O testler koyu cikiyosa gebelik testi de cikacak hadi bekletme test al güzel haber ver bizze battas misiz bak ☺Selamm kızlarrrbugün bat günüm gelen giden yok şu ana kadar. Akşama eve geçerken bir test alayım diyorum yarın sabahta yaparım eğerkine hamişsem pes derim artık çünkü bu ay 3 kere anca çalışma oldu yum. tarihlerine hiç dikkat etmedim süpriz olur yani geçen 2 gün bu sabahta dahil yum testlerini deniyorum ve 2. çizgi hep koyu çıkıyor yum zamanında yaptıklarım bile o kadar koyu değildi ya hamişim ,ya yeni yumurtluyorum yada benim hormonlar uçtuuu hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
hadi inş hayırlısıYAPICİİZZZ KISMETSE :):):) EVET KADIN OLMAK GÜZEL :) YOK ÇOK ŞÜKÜR BAKALIM DOKTOR OCAKTA BU İŞİ HALLEDERİZ DEDİ :) NASİPTE VARSA TABİ:)
Selamm kızlarrrbugün bat günüm gelen giden yok şu ana kadar. Akşama eve geçerken bir test alayım diyorum yarın sabahta yaparım eğerkine hamişsem pes derim artık çünkü bu ay 3 kere anca çalışma oldu yum. tarihlerine hiç dikkat etmedim süpriz olur yani geçen 2 gün bu sabahta dahil yum testlerini deniyorum ve 2. çizgi hep koyu çıkıyor yum zamanında yaptıklarım bile o kadar koyu değildi ya hamişim ,ya yeni yumurtluyorum yada benim hormonlar uçtuuu hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
selam canimSelamm kızlarrrbugün bat günüm gelen giden yok şu ana kadar. Akşama eve geçerken bir test alayım diyorum yarın sabahta yaparım eğerkine hamişsem pes derim artık çünkü bu ay 3 kere anca çalışma oldu yum. tarihlerine hiç dikkat etmedim süpriz olur yani geçen 2 gün bu sabahta dahil yum testlerini deniyorum ve 2. çizgi hep koyu çıkıyor yum zamanında yaptıklarım bile o kadar koyu değildi ya hamişim ,ya yeni yumurtluyorum yada benim hormonlar uçtuuu hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
Selamm kızlarrrbugün bat günüm gelen giden yok şu ana kadar. Akşama eve geçerken bir test alayım diyorum yarın sabahta yaparım eğerkine hamişsem pes derim artık çünkü bu ay 3 kere anca çalışma oldu yum. tarihlerine hiç dikkat etmedim süpriz olur yani geçen 2 gün bu sabahta dahil yum testlerini deniyorum ve 2. çizgi hep koyu çıkıyor yum zamanında yaptıklarım bile o kadar koyu değildi ya hamişim ,ya yeni yumurtluyorum yada benim hormonlar uçtuuu hakkımda ve hakkımızda hayırlısı
evet canımcığım battaşız açıkcası önceki gibi çokta merakla beklemiyorum istiyorum ama 14. deneme olunca insan biraz umutsuz oluyor, hayırlısı ALLAH'tan kısmetse olacaktır inşallahO testler koyu cikiyosa gebelik testi de cikacak hadi bekletme test al güzel haber ver bizze battas misiz bak ☺
iyim canim cok sukur:)
belkide aglamak icin bahane bunlar icimiz dolu
benim bat 27 si azkaldi cok yehcanliyim bu ay yumosum catladi ve kacirmadik da ins ALLAH tutmusdur
sende doktora gitmissin bak iyi yumoslarin varmis aralikta gelir artik hayirlisiyla bebisin
Günaydınlar herkesee kaygılımMINIKKUS1 rezervinin iyi olduguna cok sevindim eli kulağında senin bebisin hissediyorum ☺ ben bugun yine test yaptim negatif suan hissediyorum bugun gelir artik
selam canim
burda kac kisi once ov testiyle oyrendi hamileliyini sende bir test yapsana merakta koyma bizi
hakkinda hayirlisi olsun insALLAH hamilesindir
hadi bi kosu test yap gel catlariz meraktan
Canımcığım hayırlı olsun sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
İyiyim canim bulanti ve yorgunluk oluyor onun disinfa iyiyim sen nasilsin batinada az kaldi hadi insallah benim minnaka arkadas lazim guzel haberlerini bekliyorumcanim nasilsin nasil geciyor hamillelik?
doktorlar neden se bitkisel seyeri cok onermiyolarbu arada doktoruma bitkisel bi şey öneriyor musunuz dedim kullanabilirsiniz ama ben önermem benim işim pozitif bilimlerle dedii ama bitkileri kullanabilirsiniz dedi bende bugün keiboynuzu ve hayıt alıyorum söktürücüden sonra hayıt yapabilirim bu arada dün maydonoz suyu yaptım 4 gün daha yapıp bırakıcam :)
Amin canim bende cok heyecanlandim insallah yarin guzel haberler alacagiz senden sabirsizlikla bekliyorumCanımcığım hayırlı olsun sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniakşama kadar beklicem eve dönerken alırım test yarın sabahta yaparım hayırlısıyla çok sayıda deneme olunca şüpheli oluyor insan tabii bir yandanda heyecanlanmıyor değilim
sagol canim ins ALLAH vere bilirim guel haberi 3 aydir gogusler de tik yoktu bu ay sanki buyumusler azcik dolgunlasmislar bide sol tarafta agrim oluyor hayirllisi bakalim nolacakİyiyim canim bulanti ve yorgunluk oluyor onun disinfa iyiyim sen nasilsin batinada az kaldi hadi insallah benim minnaka arkadas lazim guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?