2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

O testler koyu cikiyosa gebelik testi de cikacak hadi bekletme test al güzel haber ver bizze battas misiz bak ☺

Allah gonlune gore versin canim. İnsallah hamilesindir de biz de buradan kutlariz. Heyecanla bebisinin gelmesini bekleriz. Ben de beklemedeyim ama benim adet tarihime daha 5 gun var. :icelim:

selam canim
burda kac kisi once ov testiyle oyrendi hamileliyini sende bir test yapsana merakta koyma bizi
hakkinda hayirlisi olsun insALLAH hamilesindir
hadi bi kosu test yap gel catlariz meraktan

belkiii sürprizz yapmıştır bi test yap bkalım :)

O testler koyu cikiyosa gebelik testi de cikacak hadi bekletme test al güzel haber ver bizze battas misiz bak ☺
evet canımcığım battaşız açıkcası önceki gibi çokta merakla beklemiyorum istiyorum ama 14. deneme olunca insan biraz umutsuz oluyor, hayırlısı ALLAH'tan kısmetse olacaktır inşallah

evet haklısın inşallah çalışmalarda olmuşş :) hadi hayırlısıı :)

Günaydınlar herkesee kaygılım MINIKKUS1 rezervinin iyi olduguna cok sevindim eli kulağında senin bebisin hissediyorum ☺ ben bugun yine test yaptim negatif suan hissediyorum bugun gelir artik

sağol canım benim bende sevindim :):) bekleyelim bakalımm listede senin yanındada bir bebiş olsn inşallah @arsinli ne yaptı acaba?

bu arada doktoruma bitkisel bi şey öneriyor musunuz dedim kullanabilirsiniz ama ben önermem benim işim pozitif bilimlerle dedii ama bitkileri kullanabilirsiniz dedi bende bugün keiboynuzu ve hayıt alıyorum söktürücüden sonra hayıt yapabilirim bu arada dün maydonoz suyu yaptım 4 gün daha yapıp bırakıcam :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz kaygilim yumurta rezervin cok guzelmis masallah bebisinin gelmesi yakindir Y yfrks canim bende battan bbirgun once ogrenmistim ovulasyon testiyle bence sen hamissin yap bi test
Canımcığım hayırlı olsun sana inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini akşama kadar beklicem eve dönerken alırım test yarın sabahta yaparım hayırlısıyla çok sayıda deneme olunca şüpheli oluyor insan tabii bir yandanda heyecanlanmıyor değilim

doktorlar neden se bitkisel seyeri cok onermiyolar
bende doktora gitdiyimde soyledimki hem sogan kuru hemde incir kuru yaptim cok faydasida oldu adet duzeldi yumosum olusdu ama neden se kizdi
sen yap hayitini sifa olsun

Kızlar size bir sorum var

Önceki yaşadığımız olayları biliyorsunuz. Cuma kayınvalidemler geldi bursadan ve pazar günüde gidip gördük. Kayınvalide damat bohçasını getirecekmiş beni de çağırdı. Günü belli olsun sana bu defa önceden haber vericem gelirsin dedi. Bende eğer durumum müsait olursa gelirim. dedim. Eşimde anne kızı hasta hasta yorma şimdi koku falan alır hastanelik olur en iyisi hatice gelmesin dedi. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim şimdi?

Eşime kalsa ayıp falan olmaz önce sen ve bebeğimiz diyor.
Bende kayınvalideyi zaten o olaylarda baya üzmüştüm. Şimdi sanırım fazla duygusal oldum yanında destek olmak istiyorum. Fakat densiz bir konuşma geçerse nasıl cevap veririm bilemiyorum. Sizce nasıl davranayım kızlar?

Amin canim bende cok heyecanlandim insallah yarin guzel haberler alacagiz senden sabirsizlikla bekliyorum

İyiyim canim bulanti ve yorgunluk oluyor onun disinfa iyiyim sen nasilsin batinada az kaldi hadi insallah benim minnaka arkadas lazim guzel haberlerini bekliyorum
sagol canim ins ALLAH vere bilirim guel haberi 3 aydir gogusler de tik yoktu bu ay sanki buyumusler azcik dolgunlasmislar bide sol tarafta agrim oluyor hayirllisi bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…