Sagol canim benin Allah sanada nasip eder insaAllah:)Cok tatlilar iyi yapmissin saglicakla giysin yavrun.bende olmayan bebisime patik aldim beyaz renk simdi aklimdan kombin yapiyorum mavi tulum giydiririm sirin gbi olur kiz olursa sari bere takarim sirine olur.esimde kafayi yedin diyor.
Aamin amiinayy allahım olmayan ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. 8 ay oldu, benim de güzel haberler vereceğim gün yakındır inşallah.
Ben ve minnakim varizKimler var acaba ☺ gündüz bir bucuk saat uyursam olacagi budur :))
Hakkaten kimse yok napiyosun canim minikin kıyafetleri super gule gule giyinsin inşallah ☺Ben ve minnakim variz
Ben varim canim senin bat yaklasti sanirim ne hissediyon kutunda.Hakkaten kimse yok napiyosun canim minikin kıyafetleri super gule gule giyinsin inşallah ☺
tamam canım ama istersen ov. tetini hiç söyleme çünkü doktorla onu pek sallamadıklarından dikkate almaz dediklerini kist oluşuyor de onu ciddiye alır...Canm emin degilim ama sen 14 ocak yaz artik kacinci den. Bn de hatirlamiyorum kirmizilar geldi.. Baska bi dra gitmeyi dusunuyorum canm yumurtlamiyorum bn iki seferdir.. Solicem yum testi yapiyorum bn ondan bilyorum diye artik o da bekle mi der yoksa tedavi mi yapar bilmem
Hissettigim kocaman bi hic ☺ gogus acimasi var hep.oluyo onun disinda iocbise yok her sabah test yapiyorum rutin e bindi negatif hep ☺Ben varim canim senin bat yaklasti sanirim ne hissediyon kutunda.
Benimde göğsüm dun gece bian cok acidi uclari sanki vakumlar gbi gecti bi daha olmadi.bugunde kahverengi akintim geldi doktorum hakli cikti bu ay gecikicen demisti.Hissettigim kocaman bi hic ☺ gogus acimasi var hep.oluyo onun disinda iocbise yok her sabah test yapiyorum rutin e bindi negatif hep ☺
Tesekkur ederiz teyzesiHakkaten kimse yok napiyosun canim minikin kıyafetleri super gule gule giyinsin inşallah ☺
Iyi yapmışsın canm alcan tabi :) yarin bekliyorum canim bakalım gelir mi gelmez miTesekkur ederiz teyzesibebek sitelerinde kendimi kaybetmis durumdayim senin bata ne kdr kaldi tatlim
Ben dun sporda zıplama hareketlerini yapamadım acidan agridan..az kalmis test yapiyo musunBenimde göğsüm dun gece bian cok acidi uclari sanki vakumlar gbi gecti bi daha olmadi.bugunde kahverengi akintim geldi doktorum hakli cikti bu ay gecikicen demisti.21.gun yumurtam catladi ben 30 u zor bekliyodum simdi 4 gun daha bekle.
InsaAllah bebis gelmistirIyi yapmışsın canm alcan tabi :) yarin bekliyorum canim bakalım gelir mi gelmez mi
Iyiyiz canim sen nasilsin:)Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
Teşekkürler cnm.İyiyim bende eşim raporu yum haftama denk geldi 6 gün ara vermeden çalıştık.bu ay da olmazsa hiiiiç takibetmiycem yummuş batmış sallıycam senin tontişin nasıl bakalım annesiIyiyiz canim sen nasilsin:)
Bu ay yapmadim doktora gitmistim o bakti yumurtalarima cumartesi catlar demisti dedigide oldu.dun kasigimda batagi batma vardi anlamistim dun oglen calisma oldu kismet artik gerisi allahin taktiri.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur.Ben dun sporda zıplama hareketlerini yapamadım acidan agridan..az kalmis test yapiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?