2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teskur ederm cnim mantkkli olan senin dedigin ama insan aklina hakim olamiyo dusunmeden duramiyo ins zamani gelince olur

eşine ya spermlerde bi sorun varsa de bakalım....bak lovely kuzum erkenden öğrendi çaresine bakıyor...abcdefcd de aynı durumdaydı şimdi bebişi karnında...çok kızdırmadan biraz üstele bakalım ama tatlı tatlı...kadınlığını kullanarak yap

Teskur ederm cnim mantkkli olan senin dedigin ama insan aklina hakim olamiyo dusunmeden duramiyo ins zamani gelince olur
inş. çok beklemezsin ama hemen gelmezse bebeişin zamanla zaten artık sakince düşünmeye başlıyorsun....biz burda bunu tecrübe ettik

oooo neler yapmadım mogamim yaa yok öle zaten kafaya takmıyor olmayınca bana en son senin yumurtalıkların tıkalıdır dedi pek rahat yani öle kendinde sorun aramaz :) o dünyanın e mükemmel erkeği

İşin güzel tarafı da örnek dışarıda çok
gerçekten öyleymiş....öğrenme bitince gelişime geçicem...sonra nasıl devam edeyim karar veremedim kimi programı sona bırak diyo kimi çalış hemen diyo...sence nasıl gitmeli

oooo neler yapmadım mogamim yaa yok öle zaten kafaya takmıyor olmayınca bana en son senin yumurtalıkların tıkalıdır dedi pek rahat yani öle kendinde sorun aramaz :) o dünyanın e mükemmel erkeği
yorum yok şimdi ağzımı açsam eşine güzel laflar söylerim ama susuyorum...sen tertemizsin tamam mı hiçbi sorunun yok inşallah...o kendine baksın

İnşallah mogamim :) ewet önce inanmıyorsun aynen ama başkasından duymak daha bi tuhaf

gerçekten öyleymiş....öğrenme bitince gelişime geçicem...sonra nasıl devam edeyim karar veremedim kimi programı sona bırak diyo kimi çalış hemen diyo...sence nasıl gitmeli
Tatlım aslında hepsine başlayıp tekrarı yapmak lazım yoksa karışıyor unutuluyor bence sona tekrar kalsın sen daha iyi bilirsin canım soru çözmek daha kalıcı yapıyor eğitimi

yorum yok şimdi ağzımı açsam eşine güzel laflar söylerim ama susuyorum...sen tertemizsin tamam mı hiçbi sorunun yok inşallah...o kendine baksın
ya aslında ben doktora gittim rahim yumurtalıklar cok güzel dedi eşime sperm testi yazdı sonuçları alınca gel yumurtanın gelişimine bakalım dedi çok da ii bi doktor çoçuk olana kadar uğraşıyo gün gün çağırıp yumurtanın boyutana çatlayıp çatlamadığına bakıyor ama eşim test yaptırmayınca hem yüzüm olmadı doktora tekrar gitmeye hemde inat ettim sen gitmeden gitmiycem diye o gün bugün böle gidiyoruz ....yapcak bişi yok ....napim ben

Tatlım aslında hepsine başlayıp tekrarı yapmak lazım yoksa karışıyor unutuluyor bence sona tekrar kalsın sen daha iyi bilirsin canım soru çözmek daha kalıcı yapıyor eğitimi
kuzum ben ilk defa çalıştığımdan önce konulara hakim olmam lazım ve forumları baya karıştırdı hemen hemen herkes tek tek başlayın en fazla iki dersi bir arada götürün diyor...bende öğrenmeyle başladım o bitince ondan sadece soru çözümü yapıcam böylece tekrar olacak bunu sırayla diğer dersler içinde yapıcam....bakalım bu yıl biraz zor görünüyor ama 2016 yı hedefliyorum

yapacak bişeyin yok ya surat asacaksın konuşmayacaksın o testi yaptırana kadar ya da hazirana kadar bekleyeceksin

Hersey gönlünce olsun tabi evet hepsi bi arada olmaz da gelişim ve öğrenme birlikte gitse süper ardından da test

yapacak bişeyin yok ya surat asacaksın konuşmayacaksın o testi yaptırana kadar ya da hazirana kadar bekleyeceksin
ya aslında surat assam ısrar etsem falan gider ama niye yapimki sadece ben istediğim için olsun istememki o da istesin çocuk istiyo ama demekki illa olsun diye bi düşüncesi yok....hem ısrar ederim olur cocuk sonra ufak tefek bişide sen istedin dermi der bu erkek milleti onun eline koz veremem .....ama böle arkadaşlarında tv de falan görünce cok heves ediyo bizimde olsun diyo ama hergün hergün ilişki de sorun yok o tam işine geliyo kendi istiyo yatakdan kaldırmıyo ama doktor yok

Canm ben adet oluyorum sanirim kahve leke geldi sabah 21. Gunum.. Gecen ay da 15. Gungelmisti adetim..
İşin güzel tarafı da örnek dışarıda çok
Kuzum dun yszdim ama gormedin sanirm ben ates 36.3 cikti dun bugun 36.1 cikti leke geldi sanirim sokulurum bugun. Senin yumdan sonra ates hep yuksek mi gitmisti yoksa indi ciktii mi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…