2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benim de tahmini 7 ocak.. umarım kırmızı kart görmem...

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
bata 9 gün var henüz

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 98
bata 9 gün var henüz
Canim var gbi bu kadar erken ciktigina gore erken dollenmis.simdiden hayirli oldun belirtilerinde hamilelik belirtisi.

bata 9 gün var henüz
Silik bi çizgi gördüm sanki ama daha 9 gün varmış bence tam emin olmak için bikaç gün sonra sabah idrarıyla yap canım inşallah bebişin seninledir.

bata 9 gün var henüz
Canim var gibi ama bence bir kac gun dene koyulasma varmi diye birde farkli markaa bak yada hic ugrasma kan testi yapti

Canim var gbi bu kadar erken ciktigina gore erken dollenmis.simdiden hayirli oldun belirtilerinde hamilelik belirtisi.
Cnm aynı resmemi baktık yada ben bu testlerde biraz acemimiyim bişi göremedim tek kalın çizgiden başka yoksa bu testler tek çizgiylemi pozitif i gösteriyo anlamadım

Cnm aynı resmemi baktık yada ben bu testlerde biraz acemimiyim bişi göremedim tek kalın çizgiden başka yoksa bu testler tek çizgiylemi pozitif i gösteriyo anlamadım
silik çzgi var btanem orda

Azcik silik cizgi vardi.dikkatli bakman lazim.benimkileri incelemekten artik en ufak cizgiyi bile farkediyorum.

Azcik silik cizgi vardi.dikkatli bakman lazim.benimkileri incelemekten artik en ufak cizgiyi bile farkediyorum.
Maaşallah sende ne göz varmış cnm.allahım isteyen herkese bu müjdeyi yaşatsın tez zamanda hamiş olmayı nasibetsin inşaallah

Her ay değişir ama usg de görmüşse o ay fazlalaşmıştır kistler. Stres yapma doktoruna metformin den bahset bence sana faydası olacaktır.

Her ay değişir ama usg de görmüşse o ay fazlalaşmıştır kistler. Stres yapma doktoruna metformin den bahset bence sana faydası olacaktır.

Sağol canım bnm napim bilemiyorum bugün diyete tam olarak basladım
Peki canım nasıl bir tedavi yöntemi uyguluyosun ?

Cnm bende 2 ay önce öğrendim ben glukhopage mi ne metformin ilacı kullanıyorum lilo problemim yok ama yine de vetdi doktor. Şeketden uzak dur çünkü şeker kistleri besliyor bu hastalık kilo kabul etmiyor bende hafif göbek var onu eritmeye çalışıyorum. Benim lh fshın 2 katı dolayısıyla hormon düzelsin diye bu ay hayıta başladım. Normalde 37 gün olan ve her ay düzenli gelen adet 2 aydır 50 gün dolmadan gelmedi. Bu ay hayıt içtim anında söküldüm. Normalde azalmıştı adetim bugün 4. Fün olmasına rağmen hala geliyor özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı bu adette galiba kist atıyorum onu da adetten sonra doktorda göreceğiz. Şimdi ben sabah adaçayı akşam hayıt tohumu kürü şeklinde yapıyorum ve birçok pkolu hayıt sayesinde hamile kalmış. Şimdi sana bilmeden önermek istemiyorum hayıtı bu ay düzenli yumurtlarsam sana haber vereyim. Ama yapman gereken bol spor yürüyüş varsa karın bölgende yağ onlatdan kurtulmak. Ve şekersizlik. Çok araştırdım bu istisnasız tavsiyelerden. Sende gelişmelerden haberdar et bilgi alış verişinde bulunalım. Burda hanfendi 25 vardı ıo da metformin le hamile kaldı mesela. Umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum dua edelim.

İnş bizde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.

tamam canım ama istersen ov. tetini hiç söyleme çünkü doktorla onu pek sallamadıklarından dikkate almaz dediklerini kist oluşuyor de onu ciddiye alır...
Ama kist dersem bana dicegi ilk sey dk hapi.. Ben yum icin tedavi olmak istiyorum Dusukten baslayip anlaticam hasta gecmisimi insallah sallamaz da ise yarar bisi yapar..

Çok süper ozaman cnm.Sen var diyosan vardır ben acemiyim göremedim.hamilesin cnm silikte olsa çıkmışsa hamişsin hayırlı olsun yarın kan testi yaptırt cnm.
salı testi tekrarlayp snra kan testi yapcam canım.salı günüde paylaşırım testi.inşallah bebeğim bnmledir

bata 9 gün var henüz
Baya bellı canım silik çizgi var bugun ıstersen kan ver bı yada bı kac gun durrabılıyosan testı tekrarla Ama cızgı barız bellı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…