- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Canim hanfendicim çok sağol. Bende inanıyorum olacak inşallah birgün. KV. Diyor ki önü açıldı bir kere olur vakti saati vardır diyor. Alla hım verecek O nun hazinesi bol biz yeter ki istemeyi bilelim.Canm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bana çok iyi bir doktor demiştiki bir kere hamilelik yaşaypta çocuk sahibi olmayan hastam yok demişti sen bir hamilelik geçirdim allahın izniyle sende anne olursun demişti bu s9z bana büyük moral olmuştu herşey allahtan belki bilirsin hikayemi 15 haftalık canlı sağlikli bebeğimi aldırmak zorunda kaldm hayati riskin vardı mecburdum bak canlıydi ama Rabbim nasip etmedi vardir bu istese bir hayır dedim sabrettim ve çok şükür inanıyorum seninde bebişin en Lisa zamanda gelecek annesine
Aynn öyle canım. Artık dikkat ediyorum ekmeği sadece kahvaltılarda iki dilim ara ögünlerde yogurt vs atıstırma aksam da hafif yemek geç saatte yemek yiyorum eşim yüzünden. O aşlışkanlığı bırakmalıyım bakalım nolacak. Bu arada nette arastrdm pco teshisi koyulanların lh değeri fsh tan yüksek olanlara deniyormuş. benim lh değerim fsh tan küçük. 2 ay önceki yani ekim 20 deki değerim LH: 3.96 FSH: 7.35
Ekimden aralığa bu değerler değişir mi ki ? Adetin 3. günü yaptırmıştım.
Günaydın canım olsun sende yat dinlençoooook kar var eşim korktu yola çıkmaya gidemeyeceğiz bakalım bugün bi yere günaydın kızlar
Günaydın kızlar. Bugün yakın komşum doğum yapıyor bu sabah hastaneye yatışı yapıldı. Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla kucağına alacak meleğini. Bir de dün bizden 3 ay sonra evlenen akrabamızın gelininin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim. İçim hem sevinçli hemde çok buruk. Gözlerim dolup dolup kendimi susturuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin
Günaydın kızlar
Çarşamba günü 2li tarama testi yapıcaz inşallah iyi çıkar.
Zeynep üzülme Allah hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallah
İnş cnm ben böyle değildşm gözlerim dolup duruyor ağlamak istemiyorumaminnn zeynepimmm üzülmee rabbim bizlerede nasip edecektir inşallah :)
GÜNAYDINNN CANLARIMMM:)
CTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ PABUÇ KADAR YUMURTALIKLARIN VAR VÜCUT HORMON YETİŞTİREMİYORSÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERDİ BU İLACI 5 GÜN KULLAN ADET OLACAKSIN ADET OLUNCA 3.GÜNÜ GEL DEDİ BU ARADA ADETTEN İTİBAREN GLUKOFEN ŞEKER İLACI VE CORASPİN VERDİ BU YUMURTALIKLARI ERKEN ÇATLATMAK İÇİN İLAÇ VERİP KİST VS TARZI DÖNÜŞEBİLİYORLAR O YÜZDEN O TARZ İLAÇ VERMİYORUM CORASPİN VE GLUKOFEN YARDIMCI OLACAKTIR DEDİ GLUKOFEN KULLANAN VARDI AMA KİMDİ Kİ:) BENDE DURUMLAR BÖYLE basbelasiyim doktor ne dedi sana :)
İnş cnm ben böyle değildşm gözlerim dolup duruyor ağlamak istemiyorum
Ben kullanıyorum cnm ilk hafta ishql kusma yapabilir sabret bırakma vücut alışacak. Kilo verdiriyor birde
Gunaydin kuzum bende kullaniyorum glifor evet cok iyi bir ilac insallah sifa ve bebek olur. Canim beni biliyorsun surekli bir enteresanlik beni bulurGÜNAYDINNN CANLARIMMM:)
CTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ PABUÇ KADAR YUMURTALIKLARIN VAR VÜCUT HORMON YETİŞTİREMİYORSÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERDİ BU İLACI 5 GÜN KULLAN ADET OLACAKSIN ADET OLUNCA 3.GÜNÜ GEL DEDİ BU ARADA ADETTEN İTİBAREN GLUKOFEN ŞEKER İLACI VE CORASPİN VERDİ BU YUMURTALIKLARI ERKEN ÇATLATMAK İÇİN İLAÇ VERİP KİST VS TARZI DÖNÜŞEBİLİYORLAR O YÜZDEN O TARZ İLAÇ VERMİYORUM CORASPİN VE GLUKOFEN YARDIMCI OLACAKTIR DEDİ GLUKOFEN KULLANAN VARDI AMA KİMDİ Kİ:) BENDE DURUMLAR BÖYLE basbelasiyim doktor ne dedi sana :)
Yok canim ben 3 aydir kullaniyirum huc bir yan etkisini gormedimglukofen mi ishall kusma eyvahh eyvah yaiş yerinde ishal olursam çok fena olur neyse adet başlayınca başlayalım bakalım adet olmadım ilaç alıyorum sonra olucam doktor test yaptın mı dedi idrar testim negatf çıktı dedim ultrasonda baktı bi şey yoktu ona göre söktürücü verdi ama tedigin olmadım desem yalan olur :)
işteyiz bu sabah ta tatil olmadı okulGünaydın canım olsun sende yat dinlenBebişte dinlensin ne güzel :)
ya tatlım bugün biri dedi sıvı var demiş doktor alttan muayenede beklemiş 1 hafta test yapmış 52 çıkmış değer kese filan geç görünmüş yani o sıvı da yok olmuş kendiliğinden bulursam göstereyim sana yazıyıGunaydin kuzum bende kullaniyorum glifor evet cok iyi bir ilac insallah sifa ve bebek olur. Canim beni biliyorsun surekli bir enteresanlik beni bulurhersey gayet ii dedi yumurtam catlamis fakat disarda kalan kilifa sivi dolmus yarin aksam yeniden kan testi yaptiracagim negatif cikarsa eritici ilac verecekmis
Benimde aynı canım bugün çatlatma iğnesinden sonra 9. güniş gideceğimokullar tatil olsa keşkeee evde dinlenmek uyumak istiyorum aksilik sabahları erkenden kalkıyoum günaydın canım senin nasıl gidiyoo
GÜNAYDINNN CANLARIMMM:)
Gunaydin kuzum bende kullaniyorum glifor evet cok iyi bir ilac insallah sifa ve bebek olur. Canim beni biliyorsun surekli bir enteresanlik beni bulurhersey gayet ii dedi yumurtam catlamis fakat disarda kalan kilifa sivi dolmus yarin aksam yeniden kan testi yaptiracagim negatif cikarsa eritici ilac verecekmis
inş canımGünaydın kızlar
Çarşamba günü 2li tarama testi yapıcaz inşallah iyi çıkar.
Zeynep üzülme Allah hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?