2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oooo bacım bak ikimizde denk düştük aynı döneme...hadi bak ben yapacaklarım anlattım sende bi yol belirle ...ocak sonu için 5 kilo şartımız olsun anlaştık mı

anlastık canım anlastıkk...
ben zaten diyete niyet ediyodum sende belki görmüşsündür devletteki dr pco olduğumu ve kilo vermem gerektiğini söyledi
ki bnde kilo aldığımın farkındayom pconun en iyi tedavisi kilo vermek gerçi asırı da kilom yok ama 6 kilo kadar fazlam var
bn bi dönem diyet yaparak kiloı verdim seninkinin aynısı canım.
Ekmek pilav makarna yasak sadece sabahları iki dilim kepek ekmek
bol bol su
bitki çayı özellikle yeşil çay
aksam en geç 6 bucuktan snra yemek yok
ara öğün alıskanlığı bu öğünde yogut süt yada meyve
egzersiz yürüyüş hareket
abur cuburdan uzak durcaz
ben bu maddelerle bir ara kilo verdim devamını getirmedim şimdi kendme bir aylık süre veriyorum bu azimle bir ayda bakalım neler olcak .. Acayip kararlıyım

Pco kilo alımında çok etkili evet annemin komşusundan biliyorum kız tedaviyle hamile kaldı kısa sürede...tamamdır o zaman şöyle yapalım her hafta ne kadar verdiğimizi rapor edelim birbirimize...motivede oluruz....bende o pırtlamış yağları görünce yeter dedim...gazamız mübarek olsun balım

hadi be spora kaçtım hanife55

canım bnde özeldeki drdan daha detaylı bilgi alcam pco ne alemde iyice baksın emin olmak istiyorum
ben bu yarısa varım da bnm evde tartım yok onu napcazzz
ben tartıldıkça sana söylesem olur mu canım ? Kilo bildirimi sık sık yapamasam da diyet bildirimi konusunda birbirimizi motive edebiliriz ne dersin
ayrıca tedavi konusunda komsun nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı acaba ?
bende ne yapsam bilemiyorum yumurta takibne mi baslasam ? iyiden iyiye yumurta takibini düşünmeye başladım sen ne düşünüyosun bu konuda ?

canım bu arada metformin midir nedir onu şimdi netten arastırdım da. Dr bna glikofen verdei metforminle aynı türdenmiş yani insülin direncine karsı zayıflamaya yardımcı ilaç Bana verdi dr onu. özeldeki drumla görüşüp alcam onu. Baya arastırdım memnun kalan çok ondan. Glikofen glifor metformin aynı amac için üretilmiş ilaçlarmış.

kocaman olmuş bu sıpa...24. haftayı geçtikten sonra rahatlama da başlıyor...doktorlar 24 ü sınır kabul ediyormuş ....hep böyle gitsin inş kuzum
Insallah canım benım darısı sıze olsun en en ennnn kısa zamanda ınsallahhh :)

Canlarım....vakti var demek ki sıkmayın canınızı...hem belki aynı ay olur gebeliklerimiz ne de güzel olur...çalışmaya devam
Bugün teselli kar etmiyor mogamim moralim çok bozuk her gün çalışma olmuştu ama fos çıktı

ikinci çizgi silikon olsa net görünüyo canım... Tebrikler ama çok dikkat et yum ne zaman catlamis ti takip etmiş miydin canım? Benim 15 inde catlamis 29 bat seninle aynı acaba bende yapsam çıkar mi diye umutlandim
11 12 snde cnm çatlamştı

Bugün teselli kar etmiyor mogamim moralim çok bozuk her gün çalışma olmuştu ama fos çıktı
teselli olarak düşünme...gerçek bu...bende çok hevesliydim her türlü şeyi yaptım 2 yumurtam bile vardı...ama kuşum hamile kalsaydım eğer formasyona gidemeyecektim...o dönem böyle bişey olacağını bilmediğimden üzülüyordum...ama şuanda şükrediyorum...kendini üzerek bir yere varamayacağına göre...heveslerini ümitlerini hep taze tut...Rabbimin bildiği vardır unutma

hanife55 ve Mogami siz de miii
Benim de 5 6 kilo fazlam var onlarla uğraşıyorum ben de yazim bari
Burda diyete başlıyorum dediğimden beri 1kg gitti
Ben sabah leslie ile 3mil yürüyorum sonra bel göbek ve simit için hareket yapıyorum 10dk ve 100tane ip atlıyorum öğlen yemek yok aralarda meyve veya fındık badem yiyorum ve yeşil çay yada zencefilli çay içiyorum tabi 2ltden fazla su
çok hırs yaptım vericem bu kiloları
Akşam yemeğini de bayaaa azalttım inşallah kurtuluruz fazlalıklardan

valla kız toplamda 1 yılın sonunda hamile kaldı kilosu 75 -80 falandı...birde onda troid problemi de vardı...bildiğim kadarıyla yum takibi yapıldı...troid için tedavi uygulandı...klomen ve çatlatma kullanıldı çünkü doktorun ilişki için saat verdiğini biliyorum...şimdi 2 yaşında oğluşu var...halledilebilir bi durum yani...tartıyı nerde bulursan tartılırsın kuzum sorun değil...diyet bildirimine bende varım...akşam alırım senden bilgilierini...yum takibini bende yaptırıcam nisanda..iyi bi tercih bence...en azından zamanı belli olur

ooo kuşum dur ben bi mesaj açıyım ortak ordan konuşuruz bu konuyu topiği farklı amaçla kullanmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…