2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sagol canim ins ALLAH vere bilirim guel haberi 3 aydir gogusler de tik yoktu bu ay sanki buyumusler azcik dolgunlasmislar bide sol tarafta agrim oluyor hayirllisi bakalim nolacak
İnsallah bebisin konmustur gobusune canim benim goguslerde hafif dolgunlasmisti halen oyle ucu falan agrimiyor demekki herkeste ucu agrimasi belirtisi olmuyormus sabirsizlikla haberini bekliyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz kaygilim yumurta rezervin cok guzelmis masallah bebisinin gelmesi yakindir @yfrks canim bende battan bbirgun once ogrenmistim ovulasyon testiyle bence sen hamissin yap bi test

WUSLT IM ÇOK SAĞ OL İNŞALLAH ÖYLEDİR NASİP KISMET :) BEBİŞ NASILL?

doktorlar neden se bitkisel seyeri cok onermiyolar
bende doktora gitdiyimde soyledimki hem sogan kuru hemde incir kuru yaptim cok faydasida oldu adet duzeldi yumosum olusdu ama neden se kizdi
sen yap hayitini sifa olsun

hayıtı bilemiyorum suyu var mış ama hangisini almalıyım bilemedim :) neyse önce şu maydonoz suyu ve söktürücü ile iyice temizliyim ortalığı sonra glikofen coraspinimle yola devam :)

Kaygılım fsh 5.14 benimde rezervim iyi. Şimdi sana doktor klomen mş başlatacqk yum takibi mi

İyi teyzesi carsamba dr a gidecegiz bakalim yarin gidecektim esim calisiyor diye carsambaya aldik randevuyu sen nasilsin

ohh iyi baakalım çok sevindim çarşamba bebişler görüşüyorsunuz :) bende iyiyim perşembe kırmızıları görücem diye mutluyum hemde 3.günüm cumartesiye gelir böylelikle .:)

canım gitmek istiyorsan git ama densiz bi konuşma geerse bebişine şikayet eder bir daha da bi yere gitmezsin dersinki ben denedim yine iyi niyet suistimali o yüzden daha da iyi niyet göstermezsin :)

Kaygılım fsh 5.14 benimde rezervim iyi. Şimdi sana doktor klomen mş başlatacqk yum takibi mi

bilmiyorum ki bana glukofen coraspin verdi kist olmasın diye başka bi şey vermiyorum dedi ama 3.günü gel ded 3.günü ne yapacak bi fikrim yok :) sormadım niye çağırıyorsunuz diye ne derse yapıyorum önce allaha sonra doktora bıraktım kendimi:)

kaynananın gözü sende olacaksa gidebilirsin aslında dikkat etmen lazım kendine ghamile olduğunu biliyo mu yeni gelin falan

ohh iyi baakalım çok sevindim çarşamba bebişler görüşüyorsunuz :) bende iyiyim perşembe kırmızıları görücem diye mutluyum hemde 3.günüm cumartesiye gelir böylelikle .:)
Evet heyecanla bekliyorum carsambayi insallah bi sorun cikmaz himm cumartesi olmasi iyi olmus senin icin insallah son kirmizilarin olur benim minnak arkadas istiyor teyzesi

Evet heyecanla bekliyorum carsambayi insallah bi sorun cikmaz himm cumartesi olmasi iyi olmus senin icin insallah son kirmizilarin olur benim minnak arkadas istiyor teyzesi

çıkmaz canım gönlünü ferah tut güzelce beslneip büyütüyor annesi :) inşallah bakalım şu glikofen bana kilo verdirecek mi gerçi yatarken al dedi doktor demek bulantı vs olmasın diye :) tam tersi bundada killo alırsam

tamam canım yanetkilerini okudum duydum sorun değil diyetin yannda bu ilacı da kullanırsam kısa sürede kilo veririm.
Diyete sıcak bakaln biriyim az bünyeni diyete alıstırayım önceden yaptığım egzersizlere de baslıcam baya faydalı olmuştu.
Bu ilaöç benim açlık tatlı krizlerimi durdursa bana yeter ki bu ilacta açlık ve tatlı krizlerini önlüyomuş yani insilün direncine karsı neyse hadi bakalım hayırlısı .. Son gaz devamm

aa sana da mı glukofen verdi. Demekki pco baslangıçta bişeyler gördüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…