Daha guzeli senin prensesinin olsun canim benimHEMDE COOK COK TATLİ BU YAA... YASTİGİ BİLE VAR AMAN Allahım guzellige bak :)
Sagol guzel ablam cumlemize nasip olur insaAllah ama ne yalan soylim icinde benim minigi hayal ettikce heyecan basiyor beniEvett çok şirinler gülegüle giydirmek nasip olsun Elifim :*
ay maaşallah canım çok güzel al tabi niye almıycakmışsın benim olmayan kızımın hırkası bile hazırKizlar bugun cok dolandim magazalarda bi an kaybettim kendimi esim alma dedi ama ben dayanamadim aldim bunlari ama cok tatlilar demiEki Görüntüle 1344246
Ayy canim benim cok sagol insaAllah Rabbim gonlune gore verir ve kizina hirkasini giydirirsinay maaşallah canım çok güzel al tabi niye almıycakmışsın benim olmayan kızımın hırkası bile hazır
Oy amin kuzummm... Öyle hissedersin tabii... Çok farklı bir duygu :)Daha guzeli senin prensesinin olsun canim benim
Sagol guzel ablam cumlemize nasip olur insaAllah ama ne yalan soylim icinde benim minigi hayal ettikce heyecan basiyor beni
amin canım inşallahAyy canim benim cok sagol insaAllah Rabbim gonlune gore verir ve kizina hirkasini giydirirsin
O heyecanın daim olsun hele bi kucağına al oğlunu gör bakalım heyecanıDaha guzeli senin prensesinin olsun canim benim
Sagol guzel ablam cumlemize nasip olur insaAllah ama ne yalan soylim icinde benim minigi hayal ettikce heyecan basiyor beni
yumurtlamadan dolayı olabilir canımCANLARIM BEN BUGÜN DOKTORUMU ARADIM. ADETİME NEREDEYSE 15 GÜN VAR VE 3-4 GÜNDÜR ADET SANCISI ÇEKİYORUM DEDİM. O KADAR GICIK BİR DURUMKİ BAZEN DİYORUM.OLACAKSAMDA OLAYIM KURTULAYIM AMA ÇOK ERKEN. DEDİM ACABA PROGESTANIN YAN ETKİLERİNDEN BİRİMİ BUDA DİYE AMA DOKTORUM DEĞİL DEDİ. BAKMADAN BİŞEY DİYEMEM DEDİ. BEN ANLAMADIM.NEDEN BÖYLE OLUYO BİLEN VARMI NE OLUR BİŞEY SÖYLEYİN
Cok tatlilarrr CanimDeli olduğumu düşünmeyin emiEki Görüntüle 1344271
InsaAllah Rabbim o gunleride nasip eder:)O heyecanın daim olsun hele bi kucağına al oğlunu gör bakalım heyecanı
çoooooook güzel kuşum yaaaa bayldım güzel günlerde giysin minik sıpamızKizlar bugun cok dolandim magazalarda bi an kaybettim kendimi esim alma dedi ama ben dayanamadim aldim bunlari ama cok tatlilar demiEki Görüntüle 1344246
ne delisi benim kayınvalide bana bir sürü hırka ördü bebek için.... emziğim patiğim bile var...güzel hazırlıklar bunlar...uğur böcekliye bittimDeli olduğumu düşünmeyin emiEki Görüntüle 1344271
Begenmenize cok sevindim cok tesekkur ederim mogisim Rabbim sizlerede minislerinize almayi nasip etsinçoooooook güzel kuşum yaaaa bayldım güzel günlerde giysin minik sıpamız
inşallah giydireceğimiz günlerde gelicek canım ...allah nasip etsin hepimizene delisi benim kayınvalide bana bir sürü hırka ördü bebek için.... emziğim patiğim bile var...güzel hazırlıklar bunlar...uğur böcekliye bittim
Gorusuruz canim:)bacılar ben çıkıyorum dayımın kız arkadaşının ailesiyle tanışıcaz...bi göreyim bakayım şu kızı
yumurtlamadan dolayı olabilir canım
Canm emin degilim ama sen 14 ocak yaz artik kacinci den. Bn de hatirlamiyorum kirmizilar geldi.. Baska bi dra gitmeyi dusunuyorum canm yumurtlamiyorum bn iki seferdir.. Solicem yum testi yapiyorum bn ondan bilyorum diye artik o da bekle mi der yoksa tedavi mi yapar bilmemkırmızıları görünce yeni batı söylersin kuzum...hayırlısı diyelim en azından süre normale geçmeye başladı
Oyu çok tatlılar en kısa zamanda içleri dolsun kuzum...ne delisi yaaa insan dayanamiyor kiii:)Deli olduğumu düşünmeyin emiEki Görüntüle 1344271
amiiiiiinnn inşallah :)Oyu çok tatlılar en kısa zamanda içleri dolsun kuzum...ne delisi yaaa insan dayanamiyor kiii:)
Cok tatlilar iyi yapmissin saglicakla giysin yavrun.bende olmayan bebisime patik aldim beyaz renk simdi aklimdan kombin yapiyorum mavi tulum giydiririm sirin gbi olur kiz olursa sari bere takarim sirine olur.esimde kafayi yedin diyor.Kizlar bugun cok dolandim magazalarda bi an kaybettim kendimi esim alma dedi ama ben dayanamadim aldim bunlari ama cok tatlilar demiEki Görüntüle 1344246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?