2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Daha guzeli senin prensesinin olsun canim benim

Sagol guzel ablam cumlemize nasip olur insaAllah ama ne yalan soylim icinde benim minigi hayal ettikce heyecan basiyor beni
O heyecanın daim olsun hele bi kucağına al oğlunu gör bakalım heyecanı

yumurtlamadan dolayı olabilir canım

kırmızıları görünce yeni batı söylersin kuzum...hayırlısı diyelim en azından süre normale geçmeye başladı
Canm emin degilim ama sen 14 ocak yaz artik kacinci den. Bn de hatirlamiyorum kirmizilar geldi.. Baska bi dra gitmeyi dusunuyorum canm yumurtlamiyorum bn iki seferdir.. Solicem yum testi yapiyorum bn ondan bilyorum diye artik o da bekle mi der yoksa tedavi mi yapar bilmem

Kizlar bugun cok dolandim magazalarda bi an kaybettim kendimi esim alma dedi ama ben dayanamadim aldim bunlari ama cok tatlilar demiEki Görüntüle 1344246
Cok tatlilar iyi yapmissin saglicakla giysin yavrun.bende olmayan bebisime patik aldim beyaz renk simdi aklimdan kombin yapiyorum mavi tulum giydiririm sirin gbi olur kiz olursa sari bere takarim sirine olur.esimde kafayi yedin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…