2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet gittiğim gibi gördüm evet böylesi daha iyi oldu strese görmedim ama bir yandanda Rabbim korumuş diyorum ev raşıyorduk o sira hamileymişim ağır felan kaldrmıştım baya nasip demekki Rabbimin dediği olur
Evet dünyada rizki varsa hicbirsey olmuyor. Bende taşınır hamileymisim o zamn birsey olmadı ama ondan sonra dikkat ettiğim halde bizimle kalmadı bebeğimiz. Kısmeti yokmuş. Dualarında bizi de unutma

öyle tabi, nasipte yoksa yapıcak bişey yok. ama herkes gibi ben de sağlıklı bi bebişim olsun istiyorum

Bende Ov .yapmıştim tatlim... Koyu çıkıyordu..:) insaAllah gelmiştir melegin...

Canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bana çok iyi bir doktor demiştiki bir kere hamilelik yaşaypta çocuk sahibi olmayan hastam yok demişti sen bir hamilelik geçirdim allahın izniyle sende anne olursun demişti bu s9z bana büyük moral olmuştu herşey allahtan belki bilirsin hikayemi 15 haftalık canlı sağlikli bebeğimi aldırmak zorunda kaldm hayati riskin vardı mecburdum bak canlıydi ama Rabbim nasip etmedi vardir bu istese bir hayır dedim sabrettim ve çok şükür inanıyorum seninde bebişin en Lisa zamanda gelecek annesine
Birisi 8 haftalıktı. Zaten riskli haftalar bu haftalar. Biri de daha 4 ya da 5 haftalıktı

Banada doktorum kayıplardan sonra hemen hemen aynı şeyleri söylemişti. Hamile kalıyosun buna Şükret dedi. Vücudunu şaşırtıp seni cebren ve hile ile doğurtacağım merak etme dedi. Vücudumu Survivor turabiye benzetti hatta :) etkiye tepki veriyo dedi 4 aydır gebeliğe hazırlıyoruz vücudumu :)

4 aymi daha erken olur olur inşallah canm ben ilk hamilwliğimde 7 ayda tutmuştu bunda 5 ayda halde bakalim en Lisa zamanda güzel haberler bekliyorum senden

4 aymi daha erken olur olur inşallah canm ben ilk hamilwliğimde 7 ayda tutmuştu bunda 5 ayda halde bakalim en Lisa zamanda güzel haberler bekliyorum senden
İkinci ayımda hamile kaldım canım hamile kalmadan önce en az 3 ay ilaçları kullan sakın hamile kalma demişti dediği gibi korundum geçen ay olmadı bu aya nasip miş. Rabbim kucağımıza alcağımız günleri de nasip eder inşallah

tutunamama sebebi neymiş peki? ne söyledi doktor
Tahlillerimiz temiz çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. Benim ara ara leke geliyordu progestan iğne vuruluyordum gecigeciyordu haftada geliyordu öyle. Tekrar hamile kalırsan kan sulandirici igneye başlayalım dedi. Bakalım bekliyoruz

ay hadi inşallah birbirimize hayırlı haberler vereceğimiz günler yakındır

Evet cnm etken maddelerin hepsi aynı. O ani acıkmalar tatlı krizleri hafiflesin diye. Bence al cnm düzenli kullan.

Hanfendi sende pkoluydun metformin le ilk ayda mı hamile kaldın? Nelere dikkat etti

Benim prolaktin 15 lh 11.80 fsh 5.14 . Yalnız bizde progesteron düşük olduğu için düşük riski var o yüzde hamile kaldığını öğrenir öğrenmez derhal doktora koşuyorsun. Benimde boy 1.60 kilo 56 ama o kahrolası pko hamile göbeği.. karın bölgrmizden kurtuluyoruz sonra inş gelsin bebişler :) bu arada glifor glukofen metformin vs bunlar zayıflayitıyor aynı zamanda bu yüzden kullnırsan fayda göreceğiniddüşünüyorum. Yalnız ilk hafta ishal kusma yapar sonra geçer sabret

açılmış topik çok canım...yeni bi topik açmakla kimsenin uğraşacağını sanmam...bende 7 yıl öce 15 kilo verdim diyetisyenle...şükür almadım geri sadece şu sıra bi 4 -5 kilo aldım onuda hemen vericem

canım yum testinde 2. çizgi koyu çıktıysa çok büyük ihtimal hamilesindir...hadi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…