istedi

yaşın kaç canım

ay cnm hep böyle ama biri bişi istesin kosa kosa gider hayır diyemez kimseye bnde bu duruma kızıyorm bikere de hayır deme ama biras ertele ne olucak sanki son zamanlarda bunun gibi bikaç olay yasadık sanırım üst üste geldi patladm bnde

yaşın kaç canım
26 cnm eşimde aynı ama daha öncede söylemiştim burda eşimde sayı problemi var ilk denemeye baslarken 25milyon çıkmıstı 2 ay önce 1,5 milyon 10 gğn önce kdr yaptırdı 4,5 nilyon çıktı de asılama için sayı az tüp dedi

Ooo seninki cidden supermis allah yolu acik etsin spermlerin kiymeyini bilsinler gelisikli yumurtalarin ☺☺ bana da uc gun ilişki dedi 21 inde yine gel dedi o zaman niye gidcem daha erkeb degil mi kana mi bakacak acaba bilemedim
tatlım muhtemelen yumurtan kendiliğinden çatlıyormu diye bakacaktır test yapacaktır :) Allahım inşallah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar :)

cimcimesevilay canım senın adet gunun de nasıl olmustun

cnm benim adetlerim çok ağrılı olur yani muhakkak acilde serum yerim saçımı başımı yolarım o derece yani bide tam hesapladığım günde gelir önce kahverengi leke hemen sonra normal kanama ya geçer bu ay günüm geldi ne ağrım var ne bişe sadece akıntım yoğunlaşmıştı o kadar o an anladım ben zaten yoksa ohoooo çok kötü olurdum

Hım anladım canım benım hala oyle yogun akıntım yok canım o yuzden ben anlayamıyorum arada sancım gelıyor gecıyor ama akıntının olmamsı bırazcık umudumu kırıyor dıyebılırım canım benımkıde gununde veya bır gun once falan gelır sasmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…