Bat ne zamandı canımTest yaptım negatif çıktı
BugünBat ne zamandı canım
Bıkac gun daha bekle canım olmazsan testı tekrarlarsın belkı gec dollenme olmustur
Olsaydı çıkardı ya umudum kalmadı benim artıkBıkac gun daha bekle canım olmazsan testı tekrarlarsın belkı gec dollenme olmustur
Adet gunu bi negatif de benden yalniz kalmasin negatiflerimiz ☺☺Olsaydı çıkardı ya umudum kalmadı benim artık
ikinci çizgi silikon olsa net görünüyo canım... Tebrikler ama çok dikkat ethanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
bata 9 gün var henüz
kuzum kist geçmişini söyle dedim şuanda kist yoksa hap veremezki ama hızlandırır hamilelik işiniAma kist dersem bana dicegi ilk sey dk hapi.. Ben yum icin tedavi olmak istiyorum Dusukten baslayip anlaticam hasta gecmisimi insallah sallamaz da ise yarar bisi yapar..
canım topikte aktiflik şartımız var...aktif olur sohbetlere katılırsan ben bi süre sonra alırım bilgilerinibenim de tahmini 7 ocak.. umarım kırmızı kart görmem...
kuşum bu yıl zorlayacağım atanma işini pek umudum yok ama...o yüzden erkenden başlayım istedim...bu yıl olmazsa seneye konularla uğraşmadan direkt testle devam ederim böylece...Mogami canm nasilsin maşallah cok bi çalışıyosun kiz dersler baslamadan calismaya basladin taktir ediyorum seni ☺ ben derslerden birinden 65 birinden 76 almışım cok tembel hissettim kendimi ühüü
kocaman olmuş bu sıpa...24. haftayı geçtikten sonra rahatlama da başlıyor...doktorlar 24 ü sınır kabul ediyormuş ....hep böyle gitsin inş kuzum6.ayımızın ilk gününden herkese GÜNAYDINNNNHayırlısıyla yeni hamişş haberlerı alalım ınsallah
Test yaptım negatif çıktı
Adet gunu bi negatif de benden yalniz kalmasin negatiflerimiz ☺☺
Verirsin canim ya en onemlisi ekmek seker ve aksam engec 5-6 gbi yemegi kes sporda yap gider hepsi.Bacılar valla 5 kilo fazlamı vermeyi koydum kafama....ameliyatımdan sonra ne güzel 50 olmuştum...dün kotumu giyeyim dedim oldu olmasına ama yanlar öyle bi pırtladı ki Allahıııııııııııııııııııııımmmm dedim....
1-ekmeği sabah öğününde
2-2 lt den fazla su
3-akşam yemeği az
4-spor
5-yeşilçay
6-abur cubur kızartma tatlı hamur işi yok
böyle yaparak 1 ayda 5 kilo veririm ben....
başladım kuzum...suyumu içiyorum zaten çok içmezdim iyi oldu saat kurdum saat başı içiyorum...ekmek yerdim ama onu da kestim koşu bandımın tepesinden de inmeyeceğim...Bebekte neymiş beklesin biraz dahaVerirsin canim ya en onemlisi ekmek seker ve aksam engec 5-6 gbi yemegi kes sporda yap gider hepsi.
benimde su içmeme gibi bi sorunum var. zorluyorum kendimi bi süre sonra alışırım heralde. su çok önemli bende yazın suyu artırıp ekmeği azaltıp hareket ederek bi ayda 5 kilo kadar vermiştim. sen de yaparsın kuzum :)başladım kuzum...suyumu içiyorum zaten çok içmezdim iyi oldu saat kurdum saat başı içiyorum...ekmek yerdim ama onu da kestim koşu bandımın tepesinden de inmeyeceğim...Bebekte neymiş beklesin biraz daha
inş kuzum...su önemli evet böbrek sıkıntısı hatta organ yaşlanmaları cilt ve saçların yeterli beslenememesi gibi bir sürü sorun yaratıyor...sende kur saatini saat başlarına hatırlatma yapar en azındanbenimde su içmeme gibi bi sorunum var. zorluyorum kendimi bi süre sonra alışırım heralde. su çok önemli bende yazın suyu artırıp ekmeği azaltıp hareket ederek bi ayda 5 kilo kadar vermiştim. sen de yaparsın kuzum :)
Cnm bende 2 ay önce öğrendim ben glukhopage mi ne metformin ilacı kullanıyorum lilo problemim yok ama yine de vetdi doktor. Şeketden uzak dur çünkü şeker kistleri besliyor bu hastalık kilo kabul etmiyor bende hafif göbek var onu eritmeye çalışıyorum. Benim lh fshın 2 katı dolayısıyla hormon düzelsin diye bu ay hayıta başladım. Normalde 37 gün olan ve her ay düzenli gelen adet 2 aydır 50 gün dolmadan gelmedi. Bu ay hayıt içtim anında söküldüm. Normalde azalmıştı adetim bugün 4. Fün olmasına rağmen hala geliyor özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı bu adette galiba kist atıyorum onu da adetten sonra doktorda göreceğiz. Şimdi ben sabah adaçayı akşam hayıt tohumu kürü şeklinde yapıyorum ve birçok pkolu hayıt sayesinde hamile kalmış. Şimdi sana bilmeden önermek istemiyorum hayıtı bu ay düzenli yumurtlarsam sana haber vereyim. Ama yapman gereken bol spor yürüyüş varsa karın bölgende yağ onlatdan kurtulmak. Ve şekersizlik. Çok araştırdım bu istisnasız tavsiyelerden. Sende gelişmelerden haberdar et bilgi alış verişinde bulunalım. Burda hanfendi 25 vardı ıo da metformin le hamile kaldı mesela. Umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum dua edelim.
İnş bizde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.
Bacılar valla 5 kilo fazlamı vermeyi koydum kafama....ameliyatımdan sonra ne güzel 50 olmuştum...dün kotumu giyeyim dedim oldu olmasına ama yanlar öyle bi pırtladı ki Allahıııııııııııııııııııııımmmm dedim....
1-ekmeği sabah öğününde
2-2 lt den fazla su
3-akşam yemeği az
4-spor
5-yeşilçay
6-abur cubur kızartma tatlı hamur işi yok
böyle yaparak 1 ayda 5 kilo veririm ben....
oooo bacım bak ikimizde denk düştük aynı döneme...hadi bak ben yapacaklarım anlattım sende bi yol belirle ...ocak sonu için 5 kilo şartımız olsun anlaştık mıCanım benimde 5-6 kilo vermem lazım topiccek diyete baslayalım bencee
inşallah bakalım bu ay neler olacak :):):)SÜPER Sanirim işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?