2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canııım zamanı var her şeyin üzme kendini bu kadar ağla içini ferahlat ama ağlamayı bırakmak lazım bebiş stresli yumda oluşmayabilir

inşallah bebiştir çatlatma iğnesinden başka bi şey kullanıyor musun bu gece rüyamda çatlatma iğnesi kullandığımı gördüm birini vurdu doktor ikisi kalmış güya :)

Kaygilim canimin ici doktor surekli nadirde olsa goruluyor diyor adam sayemde nadirlikleri yasiyor :) :)

sıcacıkkk olunnn güzel giyininnn bebişko ne yapıyorrr :) istanbulda güneş var varsın soğuk olsun güneşim olsunda :)
ohh ne güzel o bol ol gaz yapıyo bana kocam da gazlıdır hep sana çekecek bu beli diyorum o da sal gitsin diyo sonra da kahkaha basıp utandırıyor nasılsın baki tatlım

Neden olduğunu öğrendik çok şükür demekki anneliğe bir adım daha yaklaştık.

evettt sebebiiumudummm çok şükür iyiki gitmişim :) dediki tüp bebek yapılan kadınlarda yumurtalık toplanıyor ya senden toplasak 15 tane çıkar o derece sen düşün 25 yaşındaki bayanlarda rezerv seninkinin yarısı kadar dedi aman dedim bi işleve girsin bi tane bebiş olsunda :):)

Gunaydin canim.kiz o sans bize vurmaz daha kotu olmasinda :) doktorda dedi bazen kanda cikmayabiliyor dedi ama ben hic sanmiyorum

Senin nasıl gidiyor kuzum?
Bak siyah kuru üzüm çekirdekli olanından ye kan yapsın kan ilaçları fena kusturuyor ona göre
bana mı dedin fıstık, ben evde vardı yerim olmadı kayısı yiyorum bol bol doğuştan kabızımdır da ben hafiletiyoo en son cuma kan da 55 ti merak ediyorum nasıl oldu ama bekleyeceğim bakalım

ohh ne güzel o bol ol gaz yapıyo bana kocam da gazlıdır hep sana çekecek bu beli diyorum o da sal gitsin diyo sonra da kahkaha basıp utandırıyor nasılsın baki tatlım

canımm olsunnn benim normaldede gazım var bir de bebekle düşünemiyorummm heralde ateşe yaklaşmamam gerekir bencede sal gitsin eğer geliyorsa ki rahat edin :) bende iyiym durumlar bildiğin gibi :)

Gunaydin canim.kiz o sans bize vurmaz daha kotu olmasinda :) doktorda dedi bazen kanda cikmayabiliyor dedi ama ben hic sanmiyorum
hayırlısı olsun tatlımm insan hamile oluncaya kadar daha heyecanlı oluyor sonra sıradanlaşıyor bu tatlı heyecanarınız da geçecek bakalım inşhamişiz diyceksiniz

İnşallah oda olacak moralimizi yüksek tutalım
Canım bak bende o kadar çok aksilik oldu anlatsam inanamazsın. Düşün hemileyken kanda bakıldığında hamile olmadığım söylenmişti o derece yani :)
Sen eğer iyi düşünürsen sonuç iyi olur 3 doktor bana bu bebeğin bu aşamaya gelmesine ihtimal olmadığını söylemişti hala bebeişim benimle o yüzden dua et ve pozitif ol
bana mı dedin fıstık, ben evde vardı yerim olmadı kayısı yiyorum bol bol doğuştan kabızımdır da ben hafiletiyoo en son cuma kan da 55 ti merak ediyorum nasıl oldu ama bekleyeceğim bakalım
Kayısı hoşafı içmeye çalış o daha etkili sadece yemek etkisini azaltıyor.
Kan yapıcı ve protein içerikli şeyler tüket.
Ben bu ara hep katı gıdalarla beslendiğimden yorum bile yapmıyorum. Fakat o gaz olayı çok oluyor tecrübe edilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…