Evet dünyada rizki varsa hicbirsey olmuyor. Bende taşınır hamileymisim o zamn birsey olmadı ama ondan sonra dikkat ettiğim halde bizimle kalmadı bebeğimiz. Kısmeti yokmuş. Dualarında bizi de unutmaEvet gittiğim gibi gördüm evet böylesi daha iyi oldu strese görmedim ama bir yandanda Rabbim korumuş diyorum ev raşıyorduk o sira hamileymişim ağır felan kaldrmıştım baya nasip demekki Rabbimin dediği olur
Evet dünyada rizki varsa hicbirsey olmuyor. Bende taşınır hamileymisim o zamn birsey olmadı ama ondan sonra dikkat ettiğim halde bizimle kalmadı bebeğimiz. Kısmeti yokmuş. Dualarında bizi de unutma
Birisi 8 haftalıktı. Zaten riskli haftalar bu haftalar. Biri de daha 4 ya da 5 haftalıktıCanm ya kaç haftalıkti
Anladım ama bayanlarda 35 yaşına kadar yolu var diye biliyorum. Gerçi Allah isterse ol derse 60 yaşında bile çocuk doğuran var. Herşey olacağına varır. Çocuk olmazsa da yapacak birsey yok dünyanın sonu değil. Tabi gönül ister ki evde bir bebek sesi duyulsun ama olmazsa da yapacak birsey yok. Karı Koca yaşlaniriz bizde
Insallah olu . Artık tip çok ilerledi. Elimizden geleni yaparız tevekkül ederizöyle tabi, nasipte yoksa yapıcak bişey yok. ama herkes gibi ben de sağlıklı bi bebişim olsun istiyorum
Bende Ov .yapmıştim tatlim... Koyu çıkıyordu..:) insaAllah gelmiştir melegin...İyi akşamlar kızlar yarın bat günüm bu sabah sırf meraktan yum testlerinden birini yapayım dedim 2. çizgi koyu cıktı gerçi bu ay doğru dürüst çalışmada olmadı bakalım yarın adet olmazsam salı günü bir test daha yaparım sizce olabilirmi ki burdan bir arkadaşımızda denemişti yum. testini diye hatırlıyorum.
Birisi 8 haftalıktı. Zaten riskli haftalar bu haftalar. Biri de daha 4 ya da 5 haftalıktı
Birisi 8 haftalıktı. Zaten riskli haftalar bu haftalar. Biri de daha 4 ya da 5 haftalıktı
Canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bana çok iyi bir doktor demiştiki bir kere hamilelik yaşaypta çocuk sahibi olmayan hastam yok demişti sen bir hamilelik geçirdim allahın izniyle sende anne olursun demişti bu s9z bana büyük moral olmuştu herşey allahtan belki bilirsin hikayemi 15 haftalık canlı sağlikli bebeğimi aldırmak zorunda kaldm hayati riskin vardı mecburdum bak canlıydi ama Rabbim nasip etmedi vardir bu istese bir hayır dedim sabrettim ve çok şükür inanıyorum seninde bebişin en Lisa zamanda gelecek annesine
Banada doktorum kayıplardan sonra hemen hemen aynı şeyleri söylemişti. Hamile kalıyosun buna Şükret dedi. Vücudunu şaşırtıp seni cebren ve hile ile doğurtacağım merak etme dedi. Vücudumu Survivor turabiye benzetti hatta :) etkiye tepki veriyo dedi 4 aydır gebeliğe hazırlıyoruz vücudumu :)
4 aymi daha erken olur olur inşallah canm ben ilk hamilwliğimde 7 ayda tutmuştu bunda 5 ayda halde bakalim en Lisa zamanda güzel haberler bekliyorum senden
İkinci ayımda hamile kaldım canım hamile kalmadan önce en az 3 ay ilaçları kullan sakın hamile kalma demişti dediği gibi korundum geçen ay olmadı bu aya nasip miş. Rabbim kucağımıza alcağımız günleri de nasip eder inşallah4 aymi daha erken olur olur inşallah canm ben ilk hamilwliğimde 7 ayda tutmuştu bunda 5 ayda halde bakalim en Lisa zamanda güzel haberler bekliyorum senden
Tahlillerimiz temiz çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. Benim ara ara leke geliyordu progestan iğne vuruluyordum gecigeciyordu haftada geliyordu öyle. Tekrar hamile kalırsan kan sulandirici igneye başlayalım dedi. Bakalım bekliyoruztutunamama sebebi neymiş peki? ne söyledi doktor
Tahlillerimiz temiz çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. Benim ara ara leke geliyordu progestan iğne vuruluyordum gecigeciyordu haftada geliyordu öyle. Tekrar hamile kalırsan kan sulandirici igneye başlayalım dedi. Bakalım bekliyoruz
canım bu arada metformin midir nedir onu şimdi netten arastırdım da. Dr bna glikofen verdei metforminle aynı türdenmiş yani insülin direncine karsı zayıflamaya yardımcı ilaç Bana verdi dr onu. özeldeki drumla görüşüp alcam onu. Baya arastırdım memnun kalan çok ondan. Glikofen glifor metformin aynı amac için üretilmiş ilaçlarmış.
