2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

güzel haberlerle döneceksin inş canım...

güzel haberlerle döneceksin inş canım...
İnşallah mogamim galiba sende tamda benim gibi 5 kilo vereyim diyorsun benim bu ay kafamda sadece bu vardı yürüyüşe çıktım hasta olunca bıraktım inş verirsin ben sende fazlalık göremedim maşallah in var ama olsun

sen hala çıkamamışsın bu depresif halden ama....gündemini değiştir biraz balım bebek kıyafetlerini kaldır bi köşeye...eşinle keyfinize göre takılın...sinemaya gidin...kitap oku...aç film izle...spor yap....yapılacak o kadar çok şey var ki...senin enerjini bir yere kanalize etmen lazım bence

kuzum yanlarda var bide bacaklarım kalınlaştı pantolonlardan belli....eski halime dönmem lazım...bakalım başladık

kuzum yanlarda var bide bacaklarım kalınlaştı pantolonlardan belli....eski halime dönmem lazım...bakalım başladık
Fıstiksin sen kiiiz...ama ver bakalim, moral oluyor insana kilo vermek... çok özendim size doğumdan sonra beni bekleyen bir süreç...ah ah :)

Pamukprncess dualarım seninle çok güzel haberler alıcam senden biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum)

Fıstiksin sen kiiiz...ama ver bakalim, moral oluyor insana kilo vermek... çok özendim size doğumdan sonra beni bekleyen bir süreç...ah ah :)
yirim balım benim...sen şimdi düşünme bunları doğumla zaten bi 6-7 kilo gidecek sonrada dikkat edersen yemene bebişin emdikçe gidecek kilolar oldu bitti işte

yirim balım benim...sen şimdi düşünme bunları doğumla zaten bi 6-7 kilo gidecek sonrada dikkat edersen yemene bebişin emdikçe gidecek kilolar oldu bitti işte
Ah insaAllaah mogamim.. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.. illa verilir kilo insan alışkın olmayınca tuhaf geliyor tabii hayatımda ilk defa tartida 56 görünce :):) ama bebekler sağlıklı olsun anneler sağlıklı olsun gerisi gelir insaAllah..
Yalnız hakikaten çok çabuk kilo alınıyor bu hamilelikte, çok ilgincmis... Verin verebildiginiz kadar kuzum beniiimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…