2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kullanıyorum biseyler ama genetikmis çatlarim o zaman muhtemelen :/
Pek bir cahilim o konuda ama onerilen krem vs. Senin cildine uyanı bulup kullanırsan hiç değilse çatlakların beyazlamasını önlersin gereside bebek çıkınca düzelir...mesela kiminin cildine badem yağı gevşetiyormuş kimisini lux kremler kiminin doğuştan esnek derisi var...kiminin rahimi geniş kiminin dar :)

ders çalışmaya ver kendini o zaman kuzum atanırsın böylece...sıkma canını ne olur

Sana bi bebek lazım gece. Uykun kalksın ağlamalar eşliğinde yemek masasın a elveda de ....ohhh :)

aynen kuzum benim için 50 idealdir...hamilelikte maksimum 15 kiloyu hedefliyorum kısmet bakalım...sende dikkat et kilona zaten son aylarda alıyorsun kilo o yüzden şimdilerde çok almamaya çalış

aynen kuzum benim için 50 idealdir...hamilelikte maksimum 15 kiloyu hedefliyorum kısmet bakalım...sende dikkat et kilona zaten son aylarda alıyorsun kilo o yüzden şimdilerde çok almamaya çalış
Mogiş çeçiboynozu buldum burda hem meyvesini hem pekmezini aldım.tahinle karıştırdım pekmezi eşim hiç yememiş bugüne kadar tahinli pekmez.bir tadına bakayım dedi çok hoşuna gitti sabahları işe gitmeden ekmegime sürer yerim dedi.ahh bendeki akıl biraz geç geldi keşke çook önceleri alsaydım adam yermiş meger.

Aynen tatlim....

Badem yağı mahvetti beni...bir kaşıntı başlattı ben ondan olduğunu bilmiyordum bi birakayim ondan mi dedim meğer ondanmis...
Şimdi lieraci deneyeceğim... Bebe yağı ve zeytinyağı özlü krem kullanıyorum o zamana dek... Bol şu içmek gerekiyor sürekli vücut hem içten hem dıştan nemli olmalıymis...ama genetik faktör çok etkili...

Evet yaşam stilini değiştirmen lazım yoksa işinzor ggerçi Bebis gelince bak nasil da değişiyor :):)

Ah mogamim çok doğru bir hedef... Bende maksimum o kadar diyorum... 70 e yüreğim dayanmayabilir...
Doğumla 6 7 yerine göre 10 kilo gidiyormus... Hadi bakalim...sen hedefine ulaş..ben dikkat ediyorum...başından beri 3 kilo aldım canim ama bu ay daha hızlı alıyorum artık... Malum 2.trimester...:)

Badem yağı tüylenme de yapıyormuş evet genetik miş birazda

Günaydın CNM sakın üzülme her şeyde vardır bir hayır sende dinlen istersen yada çıkabilirsen bi test yaptırabilirsin değerin artışına bakarsın
iş gideceğim okullar tatil olsa keşkeee evde dinlenmek uyumak istiyorum aksilik sabahları erkenden kalkıyoum günaydın canım senin nasıl gidiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…