2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ah keşke... Azcik daha cesur olsa şu spermciklerle yumuslar
Keske sanirim benim yumos biraz atarli.bi de bu ay 1 hafta gec catladi aylar sonra ilk defa gecikti hayirdir insallah diyorum.doktorcugumuda umursamadim adam hakli cikti.busey farkettim tam 1 yil once ayni simdi gbi 29 kasim da afet olmustum aralik ayi korunmayi biraktim ve bu ay gibi gecikmisti.ocakta da hamis olmustum.acaba bu bi isaretmi.

Ama ben bunların hepsini yapıyorum ya ustune ustuk yemek temizlik de yapıyorum bir buçuk yıldır rutin oldu artık değişik şeyler arıyorum...atanamadım malum işe gideyim dedim beni beğenip almadılar bile tezgahtarlık için bile araya birileri varsa alıyorlar...gerçi bit kadar şehir çalışcak yerde yok ....bebeğimiz olsun istedik o da olmuyor....ne diyeyim vardır her şerde bir hayır

56 mı anaaaam ben hamile değilken 61 kiloyum hamile halimi düşünemiyorum..senin kilondan ne olur kuzum

Aaa olabilir tabii.. ilginç canim ... Gecikme bazen iyiye işaret ben Hamike kalmadan 11 gün geciktim ... Hadi hayırlara vesile olsun bu gecikme canimm:)

56 mı anaaaam ben hamile değilken 61 kiloyum hamile halimi düşünemiyorum..senin kilondan ne olur kuzum
Oy kuşummm benim boy 1.63 ama kemiklerim zayıftir...herkes bana zayıfsin der ama basen yerim vardır etli yani :):)
52 53 arası geziniyordum evlenince şimdi 56lari gördüm :):)
Gerçi bütün kiyafetlerim oluyor tek olmayan yer göbek :)

Kilo verirsin canım bebeğin doğunca su içmeye vaktin olmayacak....ama çatllaklara dikkat et

Öyle diyip gönlümüzü eğleyelim biz en iyisi demi.Gerçi ben hep kiloluydum ve bana yakışıyomuş.gerçi eşim normal olduğmu söylüyo ama bilmiyorum artık
Daha ne istiyorsuuun...kocan beğendigine göre sorun yok normalsin demeek :)

Oyy o zaman mogisler diyete başladı sende katıl azcik değişiklik oluuurr :) süper olur. :) zaten hamis olmasam bende katılirdim :)
Eşin problem etmiyorsa sağlık açısından da problem yoksa gönlümüzü eğlendirmeye devam
Yook eşim problem etmez.Hormonlarımda normal çalışıyomuş.Guatırım var 3 adetcik onlarmı kilo yapıyo bilmiyorum birazda rahat bir kişiligim var öğleye kadar uyuyorum gecede geç yatıyorum geç acıktıgım için geç yiyorum genelde geceleri dayanamıyorum açlıgıma ondanda hantal bir bünyem oluyo.ben yaşam tarzımı değişmeden kilo veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…