güzel haberlerle döneceksin inş canım...Fistiklar yarın Kayseri'de özel bir hastahaneye gideceğiz eşimle Üniversitesi sayesinde bana kayseri yolu açıldıbakalım doktor ne diyecek rutin bir kontrol olacağım dua edin içim rahat dönelim öpüyorum sizi cok
İnşallah mogamim galiba sende tamda benim gibi 5 kilo vereyim diyorsun benim bu ay kafamda sadece bu vardı yürüyüşe çıktım hasta olunca bıraktımgüzel haberlerle döneceksin inş canım...
Hadi hayirlssi canm nereye gitmeye karar verdinFistiklar yarın Kayseri'de özel bir hastahaneye gideceğiz eşimle Üniversitesi sayesinde bana kayseri yolu açıldıbakalım doktor ne diyecek rutin bir kontrol olacağım dua edin içim rahat dönelim öpüyorum sizi cok
teselli olarak düşünme...gerçek bu...bende çok hevesliydim her türlü şeyi yaptım 2 yumurtam bile vardı...ama kuşum hamile kalsaydım eğer formasyona gidemeyecektim...o dönem böyle bişey olacağını bilmediğimden üzülüyordum...ama şuanda şükrediyorum...kendini üzerek bir yere varamayacağına göre...heveslerini ümitlerini hep taze tut...Rabbimin bildiği vardır unutma
hüma hastahanesi ersat beyeHadi hayirlssi canm nereye gitmeye karar verdin
sen hala çıkamamışsın bu depresif halden ama....gündemini değiştir biraz balım bebek kıyafetlerini kaldır bi köşeye...eşinle keyfinize göre takılın...sinemaya gidin...kitap oku...aç film izle...spor yap....yapılacak o kadar çok şey var ki...senin enerjini bir yere kanalize etmen lazım bence
kuzum yanlarda var bide bacaklarım kalınlaştı pantolonlardan belli....eski halime dönmem lazım...bakalım başladıkİnşallah mogamim galiba sende tamda benim gibi 5 kilo vereyim diyorsun benim bu ay kafamda sadece bu vardı yürüyüşe çıktım hasta olunca bıraktıminş verirsin ben sende fazlalık göremedim maşallah in var ama olsun
Fıstiksin sen kiiiz...ama ver bakalim, moral oluyor insana kilo vermek...kuzum yanlarda var bide bacaklarım kalınlaştı pantolonlardan belli....eski halime dönmem lazım...bakalım başladık
Haber et bana canm memnun kalcakmisin begenirsen bende ersat beye bi gdip muayene olmak istiyorum arkadasim israrla gitmemi istiyohüma hastahanesi ersat beyesen nereye gidiyorsun
Aynı sıkıntı yi yaşıyoruz o zamankuzum yanlarda var bide bacaklarım kalınlaştı pantolonlardan belli....eski halime dönmem lazım...bakalım başladık
Sen deyince araştırdım bir olumsuz söyleyen biri var birçoğu memnun bakalım soyleeim tatlımHaber et bana canm memnun kalcakmisin begenirsen bende ersat beye bi gdip muayene olmak istiyorum arkadasim israrla gitmemi istiyo
Fistiklar yarın Kayseri'de özel bir hastahaneye gideceğiz eşimle Üniversitesi sayesinde bana kayseri yolu açıldıbakalım doktor ne diyecek rutin bir kontrol olacağım dua edin içim rahat dönelim öpüyorum sizi cok
Canım rahatlik çok önemli lütfen rahat ol inş olacak sende biliyorsun hayırlı zamanda gelsin inş canim
İnşallah canım değeri de merak ediyorum çok az değerle başladım en aon 55 ti tatlım
yirim balım benim...sen şimdi düşünme bunları doğumla zaten bi 6-7 kilo gidecek sonrada dikkat edersen yemene bebişin emdikçe gidecek kilolar oldu bitti işteFıstiksin sen kiiiz...ama ver bakalim, moral oluyor insana kilo vermek...çok özendim size doğumdan sonra beni bekleyen bir süreç...ah ah :)
Ah insaAllaah mogamim.. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.. illa verilir kilo insan alışkın olmayınca tuhaf geliyor tabii hayatımda ilk defa tartida 56 görünce :):) ama bebekler sağlıklı olsun anneler sağlıklı olsun gerisi gelir insaAllah..yirim balım benim...sen şimdi düşünme bunları doğumla zaten bi 6-7 kilo gidecek sonrada dikkat edersen yemene bebişin emdikçe gidecek kilolar oldu bitti işte
Hakikaten çok kandirmasyon... Eskiden bende böyle sanırdım..:/:)Ya biktim su dizilerden 2 iliski olsun hemen hamile bide midesi bulaniyor.yalan ya yalan inanmayin.
Sorma canim keske gercek hayatta da oyle olsa.Hakikaten çok kandirmasyon... Eskiden bende böyle sanırdım..:/:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?