bata daha 9 gün var canım çok ümitlenmek istemiyorum Bi yanımda deli gibi git kan ver sonuçta Bi şekilde öğreneceksin dio offff çok zor durumlar.negatif görsen ayrı pozitif görsen ayrı dertHerkese musmutluuu pazarlaaarrr :) hamiş olmayan kızlar amaaan üzülmeyin ya durmak yok çalışmaya devam :) hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize :)
Evi topladım direk topiğe baktım yeni hamişlerimiz var mı diye :) @tkglcn inşallah hamişsindir bariz belli yanii :)
Canim 2.cizgi koyu ciktiysa Allah'in izniyle hamissindir hadi hayirlisiİyi akşamlar kızlar yarın bat günüm bu sabah sırf meraktan yum testlerinden birini yapayım dedim 2. çizgi koyu cıktı gerçi bu ay doğru dürüst çalışmada olmadı bakalım yarın adet olmazsam salı günü bir test daha yaparım sizce olabilirmi ki burdan bir arkadaşımızda denemişti yum. testini diye hatırlıyorum.
Hanfendi25 senin hamilelik nasıl gidiyor. Hamileydin değil mi yalnis hatirlamiyorumAaaaaaaaaaaa mgul hamile mi yeni gördüm mgul tebrik ederimmmmmmm çok sevindimmmmmmm
İyi aksamlar canim ben battan bir gun once ovulasyon testiyle ogrendim hamileligimi yum donemindeki gibi koyuluktaysa hamilesindir canim insallah guzel haberler verirsinİyi akşamlar kızlar yarın bat günüm bu sabah sırf meraktan yum testlerinden birini yapayım dedim 2. çizgi koyu cıktı gerçi bu ay doğru dürüst çalışmada olmadı bakalım yarın adet olmazsam salı günü bir test daha yaparım sizce olabilirmi ki burdan bir arkadaşımızda denemişti yum. testini diye hatırlıyorum.
ooo kuşum dur ben bi mesaj açıyım ortak ordan konuşuruz bu konuyu topiği farklı amaçla kullanmayalım...
Valla iyi olur bende kilo vermek istiyorum . Koşu bandında koşup yemeğe dikkat edeceğim. Tabi salı günü bat günü o gün bakalım hasta olursam hemn başlayacağımkızlar bi topic açın ben de katılayım baritecrübelerimizi paylaşırız, birbirimizi güdüleriz.. ben de bikaç gün önce diyete başladım kendi halimde. daha önce diyetisyen eşliğinde 13 kilo vermiştim, dikkat etmeyince hooop geri aldım. şimdi de diyetisyenimin önceden verdiği listelerle ilerliyorum. bugün mola vermiştim yarın yine aynı hızla devam inş.
Valla iyi olur bende kilo vermek istiyorum . Koşu bandında koşup yemeğe dikkat edeceğim. Tabi salı günü bat günü o gün bakalım hasta olursam hemn başlayacağım
64 kiloyum boyun 163 cm. Biraz bazen ve bacaklar incelinir istiyorumvermen gereken kilo az değilse hemen başlama spora canım
64 kiloyum boyun 163 cm. Biraz bazen ve bacaklar incelinir istiyorum
Yok kilolarım yerleşmiş değil de işte ben çok takiyorum. Olsun yahu hep bebek konuşacak değiliz ya sürekli bebek konusursak daha çok kafaya takiyoruz.yani 3 - 5 kilo vermek yeterli olmayacaksa, daha fazla vermek istiyosan spora hemen başlamamalısın. diyete başladıktan bi 10 gün sonra filan spora başlamak daha doğruymuş. (kilolar yerleşmiş kiloysa tabi).bu arada topic açılırsa oraya taşınalım, sabote etmiyelim burayı
Yok kilolarım yerleşmiş değil de işte ben çok takiyorum. Olsun yahu hep bebek konuşacak değiliz ya sürekli bebek konusursak daha çok kafaya takiyoruz.
Hımm git bakalım. Inşallah hersey yolundadir. Bu arada sen kaç yaşındasin kaç yıllık evlisinaynen öyle, düşünmemek lazım fazla. bi sorun çıkarırlar da moralim bozulur diye doktora bile gitmedim henüzbu ay da tutmazsa ocakta gitmeyi düşünüyorum
Hanfendi25 senin hamilelik nasıl gidiyor. Hamileydin değil mi yalnis hatirlamiyorum
Amiiin in. Maşallah ne kadar çabuk gitmiş diyeceğim ama zaten sen geç ogrenmistin değil mi. Bir yandan da iyi oldu geç ogrrnmen değil mi kalp atışını keseyi herseyi gormussundur. Birde onun stresini girmemissindirİyi gidiyor ama mide bulantıları halen devam ediyor 12 hafta oldu çok şükür Rabbim kucagma almayi nasip etsin ve farisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Hımm git bakalım. Inşallah hersey yolundadir. Bu arada sen kaç yaşındasin kaç yıllık evlisin
Amiiin in. Maşallah ne kadar çabuk gitmiş diyeceğim ama zaten sen geç ogrenmistin değil mi. Bir yandan da iyi oldu geç ogrrnmen değil mi kalp atışını keseyi herseyi gormussundur. Birde onun stresini girmemissindir
İyi aksamlar canim ben battan bir gun once ovulasyon testiyle ogrendim hamileligimi yum donemindeki gibi koyuluktaysa hamilesindir canim insallah guzel haberler verirsin
Anladım ama bayanlarda 35 yaşına kadar yolu var diye biliyorum. Gerçi Allah isterse ol derse 60 yaşında bile çocuk doğuran var. Herşey olacağına varır. Çocuk olmazsa da yapacak birsey yok dünyanın sonu değil. Tabi gönül ister ki evde bir bebek sesi duyulsun ama olmazsa da yapacak birsey yok. Karı Koca yaşlaniriz bizdehenüz 1 yıllık evliyim,mayıstan beri de denemelere devam ediyoruz. adetlerim hep dzenliydi, o konuda sorun yaşamadım hiç.benim aklımı asıl kurcalayan yaş mevzusu. 30 yaşındayım, o sebepten kuruntu yapmaya başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?