işteyiz bu sabah ta tatil olmadı okulsiz nasılsınız
Senin nasıl gidiyor kuzum?inş canım
canııım zamanı var her şeyin üzme kendini bu kadar ağla içini ferahlat ama ağlamayı bırakmak lazım bebiş stresli yumda oluşmayabilirGünaydın kızlar. Bugün yakın komşum doğum yapıyor bu sabah hastaneye yatışı yapıldı. Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla kucağına alacak meleğini. Bir de dün bizden 3 ay sonra evlenen akrabamızın gelininin 5 aylık hamile olduğunu öğrendim. İçim hem sevinçli hemde çok buruk. Gözlerim dolup dolup kendimi susturuyorum. Allah hayırlısını nasip etsin
Benimde aynı canım bugün çatlatma iğnesinden sonra 9. gündün bi haber aldık eşimle amerikadaki kuzenin eşi (42 yaşında) hamileymiş...Benide aldı bir merak evde gebelik testi yoktu ovulasyon testlerimden birini yaptım 2 tane koyu çizgi çıktı ama ümitlenmekte istemiyorum...Geçen ay vücudum psikolojik tüm belirtileri verdi hayal kırıklığına uğradım kendimi dinlemeden beklemeye çalışyorum
Kaygilim canimin ici doktor surekli nadirde olsa goruluyor diyor adam sayemde nadirlikleri yasiyor :) :)ilginç oldu desene bizim işler hayır çok çabuk sıcaklıyorum bu da kafamda soru işareti yaratıyor ama söktürücü ilacı alıyorum bi yandanda zaten bugün 3.günüm perşembe kırmızılar gelir :)
ohh ne güzel o bol ol gaz yapıyo bana kocam da gazlıdır hep sana çekecek bu beli diyorumsıcacıkkk olunnn güzel giyininnn bebişko ne yapıyorrr :) istanbulda güneş var varsın soğuk olsun güneşim olsunda :)
Neden olduğunu öğrendik çok şükür demekki anneliğe bir adım daha yaklaştık.
Gunaydin canim.kiz o sans bize vurmaz daha kotu olmasinda :) doktorda dedi bazen kanda cikmayabiliyor dedi ama ben hic sanmiyorumya tatlım bugün biri dedi sıvı var demiş doktor alttan muayenede beklemiş 1 hafta test yapmış 52 çıkmış değer kese filan geç görünmüş yani o sıvı da yok olmuş kendiliğinden bulursam göstereyim sana yazıyı
Kaygilim canimin ici doktor surekli nadirde olsa goruluyor diyor adam sayemde nadirlikleri yasiyor :) :)
bana mı dedin fıstık, ben evde vardı yerim olmadı kayısı yiyorum bol bol doğuştan kabızımdır da ben hafiletiyooSenin nasıl gidiyor kuzum?
Bak siyah kuru üzüm çekirdekli olanından ye kan yapsın kan ilaçları fena kusturuyor ona göre
Yok kiz nerde bizde o sans :)belki nadir bebişlerdendir o sıvı:) mgülün dediği gibi :)
ohh ne güzel o bol ol gaz yapıyo bana kocam da gazlıdır hep sana çekecek bu beli diyorumo da sal gitsin diyo sonra da kahkaha basıp utandırıyor nasılsın baki tatlım
hayırlısı olsun tatlımm insan hamile oluncaya kadar daha heyecanlı oluyor sonra sıradanlaşıyor bu tatlı heyecanarınız da geçecek bakalım inşhamişiz diyceksinizGunaydin canim.kiz o sans bize vurmaz daha kotu olmasinda :) doktorda dedi bazen kanda cikmayabiliyor dedi ama ben hic sanmiyorum
bakalım 3. gün testleri güzel çıkar inşcanımm olsunnn benim normaldede gazım var bir de bebekle düşünemiyorummm heralde ateşe yaklaşmamam gerekirbencede sal gitsin eğer geliyorsa ki rahat edin :) bende iyiym durumlar bildiğin gibi :)
bakalım 3. gün testleri güzel çıkar inş
İnşallah oda olacak moralimizi yüksek tutalımevettt sebebiiumudummm çok şükür iyiki gitmişim :) dediki tüp bebek yapılan kadınlarda yumurtalık toplanıyor ya senden toplasak 15 tane çıkar o derece sen düşün 25 yaşındaki bayanlarda rezerv seninkinin yarısı kadar dedi aman dedim bi işleve girsin bi tane bebiş olsunda :):)
Canım bak bende o kadar çok aksilik oldu anlatsam inanamazsın. Düşün hemileyken kanda bakıldığında hamile olmadığım söylenmişti o derece yani :)Gunaydin canim.kiz o sans bize vurmaz daha kotu olmasinda :) doktorda dedi bazen kanda cikmayabiliyor dedi ama ben hic sanmiyorum
Kayısı hoşafı içmeye çalış o daha etkili sadece yemek etkisini azaltıyor.bana mı dedin fıstık, ben evde vardı yerim olmadı kayısı yiyorum bol bol doğuştan kabızımdır da ben hafiletiyooen son cuma kan da 55 ti merak ediyorum nasıl oldu ama bekleyeceğim bakalım
cuma 55 ti bugün özel bi doktora başlayacaktık kar yolumuzu kesti eşim yarın gideiz dedi de karın duracağı yok gibi kaygılım bu hafta gidemesemde en geç perşembe bakarım kana biinşallah canım şimdi kan testi ne zaman yaptıracaksın?
sebebiumut siz nasılsınız bulantılar durumlar nasıl ikili testin sonuçları da güzel çıkacak inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?