oooo bacım bak ikimizde denk düştük aynı döneme...hadi bak ben yapacaklarım anlattım sende bi yol belirle ...ocak sonu için 5 kilo şartımız olsun anlaştık mı
Pco kilo alımında çok etkili evet annemin komşusundan biliyorum kız tedaviyle hamile kaldı kısa sürede...tamamdır o zaman şöyle yapalım her hafta ne kadar verdiğimizi rapor edelim birbirimize...motivede oluruz....bende o pırtlamış yağları görünce yeter dedim...gazamız mübarek olsun balımanlastık canım anlastıkk...
ben zaten diyete niyet ediyodum sende belki görmüşsündür devletteki dr pco olduğumu ve kilo vermem gerektiğini söyledi
ki bnde kilo aldığımın farkındayom pconun en iyi tedavisi kilo vermek gerçi asırı da kilom yok ama 6 kilo kadar fazlam var
bn bi dönem diyet yaparak kiloı verdim seninkinin aynısı canım.
Ekmek pilav makarna yasak sadece sabahları iki dilim kepek ekmek
bol bol su
bitki çayı özellikle yeşil çay
aksam en geç 6 bucuktan snra yemek yok
ara öğün alıskanlığı bu öğünde yogut süt yada meyve
egzersiz yürüyüş hareket
abur cuburdan uzak durcaz
ben bu maddelerle bir ara kilo verdim devamını getirmedim şimdi kendme bir aylık süre veriyorum bu azimle bir ayda bakalım neler olcak .. Acayip kararlıyım
hadi be spora kaçtımhanife55
Cnm bende 2 ay önce öğrendim ben glukhopage mi ne metformin ilacı kullanıyorum lilo problemim yok ama yine de vetdi doktor. Şeketden uzak dur çünkü şeker kistleri besliyor bu hastalık kilo kabul etmiyor bende hafif göbek var onu eritmeye çalışıyorum. Benim lh fshın 2 katı dolayısıyla hormon düzelsin diye bu ay hayıta başladım. Normalde 37 gün olan ve her ay düzenli gelen adet 2 aydır 50 gün dolmadan gelmedi. Bu ay hayıt içtim anında söküldüm. Normalde azalmıştı adetim bugün 4. Fün olmasına rağmen hala geliyor özellikle sol yumurtalığım çok ağrıdı bu adette galiba kist atıyorum onu da adetten sonra doktorda göreceğiz. Şimdi ben sabah adaçayı akşam hayıt tohumu kürü şeklinde yapıyorum ve birçok pkolu hayıt sayesinde hamile kalmış. Şimdi sana bilmeden önermek istemiyorum hayıtı bu ay düzenli yumurtlarsam sana haber vereyim. Ama yapman gereken bol spor yürüyüş varsa karın bölgende yağ onlatdan kurtulmak. Ve şekersizlik. Çok araştırdım bu istisnasız tavsiyelerden. Sende gelişmelerden haberdar et bilgi alış verişinde bulunalım. Burda hanfendi 25 vardı ıo da metformin le hamile kaldı mesela. Umutsuz olma seni çok iyi anlıyorum dua edelim.
İnş bizde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.
Insallah canım benım darısı sıze olsun en en ennnn kısa zamanda ınsallahhh :)kocaman olmuş bu sıpa...24. haftayı geçtikten sonra rahatlama da başlıyor...doktorlar 24 ü sınır kabul ediyormuş ....hep böyle gitsin inş kuzum
Hee tamam tatlim pardonkuzum kist geçmişini söyle dedim şuanda kist yoksa hap veremezki ama hızlandırır hamilelik işini
benimde kaçmam lazım ama kaçamıyorum ya ev kötü durumda en azından bi toparlamam lazım :)bende temizliğe kaçar canlar görüşürüzz
Adet gunu bi negatif de benden yalniz kalmasin negatiflerimiz ☺☺
bat a daha 9 gün var hadi inşallahBaya bellı canım silik çizgi var bugun ıstersen kan ver bı yada bı kac gun durrabılıyosan testı tekrarlaAma cızgı barız bellı yanı
Bugün teselli kar etmiyor mogamim moralim çok bozuk her gün çalışma olmuştu ama fos çıktıCanlarım....vakti var demek ki sıkmayın canınızı...hem belki aynı ay olur gebeliklerimiz ne de güzel olur...çalışmaya devam
11 12 snde cnm çatlamştıikinci çizgi silikon olsa net görünüyo canım... Tebrikler ama çok dikkat etyum ne zaman catlamis ti takip etmiş miydin canım? Benim 15 inde catlamis 29 bat seninle aynı acaba bende yapsam çıkar mi diye umutlandim
teselli olarak düşünme...gerçek bu...bende çok hevesliydim her türlü şeyi yaptım 2 yumurtam bile vardı...ama kuşum hamile kalsaydım eğer formasyona gidemeyecektim...o dönem böyle bişey olacağını bilmediğimden üzülüyordum...ama şuanda şükrediyorum...kendini üzerek bir yere varamayacağına göre...heveslerini ümitlerini hep taze tut...Rabbimin bildiği vardır unutmaBugün teselli kar etmiyor mogamim moralim çok bozuk her gün çalışma olmuştu ama fos çıktı
hadi bakalım inş yeni doktor yeni başlangıçHee tamam tatlim pardontabi canm anlaticam ta dusukten baslicam
amin kuzum amin...zamanımızı bekliyoruz keyifleInsallah canım benım darısı sıze olsun en en ennnn kısa zamanda ınsallahhh :)
valla kız toplamda 1 yılın sonunda hamile kaldı kilosu 75 -80 falandı...birde onda troid problemi de vardı...bildiğim kadarıyla yum takibi yapıldı...troid için tedavi uygulandı...klomen ve çatlatma kullanıldı çünkü doktorun ilişki için saat verdiğini biliyorum...şimdi 2 yaşında oğluşu var...halledilebilir bi durum yani...tartıyı nerde bulursan tartılırsın kuzum sorun değil...diyet bildirimine bende varım...akşam alırım senden bilgilierini...yum takibini bende yaptırıcam nisanda..iyi bi tercih bence...en azından zamanı belli olurcanım bnde özeldeki drdan daha detaylı bilgi alcam pco ne alemde iyice baksın emin olmak istiyorum
ben bu yarısa varım da bnm evde tartım yok onu napcazzz
ben tartıldıkça sana söylesem olur mu canım ? Kilo bildirimi sık sık yapamasam da diyet bildirimi konusunda birbirimizi motive edebiliriz ne dersin
ayrıca tedavi konusunda komsun nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı acaba ?
bende ne yapsam bilemiyorum yumurta takibne mi baslasam ? iyiden iyiye yumurta takibini düşünmeye başladım sen ne düşünüyosun bu konuda ?
ooo kuşum dur ben bi mesaj açıyım ortak ordan konuşuruz bu konuyu topiği farklı amaçla kullanmayalım...hanife55 ve Mogami siz de miii
Benim de 5 6 kilo fazlam var onlarla uğraşıyorum ben de yazim bari
Burda diyete başlıyorum dediğimden beri 1kg gitti
Ben sabah leslie ile 3mil yürüyorum sonra bel göbek ve simit için hareket yapıyorum 10dk ve 100tane ip atlıyorum öğlen yemek yok aralarda meyve veya fındık badem yiyorum ve yeşil çay yada zencefilli çay içiyorum tabi 2ltden fazla su
çok hırs yaptım vericem bu kiloları
Akşam yemeğini de bayaaa azalttım inşallah kurtuluruz fazlalıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?