2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar. Bugün yakın komşum doğum yapıyor bu sabah hastaneye yatışı yapıldı. Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla kucağına alacak meleğini. Bir de dün bizden 3 ay sonra evlenen akrabamızın gelininin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim. İçim hem sevinçli hemde çok buruk. Gözlerim dolup dolup kendimi susturuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin

Canim hanfendicim çok sağol. Bende inanıyorum olacak inşallah birgün. KV. Diyor ki önü açıldı bir kere olur vakti saati vardır diyor. Alla hım verecek O nun hazinesi bol biz yeter ki istemeyi bilelim.

canım benimde hiç pko eğilimi denmemişti ama doktor yeni dedi sanırım ay içinde bile değişiklik gösterebiliyor

aminnn zeynepimmm üzülmee rabbim bizlerede nasip edecektir inşallah :)

Günaydın kızlar. Bugün yakın komşum doğum yapıyor bu sabah gastaneye yatışı yapıldı. Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla kucağıba alacak meleğini. Bir de dün bizden 3 ay sonra evlenen akrabamızın gelininin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim. İçim hem sevinçli hemde çok buruk. Gözlerim dolup dolup kendimi susturuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin
Günaydın kızlar
Çarşamba günü 2li tarama testi yapıcaz inşallah iyi çıkar.
Zeynep üzülme Allah hayırlı zamanda size de nasip edecek inşallah

İnş iyi çıkar cnm. Seninde dualarını bekliyorum

GÜNAYDINNN CANLARIMMM:)

CTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ PABUÇ KADAR YUMURTALIKLARIN VAR VÜCUT HORMON YETİŞTİREMİYOR SÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERDİ BU İLACI 5 GÜN KULLAN ADET OLACAKSIN ADET OLUNCA 3.GÜNÜ GEL DEDİ BU ARADA ADETTEN İTİBAREN GLUKOFEN ŞEKER İLACI VE CORASPİN VERDİ BU YUMURTALIKLARI ERKEN ÇATLATMAK İÇİN İLAÇ VERİP KİST VS TARZI DÖNÜŞEBİLİYORLAR O YÜZDEN O TARZ İLAÇ VERMİYORUM CORASPİN VE GLUKOFEN YARDIMCI OLACAKTIR DEDİ GLUKOFEN KULLANAN VARDI AMA KİMDİ Kİ:) BENDE DURUMLAR BÖYLE basbelasiyim doktor ne dedi sana :)

Ben kullanıyorum cnm ilk hafta ishql kusma yapabilir sabret bırakma vücut alışacak. Kilo verdiriyor birde

İnş cnm ben böyle değildşm gözlerim dolup duruyor ağlamak istemiyorum

evet ağlama anlıyorum dün mağazada merdivenlerdeki çocuğu tuttum o sıcak tatlı bedeni içim öyle tuhaf kötü oldu ki utanmasam yıllardır çocuk bekleyen teyze edasıyla sarılıp öpecektim ama ne yapalım bize de nasp edilen bir zaman vardır inşallah

Ben kullanıyorum cnm ilk hafta ishql kusma yapabilir sabret bırakma vücut alışacak. Kilo verdiriyor birde

glukofen mi ishall kusma eyvahh eyvah ya iş yerinde ishal olursam çok fena olur neyse adet başlayınca başlayalım bakalım adet olmadım ilaç alıyorum sonra olucam doktor test yaptın mı dedi idrar testim negatf çıktı dedim ultrasonda baktı bi şey yoktu ona göre söktürücü verdi ama tedigin olmadım desem yalan olur :)

Gunaydin kuzum bende kullaniyorum glifor evet cok iyi bir ilac insallah sifa ve bebek olur. Canim beni biliyorsun surekli bir enteresanlik beni bulur hersey gayet ii dedi yumurtam catlamis fakat disarda kalan kilifa sivi dolmus yarin aksam yeniden kan testi yaptiracagim negatif cikarsa eritici ilac verecekmis

Yok canim ben 3 aydir kullaniyirum huc bir yan etkisini gormedim

ya tatlım bugün biri dedi sıvı var demiş doktor alttan muayenede beklemiş 1 hafta test yapmış 52 çıkmış değer kese filan geç görünmüş yani o sıvı da yok olmuş kendiliğinden bulursam göstereyim sana yazıyı

iş gideceğim okullar tatil olsa keşkeee evde dinlenmek uyumak istiyorum aksilik sabahları erkenden kalkıyoum günaydın canım senin nasıl gidiyoo
Benimde aynı canım bugün çatlatma iğnesinden sonra 9. gün dün bi haber aldık eşimle amerikadaki kuzenin eşi (42 yaşında) hamileymiş...Benide aldı bir merak evde gebelik testi yoktu ovulasyon testlerimden birini yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı ama ümitlenmekte istemiyorum...Geçen ay vücudum psikolojik tüm belirtileri verdi hayal kırıklığına uğradım kendimi dinlemeden beklemeye çalışyorum

Neden olduğunu öğrendik çok şükür demekki anneliğe bir adım daha yaklaştık.

ilginç oldu desene bizim işler hayır çok çabuk sıcaklıyorum bu da kafamda soru işareti yaratıyor ama söktürücü ilacı alıyorum bi yandanda zaten bugün 3.günüm perşembe kırmızılar gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…