insallah canım calıscazzz önumuzde yogun gunler var :)
insallah hayırlı zamanlarda gelır bebıslerımz :) ben bu ay cok temzlık yaptım kendıme dıkkat etmedım arkadasıma da yardım ettıım olsaydı üzülcektm ya bebegıme bısı olduysa dıye her seyde bı hayır var ıste
ah ah gecıkmeden gelmelı kırmızılar senın gecıktırıcı böyle yaptı bende 3 kez kullandm son kullandıgımda kötu olmustu duzenım maalesef insallah snınkı cabuk toparlanrcanım
maşallah sizeee :))
benim bildiğim Kaygılı o kahveyi içirir
MINIKKUS1 sen yok musun sen benim kocişe kahve içer misin bey deyip güldüğümde adamın gözler fıldır fıldır artıkık kahvenin başka bi anlamı oluşmaya başladı aramızda
Keseyi görmüşsün maaşAllahh darısı pıtpıtlaraaaadarısı da sizeee :)
İnş cnm öğlen esim işte aksama ancak olur sabah gönlümü aldi ama cok kirild
ay cnm hep böyle ama biri bişi istesin kosa kosa gider hayır diyemez kimseye bnde bu duruma kızıyorm bikere de hayır deme ama biras ertele ne olucak sanki son zamanlarda bunun gibi bikaç olay yasadık sanırım üst üste geldi patladm bnde
Hım anladım canım benım hala oyle yogun akıntım yok canım o yuzden ben anlayamıyorum arada sancım gelıyor gecıyor ama akıntının olmamsı bırazcık umudumu kırıyor dıyebılırım canım benımkıde gununde veya bır gun once falan gelır sasmaz
Keseyi görmüşsün maaşAllahh darısı pıtpıtlaraaaa
illa akıntın olcak diye bişe yok mesela bende de yerleşme lekesi olmadı göğüslerim aynıydı ne bi ağrı ne bi büyüme vardı şimdi başladı hem ağrı hemde bkaya büyüdüler yani ama hala donuyorum elim ayağım buz resmen dün resmen ağladım donacaktım klima bile kar etmedi bide bişey daha dikkatimi çekmişti adetim yaklaşınca 1 2 gün kala ve ya ogün tatlı canım ister hep sürekli şekerli bişeler yemek isterim ama o zaman hiç aklıma bile gelmedi canım istemedi yani
anladım canım bugün iyi yesin akşama bi türk kahvesi bi saat sonra da26 cnm eşimde aynı ama daha öncede söylemiştim burda eşimde sayı problemi var ilk denemeye baslarken 25milyon çıkmıstı 2 ay önce 1,5 milyon 10 gğn önce kdr yaptırdı 4,5 nilyon çıktı de asılama için sayı az tüp dedi
daha güzel büyümüş olarak görürsün bebişiniiiiinşallah cnm haftaya görcem inşallah ama ben bi 10 gün geçsin öyle gidecem ya
illa akıntın olcak diye bişe yok mesela bende de yerleşme lekesi olmadı göğüslerim aynıydı ne bi ağrı ne bi büyüme vardı şimdi başladı hem ağrı hemde bkaya büyüdüler yani ama hala donuyorum elim ayağım buz resmen dün resmen ağladım donacaktım klima bile kar etmedi bide bişey daha dikkatimi çekmişti adetim yaklaşınca 1 2 gün kala ve ya ogün tatlı canım ister hep sürekli şekerli bişeler yemek isterim ama o zaman hiç aklıma bile gelmedi canım istemedi yani
Hım anladım canım benım hala oyle yogun akıntım yok canım o yuzden ben anlayamıyorum arada sancım gelıyor gecıyor ama akıntının olmamsı bırazcık umudumu kırıyor dıyebılırım canım benımkıde gununde veya bır gun once falan gelır sasmaz
canım benim kuzenim hamiş 6 haftalıkmış(zaten 6 haftalık evli)dün keseyi bebeği görmüşler.Dediki ayaklarım donuyo hiç ısıtamıyorum battaniyelere sarıp öyle oturuyormuş.,direk sen geldin aklıma hani ayakların çok üşüyordu ya....Batına da az kaldı ,hadi hayırlısı
canım benim kuzenim hamiş 6 haftalıkmış(zaten 6 haftalık evli)dün keseyi bebeği görmüşler.Dediki ayaklarım donuyo hiç ısıtamıyorum battaniyelere sarıp öyle oturuyormuş.,direk sen geldin aklıma hani ayakların çok üşüyordu ya....Batına da az kaldı ,hadi hayırlısı
kızlar elbet hayırlısıyla bebeişlerimizi kucaklayacağız ama bu gün ama yarın bu sürecin tek güzel tarafı sizinle burada acı tatlı her anı paylaşıyor olmak :) ve en stresin tavan yaptığı anlarda tam destek arkamda olduğunuzu bilmek
YERİM ÜLEN HEPİNİZİ
aynı ben göğüslerde tık yok tatlı isteği yokhemen kendime çekerim elim ayağım da buzz ya ben bi kan sayımı yaptırıcam bi zaman bulayım aşırı soğuk böyle bir hayat yoktur yani gittim tüylü bot aldım yok yok
benim de göğüslerde tık yok.Hamilelik belirtisini geçtim adetten önce de biraz sertleşirlerdi filan.Bu ay hiç bişey yok adetim de mi gecikecek ne....
bak güldürdün günaha giriyoruzz zilk geceden oluvermiş kısmet ! :töbe töbe şaka yapıyorum benimde ayaklarım donuyor dokunun ölü ayağı resmen :) h sonu sabahtan bir hastaneye gidip göbek deliğimin alt kısmında ağrı var ultrason isticem bi de kan testi yaptırıcam donmak normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?