2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
bata 9 gün var henüz
ikinci çizgi silikon olsa net görünüyo canım... Tebrikler ama çok dikkat et yum ne zaman catlamis ti takip etmiş miydin canım? Benim 15 inde catlamis 29 bat seninle aynı acaba bende yapsam çıkar mi diye umutlandim

Ama kist dersem bana dicegi ilk sey dk hapi.. Ben yum icin tedavi olmak istiyorum Dusukten baslayip anlaticam hasta gecmisimi insallah sallamaz da ise yarar bisi yapar..
kuzum kist geçmişini söyle dedim şuanda kist yoksa hap veremezki ama hızlandırır hamilelik işini

Mogami canm nasilsin maşallah cok bi çalışıyosun kiz dersler baslamadan calismaya basladin taktir ediyorum seni ☺ ben derslerden birinden 65 birinden 76 almışım cok tembel hissettim kendimi ühüü
kuşum bu yıl zorlayacağım atanma işini pek umudum yok ama...o yüzden erkenden başlayım istedim...bu yıl olmazsa seneye konularla uğraşmadan direkt testle devam ederim böylece...

6.ayımızın ilk gününden herkese GÜNAYDINNNN Hayırlısıyla yeni hamişş haberlerı alalım ınsallah
kocaman olmuş bu sıpa...24. haftayı geçtikten sonra rahatlama da başlıyor...doktorlar 24 ü sınır kabul ediyormuş ....hep böyle gitsin inş kuzum

Bacılar valla 5 kilo fazlamı vermeyi koydum kafama....ameliyatımdan sonra ne güzel 50 olmuştum...dün kotumu giyeyim dedim oldu olmasına ama yanlar öyle bi pırtladı ki Allahıııııııııııııııııııııımmmm dedim....
1-ekmeği sabah öğününde
2-2 lt den fazla su
3-akşam yemeği az
4-spor
5-yeşilçay
6-abur cubur kızartma tatlı hamur işi yok

böyle yaparak 1 ayda 5 kilo veririm ben....

Verirsin canim ya en onemlisi ekmek seker ve aksam engec 5-6 gbi yemegi kes sporda yap gider hepsi.

Verirsin canim ya en onemlisi ekmek seker ve aksam engec 5-6 gbi yemegi kes sporda yap gider hepsi.
başladım kuzum...suyumu içiyorum zaten çok içmezdim iyi oldu saat kurdum saat başı içiyorum...ekmek yerdim ama onu da kestim koşu bandımın tepesinden de inmeyeceğim...Bebekte neymiş beklesin biraz daha

başladım kuzum...suyumu içiyorum zaten çok içmezdim iyi oldu saat kurdum saat başı içiyorum...ekmek yerdim ama onu da kestim koşu bandımın tepesinden de inmeyeceğim...Bebekte neymiş beklesin biraz daha
benimde su içmeme gibi bi sorunum var. zorluyorum kendimi bi süre sonra alışırım heralde. su çok önemli bende yazın suyu artırıp ekmeği azaltıp hareket ederek bi ayda 5 kilo kadar vermiştim. sen de yaparsın kuzum :)

inş kuzum...su önemli evet böbrek sıkıntısı hatta organ yaşlanmaları cilt ve saçların yeterli beslenememesi gibi bir sürü sorun yaratıyor...sende kur saatini saat başlarına hatırlatma yapar en azından

inş canım inş .. Dyete bsladım yakında egzersizede baslıcam harekete önem vercem bnmde çok kilom yokki. Göbeğim var dedğin gibii. Boyum 1.64 kilom en son 64 tü bayadır tartılmadım ama kilo almışımdır hissediyorum biraz aldığımı. 2-3 kilo aldım gibime geliyo.
Metformin nedir ? neye iyi geliyo hiç duymadım canım. Hayıtı bnde duydum. Adet kanamam normal. Ama dikkatimi bişey çekti bu ay iki hafta adetim gecikmesine rağmen ben adet ağrısı çekerdim bu ay çok az adet ağrım oldu normalde reglimi ağrı kesici içmeden atlatamazdım bu ay rahat geldi reglim. benimde 35 günü geçmezdi en fazla. Bu ay çok gecikti iki ay önceki hormon değerlerim normal. Belki yeniden hormon testi yaptırmalıyım belki değerlerim değişmiştir. Özeldeki druma tekrar hormon testine gerek olup olmadığını sorcam.
Ayrıca bu ay ovulasyon kullandım ikinci çizgi birinci kadar kopkoyuydu ins catladıysa zamannda adetim gelir diye tahmn ediyorum. Tsh için ben ilaç kullanıorum tiroidim az çalışıyo ama suan normale döndü ilaca devam ediyorum.
prolaktinimde 18 çıktı dr normal dedi.

Canım benimde 5-6 kilo vermem lazım topiccek diyete baslayalım bencee

Canım benimde 5-6 kilo vermem lazım topiccek diyete baslayalım bencee
oooo bacım bak ikimizde denk düştük aynı döneme...hadi bak ben yapacaklarım anlattım sende bi yol belirle ...ocak sonu için 5 kilo şartımız olsun anlaştık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…