2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

alıntıda bana bildirim gelmiyor evet tatlım iniş çıkış oldu ateş adetten bir gün önce düştü tam da her zamanki gibi ısıya adet günü 36.2 yi bekledim ama 36.9 du.. arada yumdan sonra 36.4 falan baya oynadı

Hmm tamm canm bnm de bi leke geldi gerisi yok simdilik ne olurdu yerlesme lekesi olsa

Hmm tamm canm bnm de bi leke geldi gerisi yok simdilik ne olurdu yerlesme lekesi olsa
daha önce olmadıysa ona yor çünkü bende son iki aydır adet öncesi leke gelir 1 saate adet gelirdi akşam lekelenince bende ped taktım uyudum regl oldum diye sabah bişey yoktu ateş de yüksekti

daha önce olmadıysa ona yor çünkü bende son iki aydır adet öncesi leke gelir 1 saate adet gelirdi akşam lekelenince bende ped taktım uyudum regl oldum diye sabah bişey yoktu ateş de yüksekti
Canm bnm kirmizilar geldi malesef pzrtesi dra gitcem artik ne yapacaksa yapsin bn iki seferdir yum olmadan adet goruyorum

Canım eşim önce harnup keçiboynuzu pekmezini akşam yatarken ve sabah aç karnına 1 kaşık yedi. O bittikten sonra keçi boynuzu aldık. Onu da 1 hafta boyunca akşam yatarken ve sabah aç karnına içti. Sonra sadece akşamları içiyo. 3 ay böyle devam edecek. 3 ay sonra haftada 1 kereye düşüyo. İnşallah o kadar içmeye gerek kalmaz da gelir bebişler :) yapılışını anlatayım. Yarım litre suyu kaynatıyosun kaynayınca küçük küçük kırdığın keçi boynuzlarını içine atıyosun ve kapağını kapatıyosun. Ayni şekilde kaynamaya başladığından itibaren hafif orta ateşte 3 dakika tutup altını kapatıyosun. Kapağını açmadan ocaktan alıp 20 dakika demlendiriyosun. Daha sonra keçi boynuzlarını içinden alıp soğumaya bırakıyosun. Sabah içme olayı bir hafta sonra bittiği için. 1 bardağını içiriyosun. 1 bardağınıda dolaba koyup yine akşam yatarken içiriyosun. Böylece iki günde bir yapmış oluyosun 1 bardak arttiğı için. Tabi bunun yanı sıra ceviz fındık bademide çok yedi eşim. İlişkilerden bir saat öncede kahve ičiriyorum oda iyi geliyor. Çok şükür 1 ayda güzel artış oldu. O yüzden ben yapmaya devam ediyorum. Bebiş gelene kadar devam.
nerisbebek canım kuzum gelince ses ver bişi sorcam sana şu keçiboynuzu ile ilgili nasıl ne şekilde tüketilmesi en iyisi

CANLARIM BEN BUGÜN DOKTORUMU ARADIM. ADETİME NEREDEYSE 15 GÜN VAR VE 3-4 GÜNDÜR ADET SANCISI ÇEKİYORUM DEDİM. O KADAR GICIK BİR DURUMKİ BAZEN DİYORUM.OLACAKSAMDA OLAYIM KURTULAYIM AMA ÇOK ERKEN. DEDİM ACABA PROGESTANIN YAN ETKİLERİNDEN BİRİMİ BUDA DİYE AMA DOKTORUM DEĞİL DEDİ. BAKMADAN BİŞEY DİYEMEM DEDİ. BEN ANLAMADIM.NEDEN BÖYLE OLUYO BİLEN VARMI NE OLUR BİŞEY SÖYLEYİN

Canm enfeksiyon olabilir idrar yolu iltihabi olabilir aklima baska bise gelmiyo

İdrar yollarımı üşütmüsüm zaten de onun sancısını az çok biliyorum. Enfeksiyonum yoktu oluştuysa böyle adet olacakmışım gibimi oluyoki. Her an adet olacakmış gibiyim :_ _(
Canm enfeksiyon olabilir idrar yolu iltihabi olabilir aklima baska bise gelmiyo

suyun içine attığın keçi boynuzu kaç tane olacak canım cok sağol bide bunu deneyelim bu ay muz dilimleri üzerine kestane balı onun üzerinede çekilmiş fındık döküp her akşam yedirdim ama gürünüşe bakılırsa işe yaramadı ....gerci spermlerde problem var mı yok mu onu da bilmiyoruz ama elimden geleni yapıyorum

AA onu atlamışım canım pardon. 6-7 tane tatlım. Eşin önce bi test yaptırsaydı ya canım belki bişey yoktur?

Canm ben adet oluyorum sanirim kahve leke geldi sabah 21. Gunum.. Gecen ay da 15. Gungelmisti adetim..
kırmızıları görünce yeni batı söylersin kuzum...hayırlısı diyelim en azından süre normale geçmeye başladı

canım benim boşver o zaman belki hazirana kalmadan hamile kalırsın kuşum inş. öyle olur...sen keçiboynuzunu yap bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…