İnsallah bebisin konmustur gobusune canim benim goguslerde hafif dolgunlasmisti halen oyle ucu falan agrimiyor demekki herkeste ucu agrimasi belirtisi olmuyormus sabirsizlikla haberini bekliyorumsagol canim ins ALLAH vere bilirim guel haberi 3 aydir gogusler de tik yoktu bu ay sanki buyumusler azcik dolgunlasmislar bide sol tarafta agrim oluyor hayirllisi bakalim nolacak
Gunaydin kizlar nasilsiniz kaygilim yumurta rezervin cok guzelmis masallah bebisinin gelmesi yakindir @yfrks canim bende battan bbirgun once ogrenmistim ovulasyon testiyle bence sen hamissin yap bi test
İyi teyzesi carsamba dr a gidecegiz bakalim yarin gidecektim esim calisiyor diye carsambaya aldik randevuyu sen nasilsinWUSLT IM ÇOK SAĞ OL İNŞALLAH ÖYLEDİR NASİP KISMET :) BEBİŞ NASILL?
doktorlar neden se bitkisel seyeri cok onermiyolar
bende doktora gitdiyimde soyledimki hem sogan kuru hemde incir kuru yaptim cok faydasida oldu adet duzeldi yumosum olusdu ama neden se kizdi
sen yap hayitini sifa olsun
GÜNAYDINNN CANLARIMMM:)
CTESİ DOKTORA GİTTİM DEDİKİ PABUÇ KADAR YUMURTALIKLARIN VAR VÜCUT HORMON YETİŞTİREMİYORSÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERDİ BU İLACI 5 GÜN KULLAN ADET OLACAKSIN ADET OLUNCA 3.GÜNÜ GEL DEDİ BU ARADA ADETTEN İTİBAREN GLUKOFEN ŞEKER İLACI VE CORASPİN VERDİ BU YUMURTALIKLARI ERKEN ÇATLATMAK İÇİN İLAÇ VERİP KİST VS TARZI DÖNÜŞEBİLİYORLAR O YÜZDEN O TARZ İLAÇ VERMİYORUM CORASPİN VE GLUKOFEN YARDIMCI OLACAKTIR DEDİ GLUKOFEN KULLANAN VARDI AMA KİMDİ Kİ:) BENDE DURUMLAR BÖYLE basbelasiyim doktor ne dedi sana :)
İyi teyzesi carsamba dr a gidecegiz bakalim yarin gidecektim esim calisiyor diye carsambaya aldik randevuyu sen nasilsin
Kızlar size bir sorum var
Önceki yaşadığımız olayları biliyorsunuz. Cuma kayınvalidemler geldi bursadan ve pazar günüde gidip gördük. Kayınvalide damat bohçasını getirecekmiş beni de çağırdı. Günü belli olsun sana bu defa önceden haber vericem gelirsin dedi. Bende eğer durumum müsait olursa gelirim. dedim. Eşimde anne kızı hasta hasta yorma şimdi koku falan alır hastanelik olur en iyisi hatice gelmesin dedi. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim şimdi?
Eşime kalsa ayıp falan olmaz önce sen ve bebeğimiz diyor.
Bende kayınvalideyi zaten o olaylarda baya üzmüştüm. Şimdi sanırım fazla duygusal oldum yanında destek olmak istiyorum. Fakat densiz bir konuşma geçerse nasıl cevap veririm bilemiyorum. Sizce nasıl davranayım kızlar?
Insallah canim insallahhayırlısı olsun tatlımm insan hamile oluncaya kadar daha heyecanlı oluyor sonra sıradanlaşıyor bu tatlı heyecanarınız da geçecek bakalım inşhamişiz diyceksiniz
Kaygılım fsh 5.14 benimde rezervim iyi. Şimdi sana doktor klomen mş başlatacqk yum takibi mi
kaynananın gözü sende olacaksa gidebilirsin aslında dikkat etmen lazım kendineKızlar size bir sorum var
Önceki yaşadığımız olayları biliyorsunuz. Cuma kayınvalidemler geldi bursadan ve pazar günüde gidip gördük. Kayınvalide damat bohçasını getirecekmiş beni de çağırdı. Günü belli olsun sana bu defa önceden haber vericem gelirsin dedi. Bende eğer durumum müsait olursa gelirim. dedim. Eşimde anne kızı hasta hasta yorma şimdi koku falan alır hastanelik olur en iyisi hatice gelmesin dedi. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim şimdi?
Eşime kalsa ayıp falan olmaz önce sen ve bebeğimiz diyor.
Bende kayınvalideyi zaten o olaylarda baya üzmüştüm. Şimdi sanırım fazla duygusal oldum yanında destek olmak istiyorum. Fakat densiz bir konuşma geçerse nasıl cevap veririm bilemiyorum. Sizce nasıl davranayım kızlar?
Evet heyecanla bekliyorum carsambayi insallah bi sorun cikmaz himm cumartesi olmasi iyi olmus senin icin insallah son kirmizilarin olur benim minnak arkadas istiyor teyzesiohh iyi baakalım çok sevindim çarşamba bebişler görüşüyorsunuz :) bende iyiyim perşembe kırmızıları görücem diye mutluyum hemde 3.günüm cumartesiye gelir böylelikle .:)
Evet heyecanla bekliyorum carsambayi insallah bi sorun cikmaz himm cumartesi olmasi iyi olmus senin icin insallah son kirmizilarin olur benim minnak arkadas istiyor teyzesi
ooo kuşum dur ben bi mesaj açıyım ortak ordan konuşuruz bu konuyu topiği farklı amaçla kullanmayalım...
Hanfendi sende pkoluydun metformin le ilk ayda mı hamile kaldın? Nelere dikkat etti
Benim prolaktin 15 lh 11.80 fsh 5.14 . Yalnız bizde progesteron düşük olduğu için düşük riski var o yüzde hamile kaldığını öğrenir öğrenmez derhal doktora koşuyorsun. Benimde boy 1.60 kilo 56 ama o kahrolası pko hamile göbeği.. karın bölgrmizden kurtuluyoruz sonra inş gelsin bebişler :) bu arada glifor glukofen metformin vs bunlar zayıflayitıyor aynı zamanda bu yüzden kullnırsan fayda göreceğiniddüşünüyorum. Yalnız ilk hafta ishal kusma yapar sonra geçer sabret
canım benimde hiç pko eğilimi denmemişti ama doktor yeni dedi sanırım ay içinde bile değişiklik gösterebiliyor
gercektenmi???????????????baküde mi?belki ocak sonunda memleketine gelebilirim eşimle :)
bilmiyorum ki bana glukofen coraspin verdi kist olmasın diye başka bi şey vermiyorum dedi ama 3.günü gel ded 3.günü ne yapacak bi fikrim yok :) sormadım niye çağırıyorsunuz diye ne derse yapıyorum önce allaha sonra doktora bıraktım kendimi:)
o zaman benim iki aylık dönemde ne olduysa oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?