- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ah keşke... Azcik daha cesur olsa şu spermciklerle yumuslarSorma canim keske gercek hayatta da oyle olsa.
Keske sanirim benim yumos biraz atarli.bi de bu ay 1 hafta gec catladi aylar sonra ilk defa gecikti hayirdir insallah diyorum.doktorcugumuda umursamadim adam hakli cikti.busey farkettim tam 1 yil once ayni simdi gbi 29 kasim da afet olmustum aralik ayi korunmayi biraktim ve bu ay gibi gecikmisti.ocakta da hamis olmustum.acaba bu bi isaretmi.Ah keşke... Azcik daha cesur olsa şu spermciklerle yumuslar
Ama ben bunların hepsini yapıyorum ya ustune ustuk yemek temizlik de yapıyorum bir buçuk yıldır rutin oldu artık değişik şeyler arıyorum...atanamadım malum işe gideyim dedim beni beğenip almadılar bile tezgahtarlık için bile araya birileri varsa alıyorlar...gerçi bit kadar şehir çalışcak yerde yok ....bebeğimiz olsun istedik o da olmuyor....ne diyeyim vardır her şerde bir hayırsen hala çıkamamışsın bu depresif halden ama....gündemini değiştir biraz balım bebek kıyafetlerini kaldır bi köşeye...eşinle keyfinize göre takılın...sinemaya gidin...kitap oku...aç film izle...spor yap....yapılacak o kadar çok şey var ki...senin enerjini bir yere kanalize etmen lazım bence
İnşallah canım ya hep hayırlısı olsun istiyoruz demek şimdi hayırlı değil....Canım rahatlik çok önemli lütfen rahat ol inş olacak sende biliyorsun hayırlı zamanda gelsin inş canimsende benim gibi hiç ummadigin bi anda öğreneceksin inş
56 mı anaaaam ben hamile değilken 61 kiloyum hamile halimi düşünemiyorum..senin kilondan ne olur kuzumAh insaAllaah mogamim.. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.. illa verilir kilo insan alışkın olmayınca tuhaf geliyor tabii hayatımda ilk defa tartida 56 görünce :):) ama bebekler sağlıklı olsun anneler sağlıklı olsun gerisi gelir insaAllah..
Yalnız hakikaten çok çabuk kilo alınıyor bu hamilelikte, çok ilgincmis... Verin verebildiginiz kadar kuzum beniiimmm:)
Kız ben ne yapym ozaman.76 kiloyum hemen karatay diyetinemi başlayım yoksa56 mı anaaaam ben hamile değilken 61 kiloyum hamile halimi düşünemiyorum..senin kilondan ne olur kuzum
Aaa olabilir tabii.. ilginç canim ... Gecikme bazen iyiye işaret ben Hamike kalmadan 11 gün geciktim ... Hadi hayırlara vesile olsun bu gecikme canimm:)Keske sanirim benim yumos biraz atarli.bi de bu ay 1 hafta gec catladi aylar sonra ilk defa gecikti hayirdir insallah diyorum.doktorcugumuda umursamadim adam hakli cikti.busey farkettim tam 1 yil once ayni simdi gbi 29 kasim da afet olmustum aralik ayi korunmayi biraktim ve bu ay gibi gecikmisti.ocakta da hamis olmustum.acaba bu bi isaretmi.
Oy kuşummm benim boy 1.63 ama kemiklerim zayıftir...herkes bana zayıfsin der ama basen yerim vardır etli yani :):)56 mı anaaaam ben hamile değilken 61 kiloyum hamile halimi düşünemiyorum..senin kilondan ne olur kuzum
Yerim sizi yaaaKız ben ne yapym ozaman.76 kiloyum hemen karatay diyetinemi başlayım yoksa
Yok canım keşke 162 boya 76 kiloyu koy bak bakalım fıstık degikde ceviz olabilirim cnmYerim sizi yaaa
Fıstıksindir sen :)
Yemeğin salçalısı misaliii....işimize gelen kısmına bakalım dimi ama :)Kız ben ne yapym ozaman.76 kiloyum hemen karatay diyetinemi başlayım yoksa
Oyy o zaman mogisler diyete başladı sende katıl azcik değişiklik oluuurr :) süper olur. :) zaten hamis olmasam bende katılirdim :)Yok canım keşke 162 boya 76 kiloyu koy bak bakalım fıstık degikde ceviz olabilirim cnm
Öyle diyip gönlümüzü eğleyelim biz en iyisi demi.Gerçi ben hep kiloluydum ve bana yakışıyomuş.gerçi eşim normal olduğmu söylüyo ama bilmiyorum artıkYemeğin salçalısı misaliii....işimize gelen kısmına bakalım dimi ama :)
Kilo verirsin canım bebeğin doğunca su içmeye vaktin olmayacak....ama çatllaklara dikkat etOy kuşummm benim boy 1.63 ama kemiklerim zayıftir...herkes bana zayıfsin der ama basen yerim vardır etli yani :):)
52 53 arası geziniyordum evlenince şimdi 56lari gördüm :):)
Gerçi bütün kiyafetlerim oluyor tek olmayan yer göbek :)
Kullanıyorum biseyler ama genetikmis çatlarim o zaman muhtemelen :/Kilo verirsin canım bebeğin doğunca su içmeye vaktin olmayacak....ama çatllaklara dikkat et
Daha ne istiyorsuuun...kocan beğendigine göre sorun yok normalsin demeek :)Öyle diyip gönlümüzü eğleyelim biz en iyisi demi.Gerçi ben hep kiloluydum ve bana yakışıyomuş.gerçi eşim normal olduğmu söylüyo ama bilmiyorum artık
Eşin problem etmiyorsa sağlık açısından da problem yoksa gönlümüzü eğlendirmeye devamÖyle diyip gönlümüzü eğleyelim biz en iyisi demi.Gerçi ben hep kiloluydum ve bana yakışıyomuş.gerçi eşim normal olduğmu söylüyo ama bilmiyorum artık
Insallah canim olucaksada hayirlisi sagliklisi olsun digeri gbi uzmesin.Aaa olabilir tabii.. ilginç canim ... Gecikme bazen iyiye işaret ben Hamike kalmadan 11 gün geciktim ... Hadi hayırlara vesile olsun bu gecikme canimm:)
Genetikse ben cok sansliyim annemin hic catlagi olmamis.Kullanıyorum biseyler ama genetikmis çatlarim o zaman muhtemelen :/
Oyy o zaman mogisler diyete başladı sende katıl azcik değişiklik oluuurr :) süper olur. :) zaten hamis olmasam bende katılirdim :)
Yook eşim problem etmez.Hormonlarımda normal çalışıyomuş.Guatırım var 3 adetcik onlarmı kilo yapıyo bilmiyorum birazda rahat bir kişiligim var öğleye kadar uyuyorum gecede geç yatıyorum geç acıktıgım için geç yiyorum genelde geceleri dayanamıyorum açlıgıma ondanda hantal bir bünyem oluyo.ben yaşam tarzımı değişmeden kilo verememEşin problem etmiyorsa sağlık açısından da problem yoksa gönlümüzü eğlendirmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?