2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kalp atışını kesyi ne zaman gördün tatlım

cuma 55 ti bugün özel bi doktora başlayacaktık kar yolumuzu kesti eşim yarın gideiz dedi de karın duracağı yok gibi kaygılım bu hafta gidemesemde en geç perşembe bakarım kana bi

öyle yaparsın allahın izniyle büyür bebiş o zamana kadar :) her yerde kar var kalbimiz sizin bu gece :):)

Kusmam yok çok şükürde bulantılar hala son gaz devam ediyor. Hiç es vermeden mide bulantılarıyla günü tamamlıyoruz

en azından yediklerin midede kalıyor şükür bu da bir ilerleme ahh bu bebişş ahh kocaman oldu hala annesine neler ediyor bi çimdik atamaz mıyız popişe :)

öyle yaparsın allahın izniyle büyür bebiş o zamana kadar :) her yerde kar var kalbimiz sizin bu gece :):)
kalbimizden geçen bolll boool kardişş istiyozzz kadın olmak güzelmiş kaygılım senin bi sıkıntın yok hamiş kalabiliyorsun için rahat benimde rahat senden yana

GÜNAYDIN Arkadaslar varmi guzel haber haft a sonum cok yogundu kinaydi dugundu ayri kaldim ablamin kizi evlendi dugun telasi ablamin teselli derken kacirdigim bisey varmi hamis haberleri aliriz insallahh

kalbimizden geçen bolll boool kardişş istiyozzz kadın olmak güzelmiş kaygılım senin bi sıkıntın yok hamiş kalabiliyorsun için rahat benimde rahat senden yana

YAPICİİZZZ KISMETSE :):):) EVET KADIN OLMAK GÜZEL :) YOK ÇOK ŞÜKÜR BAKALIM DOKTOR OCAKTA BU İŞİ HALLEDERİZ DEDİ :) NASİPTE VARSA TABİ:)

gunaydin canim doktorami gittin sen nededi doktor

yeğenin mutlu olsun yuvasında inşallah :) doktor yumurtalıklarımın iyi olduğunu hatta çok olduğunu hormonların yetersiz kaldığını o yüzden biraz glikofor şeker ilacı ve coraspinle onları çalıştırmaya takviye verdi :) ama şu an da söktürücü kullanıyorum bitince adet olucam öyle başlayacağım diperlerine .:) sonuçlar böyle :)

canım çok sevindim insallahh en kisa zamanda bebisin gelir

Selamm kızlarrr bugün bat günüm gelen giden yok şu ana kadar. Akşama eve geçerken bir test alayım diyorum yarın sabahta yaparım eğerkine hamişsem pes derim artık çünkü bu ay 3 kere anca çalışma oldu yum. tarihlerine hiç dikkat etmedim süpriz olur yani geçen 2 gün bu sabahta dahil yum testlerini deniyorum ve 2. çizgi hep koyu çıkıyor yum zamanında yaptıklarım bile o kadar koyu değildi ya hamişim ,ya yeni yumurtluyorum yada benim hormonlar uçtuuu hakkımda ve hakkımızda hayırlısı

gerçekteki stresler yetmiyor bi de diziler için giriyoruz nasılsın bakalım :) bat ne zamandı senin az kaldı sanırım?
iyim canim cok sukur:)
belkide aglamak icin bahane bunlar icimiz dolu
benim bat 27 si azkaldi cok yehcanliyim bu ay yumosum catladi ve kacirmadik da ins ALLAH tutmusdur
sende doktora gitmissin bak iyi yumoslarin varmis aralikta gelir artik hayirlisiyla bebisin

Günaydınlar herkesee kaygılım MINIKKUS1 rezervinin iyi olduguna cok sevindim eli kulağında senin bebisin hissediyorum ☺ ben bugun yine test yaptim negatif suan hissediyorum bugun gelir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…