2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bata daha 9 gün var canım çok ümitlenmek istemiyorum Bi yanımda deli gibi git kan ver sonuçta Bi şekilde öğreneceksin dio offff çok zor durumlar.negatif görsen ayrı pozitif görsen ayrı dert

İyi akşamlar kızlar yarın bat günüm bu sabah sırf meraktan yum testlerinden birini yapayım dedim 2. çizgi koyu cıktı gerçi bu ay doğru dürüst çalışmada olmadı bakalım yarın adet olmazsam salı günü bir test daha yaparım sizce olabilirmi ki burdan bir arkadaşımızda denemişti yum. testini diye hatırlıyorum.

Canim 2.cizgi koyu ciktiysa Allah'in izniyle hamissindir hadi hayirlisi

İyi aksamlar canim ben battan bir gun once ovulasyon testiyle ogrendim hamileligimi yum donemindeki gibi koyuluktaysa hamilesindir canim insallah guzel haberler verirsin

kızlar bi topic açın ben de katılayım bari tecrübelerimizi paylaşırız, birbirimizi güdüleriz.. ben de bikaç gün önce diyete başladım kendi halimde. daha önce diyetisyen eşliğinde 13 kilo vermiştim, dikkat etmeyince hooop geri aldım. şimdi de diyetisyenimin önceden verdiği listelerle ilerliyorum. bugün mola vermiştim yarın yine aynı hızla devam inş.

ooo kuşum dur ben bi mesaj açıyım ortak ordan konuşuruz bu konuyu topiği farklı amaçla kullanmayalım...

Valla iyi olur bende kilo vermek istiyorum . Koşu bandında koşup yemeğe dikkat edeceğim. Tabi salı günü bat günü o gün bakalım hasta olursam hemn başlayacağım

yani 3 - 5 kilo vermek yeterli olmayacaksa, daha fazla vermek istiyosan spora hemen başlamamalısın. diyete başladıktan bi 10 gün sonra filan spora başlamak daha doğruymuş. (kilolar yerleşmiş kiloysa tabi). bu arada topic açılırsa oraya taşınalım, sabote etmiyelim burayı

64 kiloyum boyun 163 cm. Biraz bazen ve bacaklar incelinir istiyorum

Yok kilolarım yerleşmiş değil de işte ben çok takiyorum. Olsun yahu hep bebek konuşacak değiliz ya sürekli bebek konusursak daha çok kafaya takiyoruz.

aynen öyle, düşünmemek lazım fazla. bi sorun çıkarırlar da moralim bozulur diye doktora bile gitmedim henüz bu ay da tutmazsa ocakta gitmeyi düşünüyorum
Yok kilolarım yerleşmiş değil de işte ben çok takiyorum. Olsun yahu hep bebek konuşacak değiliz ya sürekli bebek konusursak daha çok kafaya takiyoruz.

aynen öyle, düşünmemek lazım fazla. bi sorun çıkarırlar da moralim bozulur diye doktora bile gitmedim henüz bu ay da tutmazsa ocakta gitmeyi düşünüyorum
Hımm git bakalım. Inşallah hersey yolundadir. Bu arada sen kaç yaşındasin kaç yıllık evlisin

İyi gidiyor ama mide bulantıları halen devam ediyor 12 hafta oldu çok şükür Rabbim kucagma almayi nasip etsin ve farisi tüm isteyen arkadaşlarımın başına
Amiiin in. Maşallah ne kadar çabuk gitmiş diyeceğim ama zaten sen geç ogrenmistin değil mi. Bir yandan da iyi oldu geç ogrrnmen değil mi kalp atışını keseyi herseyi gormussundur. Birde onun stresini girmemissindir

henüz 1 yıllık evliyim,mayıstan beri de denemelere devam ediyoruz. adetlerim hep dzenliydi, o konuda sorun yaşamadım hiç.benim aklımı asıl kurcalayan yaş mevzusu. 30 yaşındayım, o sebepten kuruntu yapmaya başladım artık.

Hımm git bakalım. Inşallah hersey yolundadir. Bu arada sen kaç yaşındasin kaç yıllık evlisin

Evet gittiğim gibi gördüm evet böylesi daha iyi oldu strese görmedim ama bir yandanda Rabbim korumuş diyorum ev raşıyorduk o sira hamileymişim ağır felan kaldrmıştım baya nasip demekki Rabbimin dediği olur

Anladım ama bayanlarda 35 yaşına kadar yolu var diye biliyorum. Gerçi Allah isterse ol derse 60 yaşında bile çocuk doğuran var. Herşey olacağına varır. Çocuk olmazsa da yapacak birsey yok dünyanın sonu değil. Tabi gönül ister ki evde bir bebek sesi duyulsun ama olmazsa da yapacak birsey yok. Karı Koca yaşlaniriz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…