4 aymi daha erken olur olur inşallah canm ben ilk hamilwliğimde 7 ayda tutmuştu bunda 5 ayda halde bakalim en Lisa zamanda güzel haberler bekliyorum senden
inş canım inş .. Dyete bsladım yakında egzersizede baslıcam harekete önem vercem bnmde çok kilom yokki. Göbeğim var dedğin gibii. Boyum 1.64 kilom en son 64 tü bayadır tartılmadım ama kilo almışımdır hissediyorum biraz aldığımı. 2-3 kilo aldım gibime geliyo.
Metformin nedir ? neye iyi geliyo hiç duymadım canım. Hayıtı bnde duydum. Adet kanamam normal. Ama dikkatimi bişey çekti bu ay iki hafta adetim gecikmesine rağmen ben adet ağrısı çekerdim bu ay çok az adet ağrım oldu normalde reglimi ağrı kesici içmeden atlatamazdım bu ay rahat geldi reglim. benimde 35 günü geçmezdi en fazla. Bu ay çok gecikti iki ay önceki hormon değerlerim normal. Belki yeniden hormon testi yaptırmalıyım belki değerlerim değişmiştir. Özeldeki druma tekrar hormon testine gerek olup olmadığını sorcam.
Ayrıca bu ay ovulasyon kullandım ikinci çizgi birinci kadar kopkoyuydu ins catladıysa zamannda adetim gelir diye tahmn ediyorum. Tsh için ben ilaç kullanıorum tiroidim az çalışıyo ama suan normale döndü ilaca devam ediyorum.
prolaktinimde 18 çıktı dr normal dedi.
açılmış topik çok canım...yeni bi topik açmakla kimsenin uğraşacağını sanmam...bende 7 yıl öce 15 kilo verdim diyetisyenle...şükür almadım geri sadece şu sıra bi 4 -5 kilo aldım onuda hemen vericemkızlar bi topic açın ben de katılayım baritecrübelerimizi paylaşırız, birbirimizi güdüleriz.. ben de bikaç gün önce diyete başladım kendi halimde. daha önce diyetisyen eşliğinde 13 kilo vermiştim, dikkat etmeyince hooop geri aldım. şimdi de diyetisyenimin önceden verdiği listelerle ilerliyorum. bugün mola vermiştim yarın yine aynı hızla devam inş.
canım yum testinde 2. çizgi koyu çıktıysa çok büyük ihtimal hamilesindir...hadi inşİyi akşamlar kızlar yarın bat günüm bu sabah sırf meraktan yum testlerinden birini yapayım dedim 2. çizgi koyu cıktı gerçi bu ay doğru dürüst çalışmada olmadı bakalım yarın adet olmazsam salı günü bir test daha yaparım sizce olabilirmi ki burdan bir arkadaşımızda denemişti yum. testini diye hatırlıyorum.
İyiyim canim sabahlari bulantim oluyor bide cok uykum oluyor senin nasil gidiyor hamilelikCanm naslsn nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?