- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
kalp atışını kesyi ne zaman gördün tatlımİnşallah oda olacak moralimizi yüksek tutalım
Canım bak bende o kadar çok aksilik oldu anlatsam inanamazsın. Düşün hemileyken kanda bakıldığında hamile olmadığım söylenmişti o derece yani :)
Sen eğer iyi düşünürsen sonuç iyi olur 3 doktor bana bu bebeğin bu aşamaya gelmesine ihtimal olmadığını söylemişti hala bebeişim benimle o yüzden dua et ve pozitif ol
Kayısı hoşafı içmeye çalış o daha etkili sadece yemek etkisini azaltıyor.
Kan yapıcı ve protein içerikli şeyler tüket.
Ben bu ara hep katı gıdalarla beslendiğimden yorum bile yapmıyorum. Fakat o gaz olayı çok oluyor tecrübe edilmiştir.
Sanırım 6 haftada canım kese zaten ben geç öğrendiğimden oluşmuştu kan değerin 1500 geçince kesen görünür endişelenmekalp atışını kesyi ne zaman gördün tatlım
cuma 55 ti bugün özel bi doktora başlayacaktık kar yolumuzu kesti eşim yarın gideiz dedi de karın duracağı yok gibi kaygılım bu hafta gidemesemde en geç perşembe bakarım kana bi
Kusmam yok çok şükürde bulantılar hala son gaz devam ediyor. Hiç es vermeden mide bulantılarıyla günü tamamlıyoruz
Aman sağlıklı olsun da ben az daha dişimi sıkarım.en azından yediklerin midede kalıyor şükür bu da bir ilerleme ahh bu bebişş ahh kocaman oldu hala annesine neler ediyor bi çimdik atamaz mıyız popişe :)
kalbimizden geçen bolll boool kardişş istiyozzz kadın olmak güzelmiş kaygılım senin bi sıkıntın yok hamiş kalabiliyorsun için rahatöyle yaparsın allahın izniyle büyür bebiş o zamana kadar :) her yerde kar var kalbimiz sizin bu gece :):)
Aman sağlıklı olsun da ben az daha dişimi sıkarım.
Eşime diyorum bu sıpa sana çekmiş hiç rahat durmuyor diye.
Bızde ıyıyız şükür oglen gıdıcez okula burda zaten tatıl olması gıbı bı durum yokişteyiz bu sabah ta tatil olmadı okulsiz nasılsınız
Aynen öyleHEMEN YARAMAZ GAZLI OLUNCA BABAYAA BİZ ÇOK USLUYUZ
gunaydin canim doktorami gittin sen nededi doktor@Mogami kırmızılar perşembe gelecek doktor ilaç verdi bu durumda yeni batımı 24 ocak yapabilirizzz :):):) doktora 3.gün gittikten sonra da değişirse tarih söylerim yine :)
kalbimizden geçen bolll boool kardişş istiyozzz kadın olmak güzelmiş kaygılım senin bi sıkıntın yok hamiş kalabiliyorsun için rahatbenimde rahat senden yana
gunaydin canim doktorami gittin sen nededi doktor
canım çok sevindim insallahh en kisa zamanda bebisin geliryeğenin mutlu olsun yuvasında inşallah :) doktor yumurtalıklarımın iyi olduğunu hatta çok olduğunu hormonların yetersiz kaldığını o yüzden biraz glikofor şeker ilacı ve coraspinle onları çalıştırmaya takviye verdi :) ama şu an da söktürücü kullanıyorum bitince adet olucam öyle başlayacağım diperlerine .:) sonuçlar böyle :)
canım çok sevindim insallahh en kisa zamanda bebisin gelir
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
yine bir aski memnu finaligozler seller sular offf
iyim canim cok sukur:)gerçekteki stresler yetmiyor bi de diziler için giriyoruz nasılsın bakalım :) bat ne zamandı senin az kaldı sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?