Pek bir cahilim o konuda ama onerilen krem vs. Senin cildine uyanı bulup kullanırsan hiç değilse çatlakların beyazlamasını önlersin gereside bebek çıkınca düzelir...mesela kiminin cildine badem yağı gevşetiyormuş kimisini lux kremler kiminin doğuştan esnek derisi var...kiminin rahimi geniş kiminin dar :)Kullanıyorum biseyler ama genetikmis çatlarim o zaman muhtemelen :/
ders çalışmaya ver kendini o zaman kuzum atanırsın böylece...sıkma canını ne olurAma ben bunların hepsini yapıyorum ya ustune ustuk yemek temizlik de yapıyorum bir buçuk yıldır rutin oldu artık değişik şeyler arıyorum...atanamadım malum işe gideyim dedim beni beğenip almadılar bile tezgahtarlık için bile araya birileri varsa alıyorlar...gerçi bit kadar şehir çalışcak yerde yok ....bebeğimiz olsun istedik o da olmuyor....ne diyeyim vardır her şerde bir hayır
Sana bi bebek lazım gece. Uykun kalksın ağlamalar eşliğinde yemek masasın a elveda de ....ohhh :)Yook eşim problem etmez.Hormonlarımda normal çalışıyomuş.Guatırım var 3 adetcik onlarmı kilo yapıyo bilmiyorum birazda rahat bir kişiligim var öğleye kadar uyuyorum gecede geç yatıyorum geç acıktıgım için geç yiyorum genelde geceleri dayanamıyorum açlıgıma ondanda hantal bir bünyem oluyo.ben yaşam tarzımı değişmeden kilo veremem
aynen kuzum benim için 50 idealdir...hamilelikte maksimum 15 kiloyu hedefliyorum kısmet bakalım...sende dikkat et kilona zaten son aylarda alıyorsun kilo o yüzden şimdilerde çok almamaya çalışAh insaAllaah mogamim.. Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye.. illa verilir kilo insan alışkın olmayınca tuhaf geliyor tabii hayatımda ilk defa tartida 56 görünce :):) ama bebekler sağlıklı olsun anneler sağlıklı olsun gerisi gelir insaAllah..
Yalnız hakikaten çok çabuk kilo alınıyor bu hamilelikte, çok ilgincmis... Verin verebildiginiz kadar kuzum beniiimmm:)
Mogiş çeçiboynozu buldum burda hem meyvesini hem pekmezini aldım.tahinle karıştırdım pekmezi eşim hiç yememiş bugüne kadar tahinli pekmez.bir tadına bakayım dedi çok hoşuna gitti sabahları işe gitmeden ekmegime sürer yerim dedi.ahh bendeki akıl biraz geç geldi keşke çook önceleri alsaydım adam yermiş meger.aynen kuzum benim için 50 idealdir...hamilelikte maksimum 15 kiloyu hedefliyorum kısmet bakalım...sende dikkat et kilona zaten son aylarda alıyorsun kilo o yüzden şimdilerde çok almamaya çalış
Aynen tatlim....Pek bir cahilim o konuda ama onerilen krem vs. Senin cildine uyanı bulup kullanırsan hiç değilse çatlakların beyazlamasını önlersin gereside bebek çıkınca düzelir...mesela kiminin cildine badem yağı gevşetiyormuş kimisini lux kremler kiminin doğuştan esnek derisi var...kiminin rahimi geniş kiminin dar :)
Evet yaşam stilini değiştirmen lazım yoksa işinzor ggerçi Bebis gelince bak nasil da değişiyor :):)Yook eşim problem etmez.Hormonlarımda normal çalışıyomuş.Guatırım var 3 adetcik onlarmı kilo yapıyo bilmiyorum birazda rahat bir kişiligim var öğleye kadar uyuyorum gecede geç yatıyorum geç acıktıgım için geç yiyorum genelde geceleri dayanamıyorum açlıgıma ondanda hantal bir bünyem oluyo.ben yaşam tarzımı değişmeden kilo veremem
Ohh süper :) genetik faktor çok önemliymis... Benim ergenlikten kalma basenlerimde var mesela.. gayet yatkinim Dimek ki :-Genetikse ben cok sansliyim annemin hic catlagi olmamis.
Ah mogamim çok doğru bir hedef... Bende maksimum o kadar diyorum... 70 e yüreğim dayanmayabilir...aynen kuzum benim için 50 idealdir...hamilelikte maksimum 15 kiloyu hedefliyorum kısmet bakalım...sende dikkat et kilona zaten son aylarda alıyorsun kilo o yüzden şimdilerde çok almamaya çalış
Badem yağı tüylenme de yapıyormuş evet genetik miş birazdaAynen tatlim....
Badem yağı mahvetti beni...bir kaşıntı başlattı ben ondan olduğunu bilmiyordum bi birakayim ondan mi dedim meğer ondanmis...
Şimdi lieraci deneyeceğim... Bebe yağı ve zeytinyağı özlü krem kullanıyorum o zamana dek... Bol şu içmek gerekiyor sürekli vücut hem içten hem dıştan nemli olmalıymis...ama genetik faktör çok etkili...
Genetik se ben yandım desene.Annemin karnı aşırı derecede yırtıktı.Ohh süper :) genetik faktor çok önemliymis... Benim ergenlikten kalma basenlerimde var mesela.. gayet yatkinim Dimek ki :-
Aman ben tuye raziydim. Yeter ki catlamasin diyordum...ama kaldırmadı cildim.. nasip :)Badem yağı tüylenme de yapıyormuş evet genetik miş birazda
Ama annen de çok doğurmuş maaşAllah olsun o kadar :):)Genetik se ben yandım desene.Annemin karnı aşırı derecede yırtıktı.
Evet valla 11 çocuk azmı.Her çocuk ömründen 10 yılını çalıyomuş.Öyle bir anadan böyle bir kız 37 yaşında çocuksuzAma annen de çok doğurmuş maaşAllah olsun o kadar :):)
Öyle deme kuzucum yaaa...:) senin minnos da yollardaaEvet valla 11 çocuk azmı.Her çocuk ömründen 10 yılını çalıyomuş.Öyle bir anadan böyle bir kız 37 yaşında çocuksuz
İnşaallah allahmı söyletti yoksa kuzum.1 ocakta batım bakalım yine kutum boşmu dolumu şansımıza artık.Öyle deme kuzucum yaaa...:) senin minnos da yollardaa
Günaydın CNM sakın üzülme her şeyde vardır bir hayır sende dinlen istersen yada çıkabilirsen bi test yaptırabilirsin değerin artışına bakarsınçoooook kar var eşim korktu yola çıkmaya gidemeyeceğiz bakalım bugün bi yere günaydın kızlar
iş gideceğim
Günaydın CNM sakın üzülme her şeyde vardır bir hayır sende dinlen istersen yada çıkabilirsen bi test yaptırabilirsin değerin artışına bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?