Canim degisebilir her ay ayni olmuyor benim fsh ekimde 7.2 kasimda 4.1 cikmisti lh i hatirlamiyorum.bence cok takilma bunlara taktigin icin hemen etkileniyor.Aynn öyle canım. Artık dikkat ediyorum ekmeği sadece kahvaltılarda iki dilim ara ögünlerde yogurt vs atıstırma aksam da hafif yemek geç saatte yemek yiyorum eşim yüzünden. O aşlışkanlığı bırakmalıyım bakalım nolacak. Bu arada nette arastrdm pco teshisi koyulanların lh değeri fsh tan yüksek olanlara deniyormuş. benim lh değerim fsh tan küçük. 2 ay önceki yani ekim 20 deki değerim LH: 3.96 FSH: 7.35
Ekimden aralığa bu değerler değişir mi ki ? Adetin 3. günü yaptırmıştım.
benımde pozisyon oydu son vuruşu öyle yapıyoruz şeker :):):)demekki etkisi varbizim o üstteydi pozisyon oydu
BİRAZDAN ÇIKAR ERKENDEN DOKTORUMA GİDERİM EŞİME KIZDIM AKŞAM DOKTORA GİDİCEM KARTINI VER DEDİM NASIL ÖDİCEZ DEDİ VERMEDİ SABAHTA SORMADI DOKTORA NASIL NEYLE GİDECEKSİN DİYE GÜZELCE MESAJ DÖŞEDİM İYİCE VİCDAN YAPSN BENİM PARAMI HEP DÜŞÜNÜR AMA NİYE BÖYLE YAPTI BİLEMEDİM ÇOK KIZDIM AAA PARAMVAR AMA OLSUNN O BİLMİYORDU SORMASI GEREKTİ VAR MI NASIL GİDECEKSİN DİYYEE BÖYLE YAPARSA BEBİŞ YAPMAM PARA YOKSA DOKTOR YOK BEBİŞ YOK HIHHHHÖPÜYORUM SİZLERİİ BİZ DÜNYANIN EN GÖZEL GARILARIYIZ MUTLU OLUN NEŞELİ OLUNN GÜLÜMSEYİN BUGÜNDE YAŞIYORUZZ ÇOK ŞÜKÜRRR :):):)
onun altinda olmasi gereken bende 12 fsh ama doktor bu degerde cocuk olabilir demisti sag taraf yumurtalik calismiyor doldan umitliyiz kismet bide diyorum keci boynuzu ozu aliyim diyorum yumurtalik calidtirsin diyeMenapoz baslangicina nasil karar verdi cnm
INŞALLAH CANIM ZAMANI VAR HERALDE BENDE SABIRSIZLANIYORUM INŞALLAH HEPIMIZINDE OLACAK ONCE INANMAK GEREK cok sagol canim mj beni rahatlattiHİĆ SIKMA CANINI TATLIM BENİM. KURBAN OLDUĞUM RABBİM MERYEM ANAYA ERKEKSİZ BEBEK VERDİ. BİZEDE VERECEK İNŞALLAH. YETERKİ RABBİM OL DESİN. MUCİZELERİMİZ BİZEDE GELECEK ALLAHIN İZNİYLE
insan duyunca hoşuna gidiyor ama yok canım diyorsun öylesine bişeydir ama gerçekleşince farkına varıyorsun o hislerin olabilirliğini...bunu W wuslt ve sen yaşadınız... A afrodit26 te de böyle bi durum var bakalım hisler gerçek çıksın inşallahne güzel mogamim bana tam 1 ay öncesinde çok uzaktan akraba, doğru dürüst tanışmıyoruz bile dedi ki sen benim kızımı görmeye geliyorsun bende diyorum ki senin oğlunu görmeye geleyim falan dedi sen hamile misin öyleyse oğlun olacak senin gibi sarışın falan dedim yok daha düşünnmüyorum ama çok hoşuma gitmişti bazen insanın içine doğuyor hayırlı zamanında gelsin inş
kaç gündür etrafta hmmmm bu olumsuz pekiştirme aaaa buda koşullu uyarıcı falan diye geziyorum sıyırdım iyiceoowww benim alanım çok eğlencelidir tatlımkolay gelsin fıstık
valla bizde eşimle keçiboynuzunu seviyoruz eşim pekmezine de bayılıyor...şanslıyım bu konuda...keçiboynuzunu ben köylerden böyle organik ürünler getirip satan birinden aldım...istanbul olunca böyle şeyler satanları bulabiliyorsun..inşallah kuzum dualar gerçek olsunİyi yapmışsın cnm.burda keçiboynuzu pekmezi varmı bilmiyorum ama keçi boynuzunu ben çok severim pekmezini denemedim hiç.Kocana şifa olsun hemen gelsin bebiş haberleri inşaallah.
bu keçiboynuzunu denemeyi düşünüyorum bidahaki ay sizce ne sekilde tüketmek daha faydalı direk kendini mi yemek günde kaç tane pekmezini mi yoksa suyla kaynatıp suyunu mu içmek bu arada eşim içip yiycek dimi ne zaman başlayacakvalla bizde eşimle keçiboynuzunu seviyoruz eşim pekmezine de bayılıyor...şanslıyım bu konuda...keçiboynuzunu ben köylerden böyle organik ürünler getirip satan birinden aldım...istanbul olunca böyle şeyler satanları bulabiliyorsun..inşallah kuzum dualar gerçek olsun
canım valla ne desem boş kafanıza göre yapın ha amabu keçiboynuzunu denemeyi düşünüyorum bidahaki ay sizce ne sekilde tüketmek daha faydalı direk kendini mi yemek günde kaç tane pekmezini mi yoksa suyla kaynatıp suyunu mu içmek bu arada eşim içip yiycek dimi ne zaman başlayacak
hoşgeldin canım...öncelikle sabırsız olmuyorz bebeğin zamanı vardır sen ne yaparsan yap bu vakti öne çekemezsin...doktora gitmekle iyi yapmışsın...eşinin guatrının sorun yaratacağını düşünmüyorum...3-4 ay dene olmazsa eşin sperm testi yapar...şimdiden bunları düşünme ve akışına bırakKizlar bende bir aydir deniyorum ve com sa irsizim doktor kkntrolumu yaptm temiz dedi ama esimde guatr var sizce bi engelmi ,insan hemen olsun istiyo.
ben tadını seversem eşime bırakmam gide gele bitiririm ....allah en ahyırlı zamanda nasip etsin canım ....kendim için bişi diyemiycem de benim eşiminde hiç acelesi yok galiba herif haziran da spermiogram testine gidermiş ondan önce gidemezmiş yedi ömrümü :)canım valla ne desem boş kafanıza göre yapın ha amanerisbebek e bi sor o eşine yedirdi pekmezi ve değerleri çok arttı...ben eşime sabah akşam aklıma ne zaman gelirse yediricem nasılsa acelem yok benim yaza kadar yesin işte...normal keçiboynuzunu da sen tüket çünkü gebelik için değil ama vücut için çok önemli bi besin...çokta lezzetli
olmaz canım.. takviye diye verirler...şartlarına uyarak kullanabilirsin tabi...ayrıca folik asit zaten gebelikten en az 3 ay önce başlanması gerekn bişeyBende inofolic aldim sizce bi zarari olurmu kullanmamin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?